Vigtigt: Denne destination har muligvis rejsebegrænsninger grundet COVID-19, herunder særlige restriktioner for logi. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

Alice Ford på trover

Boutique-hoteller i San Sebastian de la Gomera

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Populære Boutique-hoteller i San Sebastian de la Gomera

Parador de La Gomera
4 out of 5
Lomo de la Horca, s/n, San Sebastian de la Gomera, La Gomera
Prisen er DKK 895 pr. nat
4.5/5Wonderful! (100 anmeldelser)
Hotelhaven og restauranten er helt i særklasse

"Hotel Parador er noget særligt. Gå fx en tur i den spændende have med masser af kaktus planter og palmer. Restauranten er superb. Veltillavede retter - og ingen pommes frites overhovedet. Er helt i en klasse for sig."…"

Anmeldelse fra 4. dec. 2017

Parador de La Gomera
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Vi har flere Boutique-hoteller. Er dette ikke dit perfekte hotel?
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Lommeguide: Book Boutique-hoteller i San Sebastian de la Gomera

Søg efter hoteller i San Sebastian de la Gomera på Expedia.dk. Du kan let finde dine hoteller i San Sebastian de la Gomera ved hjælp af en af metoderne herunder:

  • Vis vores udvalg af fremhævede hoteller i San Sebastian de la Gomera
  • Brug kortet til at finde hoteller i det San Sebastian de la Gomera område, du foretrækker
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område i San Sebastian de la Gomera, vælg bestemt tema, mærke eller hotelklasse fra basis- (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner) i San Sebastian de la Gomera
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud på San Sebastian de la Gomerahoteller i – mens de stadig er der

Ofte stillede spørgsmål

Søger du et unikt indkvarteringssted til dit ophold i San Sebastian de la Gomera?
Et boutique-hotel er måske lige, hvad du leder efter, hvis du er vild med mindre hoteller med personlig service og god atmosfære. Når du planlægger din rejse, kan du vælge imellem et overnatningssted i San Sebastian de la Gomera som nok skal få dig til at føle dig godt tilpas under dit ophold.
Hvad er det bedste overnatningssted i boutique-stil i San Sebastian de la Gomera?
Parador de La Gomera er et hotel med 4 stjerner, som hitter blandt Expedias rejsende, der leder efter et elegant overnatningssted. Der tilbydes en restaurant og en poolbar.
Hvad kan jeg se og opleve i San Sebastian de la Gomera?
Området er populært på grund af sine øer samt strandene og havet, som alt sammen er et besøg værd. Oplevelser og attraktioner i San Sebastian de la Gomera omfatter San Sebastián de la Gomera-havnen, La Gomeras arkæologiske museum og Insular Infanta Cristina-auditoriet. Nogle andre seværdigheder, som du muligvis gerne vil udforske, mens du er i området, er San Sebastián de la Gomera-stranden, Torre del Conde-monumentet og Asunción de San Sebastián de la Gomera-kirken.
Hvordan er vejret i San Sebastian de la Gomera?
August og juli er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 24°C, mens januar og februar er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 19°C. I San Sebastian de la Gomera regner det i gennemsnit 115 mm om året.
Hvad er den bedste måde at komme rundt på i San Sebastian de la Gomera?
Den største lufthavn, som er La Gomera (GMZ), befinder sig 9 km fra centrum, dog kan Tenerife (TFS-Tenerife South) og også være en mulighed.Hvis du gerne vil se mere af området, kan du overveje at skaffe en udlejningsbil.

Flere valgmuligheder