Spanien har muligvis indført rejserestriktioner på grund af COVID-19.

Billede taget af Lysi

B&B i Vilaflor

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Populære B&B i Vilaflor

Ziggys retreat B & B Adults Only
3 out of 5
Calle Obispo Perez Caceres 13, Vilaflor, Tenerife
Hent priser

Dette Bed & Breakfast ligger i Vilaflor, kun 2,7 km fra Paisaje-måneruten og ca. 15 km fra Kirken for San Antonio Abad fra Arona og Las Cañadas del Teide-nationalparken. ...

Ziggys retreat B & B Adults Only
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Vilaflor
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Andre typer af overnatningssteder i Vilaflor

El Nogal Hotel Boutique & Spa

El Nogal Hotel Boutique & Spa

4 out of 5
Camino Real S/N, La Escalona, Vilaflor, Tenerife
3.8/5Good! (253 anmeldelser)
Ligger på Lars Tyndskidsmark

"Overnattede på El Nogal en enkel nat. Hotel i sig selv var “ok”, dog meget gammelt og usædvanlig koldt om natten, da ligger oppe på et bjerg i en landsby. Det kan være svært og komme dertil selv hvis man har lejet bil, da der er tale meget stejle bakker på vej til hotellet. Hotellet morgenmad og ..."…"

Anmeldelse fra 12. feb. 2019

El Nogal Hotel Boutique & Spa
Hotel Rural Vilaflor

Hotel Rural Vilaflor

2 out of 5
Prisen er DKK 335 pr. nat fra 30. okt. til 31. okt.
3.9/5Very Good! (16 anmeldelser)
Op i bjergene og langt ude på landet!

"Vi oplevede et fredfyldt sted, hvor der ikke kommer mange turister. I området er der ikke mange butikker eller byliv i det hele taget, så det er primært natur og vandreture, der er særkendet ved området. Hotellet er bestemt ikke luksuriøst - ikke eget bad, intet fjernsyn på værelset, ingen terrasse/altan ..."…"

Anmeldelse fra 9. feb. 2016

Hotel Rural Vilaflor
Hotel Spa Villalba

Hotel Spa Villalba

4 out of 5
Calle San Roque, s/n, Vilaflor, Tenerife
Prisen er DKK 856 pr. nat fra 3. nov. til 4. nov.
4.6/5Wonderful! (114 anmeldelser)
Getaway hotel

"Cozy and relaxing hotel and surroundings. Friendly staff, good food and lovely garden. Good value for money"…"

Anmeldelse fra 5. mar. 2017

Hotel Spa Villalba
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Leder du efter Bed & Breakfasts i Vilaflor?
Håber du på at finde noget, som er lidt mere roligt i modsætning til et standardhotel, er det muligt, at et Bed & Breakfast er den bedste mulighed til din ferie. Hvis din ideelle ferie til Vilaflor inkluderer masser af frisk luft, er Teide National Park helt sikkert et godt sted at starte.
Er du interesseret i et Bed & Breakfast frem for et traditionelt hotelværelse?
Bed & Breakfasts tilbyder en unik stemning med personlig service, mulighed for at møde nye mennesker og en komplet morgenmad til at starte dagen på.
Hvilke Bed & Breakfasts er de bedste i Vilaflor?
Her er en række Bed & breakfasts, der befinder sig i det omkringliggende område: Ziggys retreat B & B Adults Only: 3 stjerner, 6 værelser. 1,1 km fra hjertet af Vilaflor.Villa Chiara B&B: 3,5 stjerner, 5 værelser. 7,2 km fra centrum. Nyd godt af gratis morgenmadsbuffet og spisning på stedet. Casa Regina Tenerife: 3 stjerner, 6 værelser. Ligger 20,9 km fra hjertet af Vilaflor. Nyd godt af et spabad og en terrasse. Casa Giuliana: 3 stjerner, 4 værelser. 8,5 km fra hjertet af downtown. Nyd godt af gratis komplet morgenmad og spisning på stedet. Villa Riki Bed and Breakfast: 2,5 stjerner, 4 værelser. Ligger 15,4 km fra centrum af Vilaflor. Nyd godt af et spabad og en sæsonbestemt udendørs pool.
Hvilken årstid er bedst til et ophold på en B&B i Vilaflor?
Når du drømmer om en ferie i Vilaflor, så sørg for at tage højde for temperaturen i løbet af året. August og juli er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 24°C, mens januar og februar er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 19°C. Den årlige nedbør i Vilaflor er i gennemsnit på 115 mm.
Hvad kan jeg opleve i Vilaflor?
Rejsende ser frem til at tilbringe nogle dage i Vilaflor, som er kendt for sine imponerende bjerge og sine haver. Brug eventuelt lidt tid på at udforske Paisaje-måneruten og Teide National Park, hvis du er interesseret i naturen. Du kan eventuelt også overveje at kigge forbi Golf Costa Adeje eller Aqualand Costa Adeje, hvis du får tid til at udforske en større del af området.
Hvordan kommer jeg til og omkring i Vilaflor?
Du kan planlægge udflugterne i Vilaflor på forhånd med disse transportmuligheder. Flyv til Tenerife (TFS-Tenerife South), som befinder sig 14 km fra hjertet af byen. Ellers kan du også kigge efter fly til Santa Cruz de Tenerife (TFN-Tenerife Nord), som befinder sig 47 km væk. Hvis du gerne vil udforske området, kan du overveje at skaffe en udlejningsbil.