Tilpasset til din søgning på :

Hotel Paris

Hoteller Paris
Paris

Tilbud med hotel + fly i Paris

Se alle tilbud på pakkerejser til Paris

Hoteller i Paris

Mercure Paris Terminus Nord-hoteller i Paris
Rating: 4.0 Stars

Mercure Paris Terminus Nord

12 Boulevard De Denain, Paris - Kort
 
 
"Great hotel near to Gard du Nord"
Stayed for one night over a January weekend. Excellent front of house service; staff kindly booked a restaurant at our request too. Rooms very clean and well appointed. Did not partake of breakfast.
En rejsende
Dette hotel ligger i Paris (Gare du Nord - Gare de L'Est), tæt på Folies Bergere, Louvre-museet og Notre Dame Katedral …Mere
Atlantic Hotel-hoteller i Paris
Rating: 3.0 Stars
DKK 813

Atlantic Hotel

44 Rue De Londres, Paris - Kort
 
 
"Best 3 Star"
Easily the best of the four 3 star hotels we stayed, in a central location, at a reasonable price. My first choice next visit.
Eugene fra Tampa, FL
BeliggenhedMere
Best Western Aulivia Opera-hoteller i Paris
Rating: 4.0 Stars
DKK 589

Best Western Aulivia Opera

4 Rue Des Petites Ecuries, Paris - Kort
 
 
"Excellent small hotel"
Mother and daughter two night break in Paris. Love Paris and didn't want to leave!
Penny & Tamsin fra London
Dette hotel ligger i Paris (Gare du Nord - Gare de L'Est), tæt på Saint-Denis Port, Louvre-museet og Notre Dame Katedral …Mere
Hotel Mademoiselle-hoteller i Paris
Rating: 4.0 Stars
DKK 970

Hotel Mademoiselle

7 Rue Des Petits Hotels, Paris - Kort
 
 
"Excellent hotel and Spa"
The hotel staff were excellent and very helpful as we asked for restaurant recommendations and upon suggesting some very close they even provided an umbrella for us to walk to the restaurant.
En rejsende
Dette hotel ligger i Paris i kvarteret Gare du Nord - Gare de L'Est og er tæt på Grevin Museum, Louvre og Notre Dame …Mere
Holiday Inn Paris Gare De l'Est-hoteller i Paris
Rating: 4.0 Stars

Holiday Inn Paris Gare De l'Est

5 Rue Du 8 Mai 1945, Paris - Kort
 
 
"Nice hotel good location"
Comfortable stay, room was really nice and spotless, bathroom was modern. Freindly staff who were more than happy to help me out. The wifi works!
Andrew
Dette hotel ligger i Paris (Gare du Nord - Gare de L'Est), tæt på Porte Saint-Martin, Louvre-museet og Notre Dame Katedral …Mere
Hotel Duminy Vendome-hoteller i Paris
Rating: 4.0 Stars
DKK 1.343

Hotel Duminy Vendome

3 Rue du Mont Thabor, Paris - Kort
 
 
"Best front desk staff, professional and happy"
Great location, comfortable and staff very happy to help with all enquiries
En rejsende
BeliggenhedMere
Hotel Paris Louis Blanc-hoteller i Paris
Rating: 3.0 Stars

Hotel Paris Louis Blanc

232 Rue Du Faubourg Saint Martin, Paris - Kort
 
 
"Lovely hotel, Great location, Great staff"
Beautiful hotel, near the metro, lovely quiet room. Good heating, with an extremely comfortable bed. beautifully decorated. Very helpful reception staff. would stay again and take the family!! (including the dogs!!)
Sam fra Berkshire
Dette hotel ligger i Paris (Gare du Nord - Gare de L'Est), tæt på Place de la Bataille-de-Stalingrad, Parc des Buttes …Mere
Hotel Eurostars Panorama-hoteller i Paris
Rating: 3.0 Stars
DKK 589

Hotel Eurostars Panorama

9 Rue Des Messageries, Paris - Kort
 
 
"Perfect location and quiet road."
Great staff and very helpfull upon arrival. Kindly accomodated our luggage whilst we explored Paris till check in time.
En rejsende
Dette hotel, der er egnet til forretningsfolk, ligger i Paris i kvarteret Gare du Nord - Gare de L'Est og er tæt på Grevin …Mere
Hotel WO by Elegancia-hoteller i Paris
Rating: 3.0 Stars

Hotel WO by Elegancia

10 Rue De Stockholm, Paris - Kort
 
 
"Nice Hotel Perfect Location"
Lovely hotel in great location with friendly staff. Rooms and ensuite shower rooms a little on the small side but adequate for our needs. Would recommend for short stay.
Madge fra Leamington Spa, UK
Dette hotel ligger i Paris (Champs-Élysées), tæt på Printemps Stormagasin, Galeries Lafayette og Paris Opera. Triumfbuen og …Mere
Hotel Libertel Gare de l'Est Francais-hoteller i Paris
Rating: 3.0 Stars

Hotel Libertel Gare de l'Est Francais

13 Rue Du 8 Mai 1945, Paris - Kort
 
 
"Perfect location, comfortable"
Best part about this hotel is definitely location, right across the road from Gare de'Est train station and short walking distance to Gare du Nord. Also right next to supermarket, McDonalds, restaurants etc. Perfect for a short stay. Room was comfortable enough, I was travelling alone so the double bed was big enough, may be a little squashy for 2 to share. Ask for room on high level with street view for a nice view over the street and train station. High level did not have much noise but had the added benefit of a balcony!
Meila fra Gold Coast, Australia
Dette hotel ligger i Paris (Gare du Nord - Gare de L'Est), tæt på Saint-Denis Port, Louvre-museet og Notre Dame Katedral …Mere

Søg blandt 2.120 hoteller i Paris


  Hvorfor reservere med Expedia?

  • Expedias Prisgaranti
  • Mere end 365.000 hoteller verden over
  • Expedia opkræver intet afbestillingsgebyr
  • Mere end 11 millioner gæsteanmeldelser

  Begræns din søgning til:

  Hotelmærke

  Færre mærker

  Rejseguide for Paris

  Hotel Paris: Du har mange muligheder, når du skal finde et hotel i Paris. Uanset om det skal være et billigt hotel eller et hotel med luksus, om du planlægger et romantisk weekendophold, en familieferie eller en studietur, kan du finde et hotel, der lever op til dine forventninger.

  Det er nemt at falde for Paris. Selvom du aldrig har været der, har du sikkert allerede følt tiltrækningen, dens skønhed er ingen hemmelighed. Paris er blevet skrevet, malet og fotograferet i en uendelighed og fremkalder følelser, som der simpelthen ikke findes fyldestgørende ord og billeder for. Uanset hvad du har læst, set eller hørt om byen, er det vigtigste at besøge den.

  Romantikken er i højsædet i byernes by, Paris. Og der er masser af romantiske hoteller med værelser, der har udsigt enten over Seinen, over byen eller over de grønne områder. Byens spændende historie, de mange smukke huse og skønne kvarterer er alt sammen med til at danne rammen om det perfekte hotelophold. Gå en tur op i Eiffeltårnet, og nyd udsigten over hele byen, eller tag en sejltur på Seinen, og stå af ved Pont Neuf, hvor du kan nyde udsigten "ude midt i vandet". Du kan også tage ud til slottet Versailles og gå en tur i den smukke have og nyde de store springvand, de imponerende skulpturer og de farvestrålende blomster og træer.

  Kig på vinduer, eller shop amok, på Champs-Élysées, hvor butikker som Chanel og Louis Vuitton findes. Gaden løber helt fra Place de la Concorde til Place Charles-de-Gaulle, hvor Triumfbuen står. Hvis du kommer om sommeren, kan du få den helt store sportsoplevelse, når cykelløbet Tour de France afsluttes her. Du kan stadig opleve lidt af det bohemeliv og den stemning, der var i det gamle Paris, i kvarteret omkring Montmatre. Selvom området på ingen måde i dag er, som det var en gang, kan du stadig se nogle flotte og imponerende kabareter på Moulin Rouge og Le Lido. Øverst på bakken i Montmatre ligger den fantastisk smukke kirke Sacré Coeur, hvorfra der også er en betagende udsigt over Paris.

  Nogle af verdens mest kendte kunstværker findes i Paris, og på Louvre kan du finde den skønne og hemmelighedsfulde Mona Lisa, og kunstmaleren Claude Monets kendte åkander kan ses flere forskellige steder i Paris blandt andet på Musée d'Orsay og Musée de l'Orangerie.

  Hvis du har børnene med til Paris, kan I eventuelt bo på et lejlighedshotel tæt på byens parker, men hvis det skal være mere eventyrligt kan I bo på et hotel helt tæt på Disneyland® Paris, hvor dagene flyver af sted for både børn og voksne.

  Læs mere

  Et stykke va-va-velib

  Det er kun Paris, der kan få en grå, uhåndterlig cykel til at se fortryllende og sofistikeret ud. Velib, byens gratis cykler, er Paris' svar på for stor færdselstæthed, indbyggernes gode helbred og transportstrejker. For besøgende er det en udmærket måde at komme rundt i byens 20 arrondissements, eller distrikter, som alle har deres egne særpræg.

  Hjertet af byen på Ile de la Cité er, hvor Paris startede omkring 250 BC. Nu har domstolene, et blomstermarked og det gotiske mesterværk Notre Dame til huse her. Det er helt fortjent et populært sted. Som de fleste af Paris' seværdigheder er Notre Dame altid omkranset af mennesker, der kigger op i ærefrygt og forundring. Gå op til sydtårnet, og du vil på tilsvarende måde blive ydmyg, når du kigger ned på byens landskab med store boulevarder, parker og monumenter.

  Lad dine øjne følge Seinen, og du kan se verdens mest berømte museum, Louvre, og længere væk det meget genkendelige Eiffel Tower. Inkluder disse på din rejseplan, og du har gjort et lille (men vigtigt) indhug i den store blok med berømte landemærker, monumenter og museer i Paris. Det er meget muligt, at listen ser overvældende ud, men sæt dig ved en fortovscafé med en stærk kaffe og en rejsehåndbog. Det er en god start og vil helt sikkert sætte dig i den parisiske stemning.

  Et stykke ooh la la

  Tilbage i 1889 introducerede Moulin Rouge en forførende dans, der fik øjenbrynene til at løfte sig. Det blev kaldet for cancan. I dag er den vært for et udsolgt show, selvom vovet kildren er blevet erstattet med elegant dans og akrobatik. Opera National de Paris tilbyder et program med klassisk ballet og opera udført på det moderne Opera Bastille og det storslåede Palais Garnier. I kontrast til disse store produktioner finder du levende musik fra rock til chanson igennem hele ugen ved arrangementer, der spænder fra lurvede kældre til hyperelegante koncertsale. Alternativt kan du prøve et dinner cruise langs Seinen for at få en trafikfri udsigt over byens omhyggeligt oplyste arkitektur.

  Der er et svimlende antal festivaler i Paris, hver festival opliver byen på en unik måde. Besøg byen den 21. juni til en musikalsk oplevelse, hvor byen er vært for en gratis musikfestival Fête de la Musique. Som verdens filmhovedstad har Paris naturligvis sin egen filmfestival og det største antal biografer pr. indbygger. Open-air forevisninger, filmture og et eklektisk miks af film udgør et travlt program, der er nok til at skubbe enhver blockbustergrænse.

  Det er sandt, at mennesker ofte har en baguette under armen. Der er et "boulangerie" (bageri) på næsten hver gade, og selvom du ikke er sulten, vil kagerne i vinduet sandsynligvis have en uimodståelig indvirkning. French cuisine er notorisk sofistikeret, men du har ikke brug for at finde Michelin-stjerner for at nyde det. Et brasserie i nærheden kan tilbyde et godt måltid, et sted at se folk komme og gå og en inspiration for dig til at vende tilbage og besøge lysets by.

  Skjul
  Hvad kunderne synes om Expedia
  Drives af feefo
  Anbefalet af 92%
  4.5
  Baseret på 68.143 anmeldelser
  *Ved disse pakkerejser svarer pakkebesparelsen som minimum til prisen på flyrejsen eller hotellet, hvis reserveret separat. Bemærk: Ved pakkerejser, der inkluderer fly, vil flyselskabet opkræve betaling for din flyrejse, men besparelserne på pakkerejsen vil svare til udgifterne forbundet med flyrejsen.