Billige flybilletter til Bulgarien

Populære byer at besøge i Bulgarien

Billigste flyrejser til Bulgarien

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 259, kr for en enkeltbillet og 549, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Wizz Air
Norwegian Air International Ltd
Wizz Air
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air International Ltd
LOT-Polish Airlines
Norwegian Air International Ltd
Air France
Air Serbia
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
KLM
KLM
LOT-Polish Airlines
LOT-Polish Airlines
KLM
Norwegian Air International Ltd
Swiss International Air Lines
Lufthansa
SAS

Flyrejser til Bulgarien

Rejs med fly til Bulgarien, og oplev imponerende bjerglandskaber, hyggelige landsbyer, og få skønne kulinariske oplevelser. Hovedstaden Sofia er en af Europas ældste, og i Balkanbjergene finder du flere spændende seværdigheder og gemte landsbyer. Bulgarien er især en populær destination om sommeren, da den lokker med sine høje temperaturer og paradisiske badebyer ved kysten. Du kan ofte finde billige flyrejser til Bulgarien. Mange flyselskaber har fast ruteflyvning til Sofia året rundt – de fleste dog med flyskift et sted i Europa. Om sommeren er der flere muligheder for at finde billige flybilletter til Bulgarien med ugentlige, direkte flyvninger mellem København/Billund og Burgas/Varna på Sortehavskysten.

Fly til Bulgarien fra danske lufthavne

Bulgarien har fire internationale lufthavne. Lufthavnen i hovedstaden Sofia og lufthavnene i Varna og Burgas ved Sortehavet samt en lufthavn i Plovdiv, Bulgariens andenstørste by. Den benyttes især af rejsende i vintermånederne til skisportsstederne Bansko, Pamporovo og Borovets. Det er muligt at finde direkte flybilletter til Sofia fra København, og så kan du hurtigt være fremme ved dit hotel i Bulgarien. Turen kan også klares på cirka fem timer med en enkelt mellemlanding. Skal du på ferie i Bulgarien og har booket fly til Sofia, er du hurtigt inde i byen, for lufthavnen ligger kun ti kilometer fra centrum. Går turen til Bulgarien med fly til Varna eller Burgas om sommeren, er det nemt af finde et direkte fly, og også her tager flyrejsen til Sortehavet ca. tre timer. Du skal være opmærksom på, at Bulgarien er en time foran Danmark, så husk at stille uret.

Fly til Bulgarien – hovedstaden Sofia

Hovedstaden Sofia er med sine 1,3 millioner indbyggere Bulgariens største by. Det tidligere østblokland er et oplagt sted at dykke ned i nyere europæisk historie, og Sofia er da også tætpakket med spændende seværdigheder. Besøg det fascinerende Museum of Socialist Art, der fortæller om landets kommunistiske fortid på levende vis. Andre højdepunkter omfatter den mægtige Alexander Nevski-katedral fra 1912, der har plads til ikke mindre end 7.000 mennesker og regnes for en af de smukkeste kirker på Balkan.

Billige fly til Bulgarien – Sortehavet

Sortehavet er en lidt overset, men helt igennem fantastisk feriedestination. Og det er oven i købet til priser, der er en del billigere end herhjemme. De fleste har sikkert hørt om feriestederne Golden Sands og Sunny Beach, der lokker sol- og festglade unge fra hele Europa til. Dette er dog ikke et retvisende billede, for den smukke kyststrækning byder skam også på masser af fredelige strande, hyggelige badebyer og enestående natur, der danner de optimale rammer om en både afslappet og aktiv familieferie. Har du bestilt biludlejning i Bulgarien, kan du f.eks. besøg Nessebar, der er en fortryllende middelalderby beliggende på en romantisk halvø med det glitrende Sortehav som baggrundskulisse. Nessebar er klassificeret som UNESCO verdenskulturarv, så her kan du glæde dig til en stor kulturhistorisk ferieperle i kombination med gode bade- og fritidsmuligheder. Andre oplagte destinationer omfatter de familievenlige badebyer Albena og Balchik, der lokker med kilometerlange sandstrande samt hyggelige hoteller og gode spisesteder til overkommelige priser.

❓ Kan jeg afbestille min flyrejse til Bulgarien på grund af COVID-19?

✔️ Politikkerne varierer fra flyselskab til flyselskab, men mange af dem dækker rejser til stærkt påvirkede områder. Datoer og destinationer ændres hele tiden, efterhånden som situationen udvikler sig, så det er vigtigt, at rejsende tjekker hos flyselskabet, hvis de har en kommende rejse. Besøg venligst vores kundeservice for at få flere oplysninger om, hvilke politikker der gælder for din flyrejse til Bulgarien.


❓ Hvordan finder jeg billige flyrejser til Bulgarien med fleksible ændringspolitikker?

✔️ På grund af COVID-19 er der mange af de flyselskaber, vi samarbejder med, som fjerner deres ændringsgebyrer på nye kvalificerede reservationer til Bulgarien. Du kan overveje at filtrere efter disse flyselskaber, når du søger efter billige flyrejser til Bulgarien!


❓ Hvad er de generelle råd til rejsende, der skal til Bulgarien under COVID-19?

✔️ De fleste af vores hoteller i Bulgarien tilbyder gratis afbestilling, så du kan booke et refunderbart hotel frem for et ikke-refunderbart. Du skal bare kigge efter teksten "Gratis afbestilling" under din søgning. Priserne kan variere, men lige nu mener vi, at fleksibilitet er afgørende.


✔️ Når du køber flybilletter til Bulgarien, skal du huske at tjekke det med småt, da du kan risikere, at ændringer enten ikke er mulige eller kan medføre store gebyrer, afhængigt af hvilken pris du vælger. Sørg for at læse vilkår og betingelser for din billet, inden du gennemfører købet.

Ofte stillede spørgsmål