Billige flybilletter til Rumænien

Populære byer at besøge i Rumænien

Rejse til Rumænien

Expedia tilbyder flyrejser til Rumænien, der imødekommer enhver rejsendes behov. Uanset hvad du har brug for, har Expedia den rette flyrejse til dig. Så vælg mellem flyrejser til Rumænien eller til destinationer verden rundt, og find ud af, hvor nemt det er booke en flyrejse på Expedia.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg afbestille min flyrejse til Rumænien på grund af COVID-19?
Vores praktiske kundeservice indeholder oplysninger om afbestilling af din flyrejse som følge af COVID-19. Det er også en god idé at gennemlæse dit foretrukne luftfartsselskabs vilkår og betingelser, før du køber dine billetter.
Hvordan finder jeg billige flyrejser med fleksible ændringspolitikker til Rumænien?
Hos Expedia har vi fundet vores indre elitesportsudøver frem for at kunne tilbyde dig de mest fleksible billetter, der findes. Klik blot på “Intet ændringsgebyr” lige under filteret “Fleksible ændringspolitikker” for at finde din flyrejse til Rumænien.
Hvilke generelle tips er der til rejsende, der rejser til Rumænien under COVID-19?
På grund af COVID-19 indebærer det at rejse nu flere udfordringer. Kast et blik på disse nyttige råd, før du stiger ombord på dit fly til Rumænien:

 • Find ud af, om der gælder nogen rejserestriktioner for dit afrejsested og din destination, før du booker din flyrejse. Tjek også, om der er særlige regler, du bør følge ved ankomst, såsom bevis på en negativ COVID-19-test.
 • Behold dit mundbind på i forbindelse med helbredsundersøgelsen i lufthavnen. Sikkerhedspersonalet vil bede dig om at justere dit mundbind for at verificere din identitet.
 • For at reducere risikoen for potentiel smitte skal du selv anbringe dit boardingkort foran læseren og derefter holde det op til kontrol. Giv ikke dit boardingkort direkte til lufthavnspersonalet.
 • Det er tilladt at medbringe en beholder med håndsprit i håndbagagen. Den må ikke være større end 350 ml, og du skal fjerne den fra din bagage, så sikkerhedspersonalet kan kontrollere den.
 • Tøm alle lommer for dine ejendele såsom din telefon og pung, og placer dem i din håndbagage i stedet for i en bakke. Dette vil mindske risikoen for smittespredning under kontrollen.
 • Hvis du tager mad med gennem sikkerhedskontrollen, skal du placere det i en gennemsigtig plastikpose og lægge den i en af bakkerne. Dette reducerer sandsynligheden for, at sikkerhedspersonalet bliver nødt til at røre din håndbagage eller fødevarebeholder for nærmere eftersyn.

Hvilke flyselskaber flyver til Rumænien?
Du vil finde to gode flyselskaber, der sætter kursen mod eller i nærheden af Rumænien. Pak kufferten, og flyv afsted med et af dem:

 • Wizz Air - 30 flyrejser til eller i nærheden af Rumænien hver måned, herunder 21 flyrejser til Bukarest (OTP-Henri Coanda Intl.) per måned.
 • Blue Air - 13 flyrejser til eller i nærheden af Rumænien hver måned, herunder 13 flyrejser til Bukarest (OTP-Henri Coanda Intl.) per måned.

Hvor finder jeg billige billetter til Rumænien?
I løbet af de sidste syv dage var den laveste pris for en flyrejse til Rumænien. Book din rejse i god tid, og vær fleksibel med dine datoer for at få endnu større besparelser. Søg efter dine flybilletter til Rumænien, og sammenlign priser for nærliggende datoer ved at klikke på “Fleksible datoer”.
Hvor meget koster en flyrejse til Rumænien?
I løbet af de sidste syv dage kostede en returbillet til Rumænien kun fra , mens den højeste pris lå på . Enkeltbilletter med afrejse fra () i det samme tidsrum kostede kun .
Hvad er de mest populære lufthavne at flyve til i Rumænien?
Ankom til en af de større lufthavne i Rumænien, så du får det bedste udgangspunkt for at gå på opdagelse i dette områdes utallige tilbud:

 • Bukarest (OTP-Henri Coanda Intl.) - 4118 fly per måned.
 • Cluj-Napoca (CLJ) - 832 fly per måned.
 • Timisoara (TSR-Traian Vuia) - 425 fly per måned.

Hvor meget koster en flybillet til Rumænien?
Prisen for flybilletter lå mellem og i løbet af de sidste syv dage. Når du er klar til at booke, kan vi hjælpe dig med at score den bedste pris til Rumænien.
I hvilke måneder er det billigst at booke en flyrejse til Rumænien?
Det billigste tidspunkt at købe en rejse til Rumænien på er , hvorimod priserne stiger en del i sommermånederne og december. Gå uden om disse perioder, hvis du rejser på budget.

❓ Kan jeg afbestille min flyrejse til Rumænien på grund af COVID-19?

✔️ Politikkerne varierer fra flyselskab til flyselskab, men mange af dem dækker rejser til stærkt påvirkede områder. Datoer og destinationer ændres hele tiden, efterhånden som situationen udvikler sig, så det er vigtigt, at rejsende tjekker hos flyselskabet, hvis de har en kommende rejse. Besøg venligst vores kundeservice for at få flere oplysninger om, hvilke politikker der gælder for din flyrejse til Rumænien.


❓ Hvordan finder jeg billige flyrejser til Rumænien med fleksible ændringspolitikker?

✔️ På grund af COVID-19 er der mange af de flyselskaber, vi samarbejder med, som fjerner deres ændringsgebyrer på nye kvalificerede reservationer til Rumænien. Du kan overveje at filtrere efter disse flyselskaber, når du søger efter billige flyrejser til Rumænien!


❓ Hvad er de generelle råd til rejsende, der skal til Rumænien under COVID-19?

✔️ De fleste af vores hoteller i Rumænien tilbyder gratis afbestilling, så du kan booke et refunderbart hotel frem for et ikke-refunderbart. Du skal bare kigge efter teksten "Gratis afbestilling" under din søgning. Priserne kan variere, men lige nu mener vi, at fleksibilitet er afgørende.


✔️ Når du køber flybilletter til Rumænien, skal du huske at tjekke det med småt, da du kan risikere, at ændringer enten ikke er mulige eller kan medføre store gebyrer, afhængigt af hvilken pris du vælger. Sørg for at læse vilkår og betingelser for din billet, inden du gennemfører købet.