What is VIP Access?

Ophold med de bedste anmeldelser. Enestående gæsteoplevelser.

VIP Access er et udvalg af overnatningssteder, der tilbyder ophold, som altid modtager de bedste gæsteanmeldelser og lever op til strenge kvalitetskrav.

Fokus på god service

Du vil kunne glæde dig over en sans for detaljer, der sikrer uforglemmelige ophold, lige fra den imødekommende indtjekning til de gennemtænkte rum.

Nøje udvalgt på grund af den høje kvalitet

Alle de over 8.000 VIP Access-overnatningssteder, der leverer helt unikke ophold, er verificeret for deres kvalitet og service.

Expedia Rewards-logo

Få mere ud af dine rejser
Tilmeld dig Expedia Rewards

Expedia Rewards-medlemmer får endnu flere fordele

Alle gæster kan nyde godt af enestående oplevelser, men jo mere du rejser med Expedia, jo flere fordele kan du benytte dig af på VIP Access-ophold. Derudover er det gratis at tilmelde sig Expedia Rewards.

Blue-medlem

Fordele så snart du tilmelder dig: Optjen tre gange så mange point på VIP Access-reservationer.

Silver-medlem

Fordele, der gør en forskel: rabat på mad og drikke, gratis morgenmad og parkeringstilladelse. Plus alle fordelene ved Blue.

Gold-medlem

Du fortjener en opgradering. Du kan nyde godt af gratis værelsesopgraderinger, tidlig indtjekning og sen udtjekning, afhængigt af tilgængelighed, samt alle fordelene ved Blue og Silver.

Se alle fordele

Ofte stillede spørgsmål

Hvem kan overnatte på et VIP Access-overnatningssted?

Alle kan booke et VIP Access-ophold og forvente en fantastisk gæsteoplevelse, men Expedia Rewards-medlemmer får adgang til ekstra fordele og besparelser.

Hvor meget koster det at være medlem af Expedia Rewards?

Det er helt gratis! Det koster ikke noget at tilmelde sig Expedia Rewards, og du opnår fordele som Blue-medlem med det samme.
Få mere at vide om Expedia Rewards

Hvad adskiller VIP Access-overnatningssteder fra andre hoteller?

VIP Access-overnatningssteder bliver grundigt tjekket af Expedia og skal leve op til strenge kvalitets- og kundeservicestandarder. Dette udvalg af overnatningssteder omfatter hoteller og lejligheder, der hver især tilbyder en helt særlig oplevelse på beliggenheder verden over.