Book billige flybilletter fra København (CPH) til Bora Bora (BOB) 18.037, kr

Billige flyrejser fra Kastrup Lufthavn til Motu Mute

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 18.037, kr for en enkeltbillet og 14.952, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
Air France
Air France
SAS
SAS
Air France
SAS
Air France
SAS
Air France
Oplysninger om rejsen fra København til Bora Bora
AfrejselufthavnKastrup Lufthavn
DestinationslufthavnMotu Mute
Flyrejsens pris14.952, kr
Afstand15370 km

Fly fra København (CPH) til Bora Bora (BOB)

Er du på udkig efter fly fra København (CPH) til Bora Bora (BOB), er Expedia nemt og hurtigt at benytte til din søgning efter de bedste billetpriser. Med en lang række lufthavne og flyselskaber at vælge mellem har Expedia et stort udvalg af billige flybilletter fra København til Bora Bora. Se efter fly til fra CPH til BOB, og lad et af verdens største online rejsebureauer gøre resten af arbejdet for dig.

Med Expedia kan du søge blandt et stort antal flyselskaber og flyruter fra København til Bora Bora og på den måde finde et godt tilbud på en flyrejse, der passer til din afrejsedato og -tidspunkt. Vores brugervenlige søgemaskine gør det nemt og hurtigt at søge efter gode tilbud; du skal bare indtaste dine rejsedatoer og afrejseby, så tager Expedia sig af resten! Er du fleksibel med hvonår du kan rejse, så kan du prøve at tilpasse dine rejsedatoer for at finde et endnu bedre tilbud på din flyrejse til Bora Bora fra København!

Tag et kig på vores store udbud, der med garanti inkluderer den bedst tilgængelige pris! Vores venlige kundeservicemedarbejdere står klar til at hjælpe dig døgnet rundt og vil med glæde besvare spørgsmål vedrørende reservationen af din flybillet fra København (CPH) til Bora Bora (BOB). Vi tilbyder lave priser, rejsemuligheder der passer til dine behov og god kundeservice.

Kombiner din flyrejse fra fra CPH til BOB med et hotel og/eller biludlejning, så du kan nyde godt af de gode besparelser ved en pakkerejse! Reserverer du i god tid eller i sidste øjeblik, kan du nyde godt af endnu flere besparelser. Hos Expedia er der masser af måder, du kan spare penge på din flyrejse fra København til Bora Bora på. Reserver dine rejser hos os, så du kan være sikker på, at du får det bedste tilbud!