Billige flybilletter til Ukraine

Populære byer at besøge i Ukraine

Rejse til Ukraine

Expedia tilbyder flyrejser til Ukraine, der imødekommer enhver rejsendes behov. Uanset hvad du har brug for, har Expedia den rette flyrejse til dig. Så vælg mellem flyrejser til Ukraine eller til destinationer verden rundt, og find ud af, hvor nemt det er booke en flyrejse på Expedia.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg afbestille min flyrejse til Ukraine på grund af COVID-19?
Som følge af COVID-19 tilbyder mange flyselskaber nu større fleksibilitet. Vores praktiske kundeservice vil hjælpe dig med at finde svaret på de fleste spørgsmål om, hvilke politikker der gælder for din flyrejse. Det er også værd at gennemlæse dit foretrukne luftfartsselskabs vilkår og betingelser – og gerne inden du booker din flyrejse!
Hvordan finder jeg billige flyrejser med fleksible ændringspolitikker til Ukraine?
Søg efter billige flyrejser til Ukraine, og marker feltet “Intet ændringsgebyr” under filteret “Fleksible ændringspolitikker”. Så simpelt er det. Vi forstår, at omstændigheder kan ændre sig, og at fleksibilitet er afgørende, så du kan trygt booke hos Expedia.
Hvilke generelle tips er der til rejsende, der rejser til Ukraine under COVID-19?
COVID-19-pandemien har ført til drastiske ændringer i den måde, vi rejser på. Hvis du planlægger en tur til Ukraine, kan disse tips hjælpe dig med at håndtere de nye regler og udfordringer:

 • Tjek de regler, der gælder for både din destination og dit afrejsested. Afhængigt af den lokale situation kan du muligvis ikke rejse, så husk at tjekke, før du booker.
 • Når du passerer sikkerhedskontrollen, skal du beholde dit mundbind på. Du vil blive bedt om at fjerne det midlertidigt med henblik på at kontrollere din identitet. Rejsende, som ikke bærer mundbind, kan blive pålagt bøder og nægtet adgang.
 • I stedet for at give dit boardingkort til lufthavnspersonalet skal du selv anbringe det foran scanneren. Når du har gjort det, skal du holde det op til kontrol.
 • Passagerer må nu medbringe en håndsprit på op til 350 ml i håndbagagen. Den vil dog blive fjernet fra din taske eller kuffert med henblik på kontrol.
 • Tøm dine lommer for dine ejendele såsom din pung og telefon, og placer dem i din håndbagage i stedet for bakkerne. Dette vil mindske risikoen for smittespredning under kontrollen.
 • Opbevar madvarer i en gennemsigtig plastikpose, og placer dem i en bakke. Når du tager madvarer ud af din håndbagage, er det mindre sandsynligt, at en medarbejder bliver nødt til at åbne din kuffert eller taske for kontrol.

Hvilke flyselskaber flyver til Ukraine?
At komme til Ukraine er lige så let som at tage valget mellem to førende flyselskaber. Book dit sæde hos en af følgende valgmuligheder:

 • Wizz Air - 34 flyrejser til eller i nærheden af Ukraine hver måned, herunder 26 flyrejser til Kiev (IEV-Zhuliany) per måned.
 • UIA - 17 flyrejser til eller i nærheden af Ukraine hver måned, herunder 17 flyrejser til Kiev (KBP-Borispol Intl.) per måned.

Hvor finder jeg billige billetter til Ukraine?
Book i god tid, kig på alternative lufthavne, og undgå ferieperioder – der er mange metoder! En anden er at drage fordel af Expedias funktion til fleksible datoer. Søg efter en flyrejse til Ukraine, og sammenlign de billigste priser for dagene før og efter. I løbet af de sidste syv dage var den bedste pris for en flyrejse til Ukraine kun .
Hvor meget koster en flyrejse til Ukraine?
Hvis du skulle flyve fra (), kunne du have fundet en lavprisbillet for bare i løbet af de sidste syv dage. Returbilletter til Ukraine lå mellem og i den samme periode.
Hvad er de mest populære lufthavne at flyve til i Ukraine?
Det skorter ikke på valgmuligheder i Ukraine. Når du har fundet din slutdestination, bliver det enkelt at vælge en af disse væsentlige lufthavne:

 • Kiev (KBP-Borispol Intl.) - 2876 fly per måned.
 • Kiev (IEV-Zhuliany) - 741 fly per måned.
 • Lviv (LWO-Lviv Intl.) - 732 fly per måned.

Hvor meget koster en flybillet til Ukraine?
I løbet af de sidste syv dage kostede flybilletter til Ukraine mellem og . Priserne stiger typisk, jo længere du venter, så få fingrene i et godt tilbud i god tid.
I hvilke måneder er det billigst at booke en flyrejse til Ukraine?
For at drage fordel af billige flybilletter til Ukraine kan du overveje at booke din ferie i , når priserne er lavest. Hvornår er det dyrest at booke? I Danmark er det om sommeren og under højtider som jul og påske.
Hvor lang er en flyrejse til Ukraine?
Den kan være kort eller lang, afhængigt af hvilken lufthavn du rejser fra. For at hjælpe dig med at arrangere din ferie til Ukraine kan du kigge nærmere på den gennemsnitlige rejsetid for tre af de mest efterspurgte indenrigsruter:

 • Odessa (ODS-Odessa Intl.) til Kiev (KBP-Borispol Intl.) - 1 time og 9 minutter
 • Lviv (LWO-Lviv Intl.) til Kiev (KBP-Borispol Intl.) - 1 time og 30 minutter
 • Kharkiv (HRK-Kharkiv Intl.) til Kiev (KBP-Borispol Intl.) - 1 time og 20 minutter

Hvad er de bedste oplevelser i Ukraine?

 • Fyldt til randen med energi og kultur – Lviv er et fremragende sted at starte dit eventyr i Ukraine. Læg vejen forbi store seværdigheder som Slottet på toppen, tjek butikkerne ud, og forkæl dig selv med god mad og vin på nogle af byens fantastiske spisesteder. Det er helt op til dig!
 • Når du skal beslutte dig for, hvilke ting du skal pakke til dit eventyr, bør du huske på, at Lviv har fugtigt kontinentalt klima. For at få en idé om hvad du kan forvente under opholdet, kan du tage et kig på vejrudsigten, inden du rejser.
 • Cirka 75 km sydvest for Lviv ligger Boryslav, der også har fortjent en plads i programmet. De mest besøgte seværdigheder tæller Bukovytsia Skisportssted – sørg for at kigge forbi.

❓ Kan jeg afbestille min flyrejse til Ukraine på grund af COVID-19?

✔️ Politikkerne varierer fra flyselskab til flyselskab, men mange af dem dækker rejser til stærkt påvirkede områder. Datoer og destinationer ændres hele tiden, efterhånden som situationen udvikler sig, så det er vigtigt, at rejsende tjekker hos flyselskabet, hvis de har en kommende rejse. Besøg venligst vores kundeservice for at få flere oplysninger om, hvilke politikker der gælder for din flyrejse til Ukraine.


❓ Hvordan finder jeg billige flyrejser til Ukraine med fleksible ændringspolitikker?

✔️ På grund af COVID-19 er der mange af de flyselskaber, vi samarbejder med, som fjerner deres ændringsgebyrer på nye kvalificerede reservationer til Ukraine. Du kan overveje at filtrere efter disse flyselskaber, når du søger efter billige flyrejser til Ukraine!


❓ Hvad er de generelle råd til rejsende, der skal til Ukraine under COVID-19?

✔️ De fleste af vores hoteller i Ukraine tilbyder gratis afbestilling, så du kan booke et refunderbart hotel frem for et ikke-refunderbart. Du skal bare kigge efter teksten "Gratis afbestilling" under din søgning. Priserne kan variere, men lige nu mener vi, at fleksibilitet er afgørende.


✔️ Når du køber flybilletter til Ukraine, skal du huske at tjekke det med småt, da du kan risikere, at ændringer enten ikke er mulige eller kan medføre store gebyrer, afhængigt af hvilken pris du vælger. Sørg for at læse vilkår og betingelser for din billet, inden du gennemfører købet.