Starten af hovedsektionen

Billige flyrejser fra København til Bora Bora

Priserne er fundet inden for de sidste 7 dage. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Oplysninger om rejsen fra København til Bora Bora

Afrejselufthavn Kastrup Lufthavn
Destinationslufthavn Motu Mute
Flyrejsens pris DKK 14.743
Afstand 15.370 km

Fly fra København (CPH) til Bora Bora (BOB)

Er du på udkig efter fly fra København (CPH) til Bora Bora (BOB), er Expedia nemt og hurtigt at benytte til din søgning efter de bedste billetpriser. Med en lang række lufthavne og flyselskaber at vælge mellem har Expedia et stort udvalg af billige flybilletter fra København til Bora Bora. Se efter fly til fra CPH til BOB, og lad et af verdens største online rejsebureauer gøre resten af arbejdet for dig.

Med Expedia kan du søge blandt et stort antal flyselskaber og flyruter fra København til Bora Bora og på den måde finde et godt tilbud på en flyrejse, der passer til din afrejsedato og -tidspunkt. Vores brugervenlige søgemaskine gør det nemt og hurtigt at søge efter gode tilbud; du skal bare indtaste dine rejsedatoer og afrejseby, så tager Expedia sig af resten! Er du fleksibel med hvonår du kan rejse, så kan du prøve at tilpasse dine rejsedatoer for at finde et endnu bedre tilbud på din flyrejse til Bora Bora fra København!

Tag et kig på vores store udbud, der med garanti inkluderer den bedst tilgængelige pris! Vores venlige kundeservicemedarbejdere står klar til at hjælpe dig døgnet rundt og vil med glæde besvare spørgsmål vedrørende reservationen af din flybillet fra København (CPH) til Bora Bora (BOB). Vi tilbyder lave priser, rejsemuligheder der passer til dine behov og god kundeservice.

Kombiner din flyrejse fra fra CPH til BOB med et hotel og/eller biludlejning, så du kan nyde godt af de gode besparelser ved en pakkerejse! Reserverer du i god tid eller i sidste øjeblik, kan du nyde godt af endnu flere besparelser. Hos Expedia er der masser af måder, du kan spare penge på din flyrejse fra København til Bora Bora på. Reserver dine rejser hos os, så du kan være sikker på, at du får det bedste tilbud!