Vigtigt: Denne destination har muligvis rejsebegrænsninger grundet COVID-19, herunder særlige restriktioner for logi. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

Alice Ford på trover

Romantiske hoteller i San Sebastian de la Gomera

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Populære Romantiske hoteller i San Sebastian de la Gomera

Yacht Brego - En Anden Måde at bo på!
Paseo Fred Olsen, Marina La Gomera, San Sebastian de la Gomera, De Kanariske Øer
Hent priser
5/5Exceptional! (8 anmeldelser)
Perfect!

"We had a fantastic holiday on Brego last week. It was our first time to rent and stay on a yacht and so we were not sure what to expect. In terms of renting, the process was very simple, with Tanya waiting for us when we arrived and waved us goodbye after the holiday. William and Tanya were perfect ..."…"

Anmeldelse fra 10. jan. 2018

Yacht Brego - En Anden Måde at bo på!
Landligt rum med Smukke Udsigter til Havet og Bjergene
Calle la Gallarda, San Sebastian de la Gomera, De Kanariske Øer
Hent priser
4.8/5Exceptional! (11 anmeldelser)
Klein paradijsje

"Na een hartelijke ontvangst ,hebben we een heerlijke week gehad. Locatie was perfect( met auto), en de familie was zeer zorgzaam en attent."…"

Anmeldelse fra 20. feb. 2020

Landligt rum med Smukke Udsigter til Havet og Bjergene
Parador de La Gomera
4 out of 5
Lomo de la Horca, s/n, San Sebastian de la Gomera, La Gomera
Prisen er DKK 895 pr. nat
4.5/5Wonderful! (100 anmeldelser)
Hotelhaven og restauranten er helt i særklasse

"Hotel Parador er noget særligt. Gå fx en tur i den spændende have med masser af kaktus planter og palmer. Restauranten er superb. Veltillavede retter - og ingen pommes frites overhovedet. Er helt i en klasse for sig."…"

Anmeldelse fra 4. dec. 2017

Parador de La Gomera
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Vi har flere Romantiske hoteller. Er dette ikke dit perfekte hotel?
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Lommeguide: Book Romantiske hoteller i San Sebastian de la Gomera

Søg efter hoteller i San Sebastian de la Gomera på Expedia.dk. Du kan let finde dine hoteller i San Sebastian de la Gomera ved hjælp af en af metoderne herunder:

  • Vis vores udvalg af fremhævede hoteller i San Sebastian de la Gomera
  • Brug kortet til at finde hoteller i det San Sebastian de la Gomera område, du foretrækker
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område i San Sebastian de la Gomera, vælg bestemt tema, mærke eller hotelklasse fra basis- (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner) i San Sebastian de la Gomera
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud på San Sebastian de la Gomerahoteller i – mens de stadig er der

Ofte stillede spørgsmål

Leder du efter romantiske hoteller i San Sebastian de la Gomera?
Har du og din partner brug for en romantisk ferie? Øer og haver er nogle af de ting, der gør San Sebastian de la Gomera til en populær destination blandt par. Sop i vandkanten, eller nyd synet af solnedgangen med din partner ved San Sebastián de la Gomera-stranden, La Cueva-stranden eller Playa del Águila.
Hvilket overnatningssted er bedst til en kærestetur til San Sebastian de la Gomera?
Parador de La Gomera er et hotel med 4 stjerner, der er en favorit blandt par, og overnatningsstedet tilbyder en bar ved poolen og en udendørs pool.
Hvordan er vejret i San Sebastian de la Gomera?
August og juli er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 24°C, mens januar og februar er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 19°C. I San Sebastian de la Gomera regner det i gennemsnit 115 mm om året.
Hvad kan jeg opleve i San Sebastian de la Gomera?
Der er intet bedre end at se et nyt område med sin elskede, så planlæg, hvad I vil nå i San Sebastian de la Gomera. Hvis du og din partner vil opleve nogle naturskønne seværdigheder, vil I elske San Sebastian de la Gomera, som blandt andet er kendt for sine øer, sine haver og sin kyststrækning. Overvej et besøg til San Sebastián de la Gomera-havnen, San Sebastián de la Gomera-stranden eller Torre del Conde-monumentet, når I skal ud og se de lokale attraktioner.
Hvad er den bedste måde at komme rundt på i San Sebastian de la Gomera?
Hvis I vil flyve til San Sebastian de la Gomera, er den nærmeste store lufthavn i La Gomera (GMZ), 9 km fra byens centrum. Hvis du gerne vil se andre dele af området, kan du overveje at leje en bil.

Flere valgmuligheder