Billige flybilletter til Polen

Billigste flyrejser til Polen

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 149, kr for en enkeltbillet og 298, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Wizz Air
Wizz Air
Scandinavian Airlines
Austrian Airlines
Eurowings
Eurowings
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Lufthansa
LOT-Polish Airlines
Norwegian Air Shuttle
LOT-Polish Airlines
Scandinavian Airlines
Lufthansa
LOT-Polish Airlines
Swiss International Air Lines
LOT-Polish Airlines
LOT-Polish Airlines
Lufthansa
Lufthansa

Rejse til Polen

Expedia tilbyder flyrejser til Polen, der imødekommer enhver rejsendes behov. Uanset hvad du har brug for, har Expedia den rette flyrejse til dig. Så vælg mellem flyrejser til Polen eller til destinationer verden rundt, og find ud af, hvor nemt det er booke en flyrejse på Expedia.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg afbestille min flyrejse til Polen på grund af COVID-19?
Besøg vores kundeservice for at få vigtig information om, hvordan du ændrer din flyrejse på grund af COVID-19. Du kan også tjekke vilkår og betingelser for dit valgte luftfartsselskab, inden du foretager en reservation.
Hvordan finder jeg billige flyrejser med fleksible ændringspolitikker til Polen?
Hos Expedia har vi fundet vores indre olympiske gymnast frem for at kunne levere de mest fleksible flybilletter, der findes. Klik bare på “Intet ændringsgebyr” under filteret “Fleksible ændringspolitikker” for at finde den perfekte flyrejse til Polen.
Hvilke generelle tips er der til rejsende, der rejser til Polen under COVID-19?
COVID-19-udbruddet har medført store ændringer i måden, vi rejser på. Hvis du planlægger at tage en smuttur til Polen, kan disse tips hjælpe dig med at håndtere de nye udfordringer:

 • Find ud af, om der gælder nogen rejserestriktioner for dit afrejsested og din destination, før du booker din flyrejse. Tjek også, om der er nogen regler, du bør følge ved ankomst, såsom obligatorisk karantæne.
 • Du skal bære mundbind under din rejse, herunder i sikkerhedskontrollen. Du skal være forberedt på at trække dit mundbind ned, når personalet beder dig om det, så din identitet kan blive kontrolleret.
 • For at minimere risikoen for potentiel smitte skal du selv anbringe dit boardingkort foran scanneren og derefter holde det op til kontrol. Giv ikke dit boardingkort direkte til sikkerhedspersonalet.
 • Det er tilladt at medbringe en beholder med flydende håndsprit i håndbagagen. Den må ikke indeholde mere end 350 ml, og du bliver nødt til at tage den op fra din kuffert eller taske, så den kan blive scannet.
 • Læg dine personlige ejendele (telefon, nøgler og pung) i din håndbagage i stedet for en bakke for at reducere smittespredning i sikkerhedskontrollen.
 • Tag eventuelle madvarer op før sikkerhedskontrollen. Fødevarer kan udløse alarmen. Når du placerer dem i en gennemsigtig plastikpose og lægger dem i en bakke, reducerer det risikoen for, at sikkerhedspersonalet skal røre og kontrollere dine ejendele.

Hvilke flyselskaber flyver til Polen?
Find din kuffert frem, og vælg blandt disse førende flyselskaber, der tilbyder flyrejser i nærheden af eller til Polen:

 • SAS - 151 flyrejser til eller i nærheden af Polen hver måned, herunder 86 flyrejser til Gdańsk (GDN-Lech Wałęsa) per måned.
 • LOT - Polish Airlines - 121 flyrejser til eller i nærheden af Polen hver måned, herunder 121 flyrejser til Warszawa (WAW-Frederic Chopin) per måned.
 • Ryanair - 91 flyrejser til eller i nærheden af Polen hver måned, herunder 60 flyrejser til Gdańsk (GDN-Lech Wałęsa) per måned.

Hvor finder jeg billige billetter til Polen?
En af de nemmeste måder at finde billige billetter til Polen på er at være fleksibel med dine datoer. Søg efter din flyrejse, og klik derefter på “Fleksible datoer” øverst i søgeresultaterne. Her kan du sammenligne de laveste priser for lignende datoer. Den laveste pris for en flyrejse til Polen i løbet af de sidste syv dage var 298, kr. Hvis du booker i god tid, kan du typisk finde et endnu bedre tilbud.
Hvor meget koster en flyrejse til Polen?
Du kunne have købt en flybillet tur-retur til Polen for mellem 298, kr og 1.120, kr i løbet af de sidste syv dage. For en enkeltbillet med afrejse fra København (CPH) var den laveste pris i denne periode bare 149, kr.
Hvad er de mest populære lufthavne at flyve til i Polen?
Der er mange valgmuligheder i Polen. Når du har fastlagt den endelige destination i området, er det nemt at vælge blandt disse vigtige lufthavne:

 • Warszawa (WAW-Frederic Chopin) - 4834 fly per måned.
 • Krakow (KRK-John Paul II - Balice) - 1994 fly per måned.
 • Gdańsk (GDN-Lech Wałęsa) - 1613 fly per måned.

Hvor meget koster en flybillet til Polen?
Flybilletter til Polen kostede mellem 298, kr og 1.120, kr i løbet af de sidste syv dage. Som udgangspunkt får du en bedre pris, jo hurtigere du booker.
I hvilke måneder er det billigst at booke en flyrejse til Polen?
Marts er den bedste måned, hvis du skal score budgetvenlige flybilletter til Polen. Bemærk, at de dyreste tidspunkter at booke rejser på i Danmark er sommermånederne og under højtiderne.
Hvor lang er en flyrejse til Polen?
Det kommer primært an på din afrejselufthavn og vejret. For at give dig et indtryk af hvad du kan forvente, har vi sammensat en liste over den gennemsnitlige varighed for nogle af de travleste indenrigsruter til Polen:

 • Krakow (KRK-John Paul II - Balice) til Warszawa (WAW-Frederic Chopin) - 53 minutter
 • Gdańsk (GDN-Lech Wałęsa) til Warszawa (WAW-Frederic Chopin) - 1 time
 • Rzeszów (RZE-Jasionka) til Warszawa (WAW-Frederic Chopin) - 53 minutter

Hvad er de bedste oplevelser i Polen?

 • Spækket med energi og kultur – Kraków er et rigtig godt sted at tage hul på din rejse til Polen. Kig nærmere på berømte seværdigheder som Main Market Square, tjek forretningerne ud, og forkæl dig selv med kulinariske oplevelser på nogle af destinationens fantastiske spisesteder. Valget er dit!
 • Når det er tid til at vælge aktiviteter til din rejse, bør du være opmærksom på, at Kraków har kystklima. Kig på vejrudsigten, inden du pakker kufferten, så du har et bedre indtryk af, hvad du kan forvente.
 • Når du er klar til at opleve mere af denne fantastiske region, kan du hente nøglerne til en udlejningsbil og fortsætte videre til Nowy Sacz. Denne by ligger omkring 75 km sydøst for Kraków og byder også på flere spændende seværdigheder, heriblandt Kongeborgen.

❓ Kan jeg afbestille min flyrejse til Polen på grund af COVID-19?

✔️ Politikkerne varierer fra flyselskab til flyselskab, men mange af dem dækker rejser til stærkt påvirkede områder. Datoer og destinationer ændres hele tiden, efterhånden som situationen udvikler sig, så det er vigtigt, at rejsende tjekker hos flyselskabet, hvis de har en kommende rejse. Besøg venligst vores kundeservice for at få flere oplysninger om, hvilke politikker der gælder for din flyrejse til Polen.


❓ Hvordan finder jeg billige flyrejser til Polen med fleksible ændringspolitikker?

✔️ På grund af COVID-19 er der mange af de flyselskaber, vi samarbejder med, som fjerner deres ændringsgebyrer på nye kvalificerede reservationer til Polen. Du kan overveje at filtrere efter disse flyselskaber, når du søger efter billige flyrejser til Polen!


❓ Hvad er de generelle råd til rejsende, der skal til Polen under COVID-19?

✔️ De fleste af vores hoteller i Polen tilbyder gratis afbestilling, så du kan booke et refunderbart hotel frem for et ikke-refunderbart. Du skal bare kigge efter teksten "Gratis afbestilling" under din søgning. Priserne kan variere, men lige nu mener vi, at fleksibilitet er afgørende.


✔️ Når du køber flybilletter til Polen, skal du huske at tjekke det med småt, da du kan risikere, at ændringer enten ikke er mulige eller kan medføre store gebyrer, afhængigt af hvilken pris du vælger. Sørg for at læse vilkår og betingelser for din billet, inden du gennemfører købet.