Rejser til Thoddoo 2023

Book et hotel + fly eller udlejningsbil samlet for at få adgang til besparelser

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Skræddersy nemt din ferie med alt på ét sted.

Fuldt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Spar penge, når du booker dit fly + hotel sammen, og saml Expedia Rewards-point til fremtidige rejser.

Mest populære hoteller i Thoddoo

Kingsway Thoddoo
Kingsway Thoddoo
4.5 out of 5
Sosun Magu, Thoddoo, Alif Alif Atoll
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 613 kr. pr. nat fra 4. okt. til 5. okt.
613 kr.
pr. nat
4. okt. – 5. okt.
Kingsway Thoddoo
Athiriveli
Athiriveli
3 out of 5
Kuri, Shaheed Ali Hingun, Thoddoo, Alif Alif Atoll, Thoddoo
9,6/10 Exceptional! (4 anmeldelser)
"Ali and his brother are amazing. They take care of you every single moment. Transportation to Thoddoo was a little intense for the waves but since you arrive to the pier they are there waiting for you. You get a coconut once you are at the hotel since there everything is marvelous. If you really ..."

Anmeldelse fra 24. jul. 2023

Athiriveli
Ahola Thoddoo
Ahola Thoddoo
4.5 out of 5
Ruhkuri Magu, Thoddoo, Alif Alif Atoll
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 982 kr. pr. nat fra 2. okt. til 3. okt.
982 kr.
pr. nat
2. okt. – 3. okt.
Ahola Thoddoo
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Thoddoo?
Det er bare om at holde dig klar, for en rejse til Thoddoo starter fra bare . Når du kombinerer flyrejse, hotel og andre komponenter i én pakkerejse, kan du få de laveste priser.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Thoddoo?
Book og søg efter det hele på ét sted med vores pakkerejser til Thoddoo. Du finder tilbud på flyrejser, hotel og oplevelser, der er gode for din pengepung og din rejsefeber. Rent faktisk kan du ende med en stor besparelse, når du samler dine reservationer. Derudover er der 500+ forskellige flyselskaber og 1.000.000+ hoteller og overnatningssteder at vælge fra på verdensplan, så du har uendelige muligheder for at sammensætte frit.
Hvor skal jeg overnatte i Thoddoo?
Hvis du har planer om at kigge forbi Thoddoo Strand, kan du slippe for lang transporttid ved at booke et værelse i nærheden. Det er en af de mest besøge seværdigheder i området.
Hvilke overnatningssteder er mest populære i Thoddoo?
Thoddoo Beach View by Vista og Thila Farm View Guest House er to af de mest eftertragtede steder at overnatte i Thoddoo. Hvad med at kigge nærmere på de forskellige faciliteter og priser hos dem begge og så tage beslutningen ud fra det?
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie til Thoddoo?
Det er altid klogest at være i god tid. Luftfartsselskaber frigiver generelt flyrejser omkring 12 måneder frem, og det er en fantastisk mulighed for at booke nogle af de billigste priser. Har du lige fået at vide, at du skal på ferie om en måned? Det er intet problem – Expedia løber aldrig tør for fantastiske tilbud, så du kan tage afsted på din drømmeferie til en overkommelig pris.
Hvad inkluderer pakkerejser til Thoddoo på Expedia?
Det afhænger af, hvilken type tur du planlægger, Pakkerejsetilbud til Thoddoo kan inkludere hoteller, flyrejser og billeje. Du kan sætte dem sammen, som du vil, for at finde en pakkerejse, der passer til dig. Du kan også tilføje aktiviteter og oplevelser, når du har booket, for at score endnu større rabat.
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Thoddoo?
At booke alle delene af din ferie samlet er en god måde at spare penge på. Sammensæt flyrejser, billeje og hoteller i én praktisk pakkerejse. Og der er ikke kun hoteller. Expedia har alle former for overnatningssteder, for eksempel ferieboliger som hytter i bjergene og bylejligheder. Udvalget er enormt!
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Thoddoo hos Expedia?
Ja – og det er noget af det bedste ved en pakkerejse via Expedia. Du har styringen. Hos Expedia har vi adgang til 500+ flyselskaber på verdensplan, så du har masser af valgmuligheder, når du arrangerer din rejse til Thoddoo.
Hvis jeg ikke kan rejse alligevel, kan jeg så afbestille min pakkerejse til Thoddoo?
Ja, du kan godt afbestille din reservation til Thoddoo, hvis dine planer har forandret sig. Hvorvidt du skal betale et gebyr eller ej, afhænger af hotellet, flyselskabet eller biludlejningsfirmaet. Du kan muligvis afbestille eller ændre din reservation uden omkostninger, hvis du har booket inden for de seneste 24 timer. Besøg vores kundeserviceportal for at få mere at vide.

Populære steder at besøge