Vigtigt: Denne destination har muligvis rejsebegrænsninger grundet COVID-19, herunder særlige restriktioner for logi. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

Romantiske hoteller i Wyk auf Föhr

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Populære Romantiske hoteller i Wyk auf Föhr

Upstalsboom Wellness Resort Südstrand
4 out of 5
Gmelinstraße 11, Wyk auf Föhr, Schleswig-Holstein
Prisen er DKK 2.162 pr. nat
4.7/5Exceptional! (65 anmeldelser)

"Sehr freundliches Personal und unkomplizierter Check-In. Schöne Bar mit Loungebereich, riesiger Wellnessbereich. Alles vom Feinsten."…"

Anmeldelse fra 28. feb. 2020

Upstalsboom Wellness Resort Südstrand
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Vi har flere Romantiske hoteller. Er dette ikke dit perfekte hotel?
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Lommeguide: Book Romantiske hoteller i Wyk auf Föhr

Søg efter hoteller i Wyk auf Föhr på Expedia.dk. Du kan let finde dine hoteller i Wyk auf Föhr ved hjælp af en af metoderne herunder:

  • Vis vores udvalg af fremhævede hoteller i Wyk auf Föhr
  • Brug kortet til at finde hoteller i det Wyk auf Föhr område, du foretrækker
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område i Wyk auf Föhr, vælg bestemt tema, mærke eller hotelklasse fra basis- (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner) i Wyk auf Föhr
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud på Wyk auf Föhrhoteller i – mens de stadig er der

Ofte stillede spørgsmål

Leder du efter romantiske hoteller i Wyk auf Föhr?
Trænger I til en romantisk smuttur? Wyk auf Föhr byder på masser af nye oplevelser. Tag forbi Slesvig-Holsten-nationalparken (Wadden-søen), Vadehavet eller Friesen Museum, og nyd lidt kvalitetstid med din partner. Uanset om I vil at slappe af på værelset eller få en parmassage, kan I være sikre på at finde det rette overnatningssted i Wyk auf Föhr.
Hvilket overnatningssted er det bedste til en tur med amoriner i luften til Wyk auf Föhr?
Upstalsboom Wellness Resort Südstrand er et resort med 4 stjerner, der er en favorit blandt par, og overnatningsstedet tilbyder brusehoveder med spredningseffekt og en spa med fuld service.
Hvordan er vejret i Wyk auf Föhr?
Juli og august er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 15°C, mens januar og februar er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 1°C. I Wyk auf Föhr regner det i gennemsnit 925 mm om året.
Hvad kan jeg opleve i Wyk auf Föhr?
Der er intet bedre end at se et nyt sted med sin elskede, så planlæg, hvad I vil opleve i Wyk auf Föhr. Slesvig-Holsten-nationalparken (Wadden-søen), Vadehavet og Friesen Museum er et besøg værd, når I udforsker området.
Hvad er den bedste måde at komme rundt på i Wyk auf Föhr?
Rejs til Wyk auf Föhr ved at booke en flyrejse til den nærmeste store lufthavn i Sylt (GWT), som ligger 28,4 km fra byens centrum. Hvis du gerne vil udforske området, kan du overveje at skaffe en udlejningsbil.

Flere valgmuligheder