Rejser til Sainte-Marie 2023

Book et hotel + fly eller udlejningsbil samlet for at få adgang til besparelser

Billede taget af Fabien Loyster
Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Skræddersy nemt din ferie med alt på ét sted.

Fuldt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Spar penge, når du booker dit fly + hotel sammen, og saml Expedia Rewards-point til fremtidige rejser.

Mest populære hoteller i Sainte-Marie

Hotel La Pagerie
Hotel La Pagerie
4 out of 5
Marina Pointe Du Bout, Trois-Ilets, Le Marin
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 1.007 kr. pr. nat fra 26. sep. til 27. sep.
1.007 kr.
pr. nat
26. sep. – 27. sep.
8,6/10 Excellent! (701 anmeldelser)
"Vi oplevede et fantastisk og entuistiastisk personale som gjorde sit yderste for at vi blev godt installeret og fik bilen parkeret. Hotellet er pænt rent og velholdt. Området ganske overskueligt og trygt at færdes i. Tæt på færgen til Fort de France"

Anmeldelse fra 20. nov. 2018

Hotel La Pagerie
Hotel Bakoua Les Trois Ilets
Hotel Bakoua Les Trois Ilets
4 out of 5
Pointe Du Bout, Trois-Ilets
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 659 kr. pr. nat fra 5. okt. til 6. okt.
659 kr.
pr. nat
5. okt. – 6. okt.
7,6/10 Good! (380 anmeldelser)
Dejligt hotel ved Trois-Ilets
"Dejligt hotel med fin lille strand. Beliggenheden er glimrende i forhold til at udforske området. Vi havde et dejligt værelse med balkon og havudsigt. Det største problem var, at vandet i vandhanerne forsvandt flere gange, og det var ikke så rart ikke at kunne skylle ud i toilettet eller vaske hænder. ..."

Anmeldelse fra 22. feb. 2019

Hotel Bakoua Les Trois Ilets
Hôtel Bambou & Spa
Hôtel Bambou & Spa
3 out of 5
Anse Mitan, Trois-Ilets
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 1.409 kr. pr. nat fra 3. okt. til 4. okt.
1.409 kr.
pr. nat
3. okt. – 4. okt.
8,4/10 Very Good! (553 anmeldelser)
"We enjoyed our stay from day 1. We felt welcomed. The food had many options. The buffet changed every dinner. A big shoutout to the staff, they made the difference. From the staff at the restaurants, René at the bar, Léa the hotel concierge People in charge of the chairs, towels, waiters and waitresses, ..."

Anmeldelse fra 23. jun. 2023

Hôtel Bambou & Spa
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Sainte-Marie?
Udform en skræddersyet pakkerejse til Sainte-Marie fra en pris så lav som . Vælg frit blandt alle kombinationer af hotel, flyrejse og udlejningsbil for at forme lige den rejse, du har gået og tænkt på. Husk at tilføje en oplevelse eller to!
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Sainte-Marie?
Expedias pakkerejser til Sainte-Marie byder på masser af besparelser for den smarte globetrotter. Det er ikke småting, vi snakker om, hvis du samler dine hoteller, flyrejser og udlejningsbiler i én praktisk pakke. Men gode priser er bare begyndelsen på dit næste eventyr. Når du booker hos Expedia, har du 500+ luftfartsselskaber og 1.000.000+ hoteller og overnatningssteder verden over at vælge blandt. Uanset rejseform findes der en pakkerejse, der passer til dig.
Hvor skal jeg overnatte i Sainte-Marie?
Der er en masse at udforske i Sainte-Marie, så det er en god idé at booke et overnatningssted tæt på seværdighederne. Bananmuseet, Habitation Fonds Saint-Jacques og Saint James Rom-museet er blandt nogle af de mest interessante af slagsen, som næsten bør stå på din rejseplan.
Hvilke overnatningssteder er mest populære i Sainte-Marie?
Luksusophold i naturlige omgivelser (Residence Nakiya) og guest rooms | Bunk beds to meet new people er to af de mest eftertragtede overnatningssteder i Sainte-Marie. Hvad med at se nærmere på faciliteterne og priserne hos dem begge og så tage en beslutning?
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie til Sainte-Marie?
Hvis du vil have fat på rabatpriser, bør du være tidligt ude. Luftfartsselskaber begynder generelt at sælge flybilletter samt nogle af de laveste priser omkring 12 måneder i forvejen. Hoteller, billeje og oplevelser bør også bookes tidligt, så du kan sikre dig et stort udvalg. Hvis du planlægger en ferie i Sainte-Marie i sidste øjeblik, finder du altid masser af gode tilbud på Expedia. Tjek dem ud med det samme!
Hvad inkluderer pakkerejser til Sainte-Marie på Expedia?
På Expedia kan du udvælge enhver kombination af hoteller, flyrejser og billeje for at sammensætte din perfekte pakkerejse til Sainte-Marie. Når du har foretaget reservationen, kan du tilføje spændende ting som udflugter og oplevelser. Husk, at jo mere du køber, jo mere kan du spare!
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Sainte-Marie?
En pakkerejse kan være billigere end at booke alle delene af din tur separat. Kombiner for eksempel flyrejser, hoteller og billeje, og spar et pænt beløb. Uanset hvilken form for ferie du planlægger, finder du helt sikkert en pakkerejse, der matcher dit budget.
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Sainte-Marie hos Expedia?
Helt sikkert. Expedia har 500+ flyselskaber at vælge mellem over hele verden. Med så bredt et udbud bliver det ikke vanskeligt at finde det helt rette flyselskab, der kan bringe dig til Sainte-Marie.
Hvis jeg ikke kan rejse alligevel, kan jeg så afbestille min pakkerejse til Sainte-Marie?
Det kan du godt. Hos Expedia forstår vi godt, at selv de bedste planer kan blive ændret, så vi vil meget gerne hjælpe, hvis du må ændre i din pakkerejse til Sainte-Marie. Du kan muligvis ændre i eller afbestille din rejseplan uden omkostninger, hvis du har booket inden for de seneste 24 timer. Dit flyselskab, hotel eller biludlejningsfirma opkræver muligvis et gebyr, hvis din reservation blev booket for mere end 24 timer siden. Besøg vores kundeserviceportal for flere oplysninger. Sørg også for at tjekke din rejseplan for at se de enkelte detaljer vedrørende ændringsgebyrer.

Populære steder at besøge