Danmark har muligvis indført rejserestriktioner på grund af COVID-19.

B&B i Voel

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Andre typer af overnatningssteder i Voel

Zleep Hotel Aarhus Viby

Zleep Hotel Aarhus Viby

3 out of 5
Viby Ringvej 4B, Aarhus
Prisen er DKK 557 pr. nat fra 27. nov. til 28. nov.
4.1/5Very Good! (936 anmeldelser)

"God service og centralt beliggenhed, plus gratis p-kælder og god standard, enkelt og ligetil."…"

Anmeldelse fra 17. okt. 2020

Zleep Hotel Aarhus Viby
Dancamps Hampen

Dancamps Hampen

3 out of 5
Hovedgaden 31B, Hampen
3.3/5 (15 anmeldelser)
En service i top klasse👌

"Vi var blevet oplyst via Hotels.com at cheekin var kl. 14, men egentlig var det først kl. 15. Dog var lejrchefen super venlig og fixede hytten så vi kunne komme ind allerede 13.30. På trods af udfordringer med toiletforholdende, så lå lejrchefen vandret for at servicere de gæste der var. Der blev ..."…"

Anmeldelse fra 26. jul. 2019

Dancamps Hampen
Zleep Hotel Aarhus Skejby

Zleep Hotel Aarhus Skejby

3 out of 5
Tangen 45, Aarhus
Prisen er DKK 557 pr. nat fra 27. nov. til 28. nov.
4.2/5Excellent! (266 anmeldelser)
Hjælpsomt personale

"Meget imødekommende og serviceminded personale. Fine værelser. Morgenmaden var lidt skuffende da der både manglede service og vi flere gange skulle vente på genopfyldning for at der var nok mad til alle"…"

Anmeldelse fra 23. jul. 2020

Zleep Hotel Aarhus Skejby
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Leder du efter Bed & Breakfasts i Voel?
Uanset om du er på familieferie og leder efter et overnatningssted, som er hyggeligt, eller du rejser alene og ønsker at komme tæt på de lokale, så er et Bed & Breakfast et godt valg for mange rejsende.
Hvordan ved du, om et Bed & Breakfast er det bedste valg for dig?
Alle Bed & Breakfasts har noget unikt over sig – uanset om det er den smukke have, eller om det er på grund af den smukke spisesal, så er det helt sikkert de små detaljer, der gør Bed & Breakfasts til den perfekte getaway fra hverdagen.
Hvilke Bed & Breakfasts er de bedste i Voel?
Nedenfor finder du en række populære Bed & Breakfasts, som befinder sig i området: Tollundgaard Golf Park: 3 stjerner, 9 værelser. 17,4 km fra centrum. Nyd godt af en golfbane og en bar. Hedegaarden: 3 stjerner, 8 værelser. Ligger 21,1 km fra hjertet af Voel. Provstegården Bed & Breakfast: 3,5 stjerner, 6 værelser. 29 km fra hjertet af downtown. Nyd godt af privat gårdhave og unik indretning. Lyngvej 16 B&B: 3 stjerner, 8 værelser. Ligger 24,6 km fra centrum af Voel.
Hvornår på året er bedst til at booke en B&B i Voel?
Når du planlægger et ophold i Voel, så sørg for at tage højde for temperaturen i løbet af året. Juli og august er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 14°C, mens januar og februar er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 2°C. Den årlige nedbør i Voel er i gennemsnit på 942 mm.
Hvordan kommer jeg til og omkring i Voel?
Det er nemmere at planlægge udflugterne i Voel med disse transportmuligheder. Flyv til Karup (KRP-Midtjyllands Lufthavn), som befinder sig 38,5 km væk fra centrum. Hvis du gerne vil se mere af området, kan du overveje at skaffe en udlejningsbil.