Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Billigste flyrejser til Bulgarien

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Flyrejser til Bulgarien

Rejs med fly til Bulgarien, og oplev imponerende bjerglandskaber, hyggelige landsbyer, og få skønne kulinariske oplevelser. Hovedstaden Sofia er en af Europas ældste, og i Balkanbjergene finder du flere spændende seværdigheder og gemte landsbyer. Bulgarien er især en populær destination om sommeren, da den lokker med sine høje temperaturer og paradisiske badebyer ved kysten. Du kan ofte finde billige flyrejser til Bulgarien. Mange flyselskaber har fast ruteflyvning til Sofia året rundt – de fleste dog med flyskift et sted i Europa. Om sommeren er der flere muligheder for at finde billige flybilletter til Bulgarien med ugentlige, direkte flyvninger mellem København/Billund og Burgas/Varna på Sortehavskysten.

Fly til Bulgarien fra danske lufthavne

Bulgarien har fire internationale lufthavne. Lufthavnen i hovedstaden Sofia og lufthavnene i Varna og Burgas ved Sortehavet samt en lufthavn i Plovdiv, Bulgariens andenstørste by. Den benyttes især af rejsende i vintermånederne til skisportsstederne Bansko, Pamporovo og Borovets. Det er muligt at finde direkte flybilletter til Sofia fra København, og så kan du hurtigt være fremme ved dit hotel i Bulgarien. Turen kan også klares på cirka fem timer med en enkelt mellemlanding. Skal du på ferie i Bulgarien og har booket fly til Sofia, er du hurtigt inde i byen, for lufthavnen ligger kun ti kilometer fra centrum. Går turen til Bulgarien med fly til Varna eller Burgas om sommeren, er det nemt af finde et direkte fly, og også her tager flyrejsen til Sortehavet ca. tre timer. Du skal være opmærksom på, at Bulgarien er en time foran Danmark, så husk at stille uret.

Fly til Bulgarien – hovedstaden Sofia

Hovedstaden Sofia er med sine 1,3 millioner indbyggere Bulgariens største by. Det tidligere østblokland er et oplagt sted at dykke ned i nyere europæisk historie, og Sofia er da også tætpakket med spændende seværdigheder. Besøg det fascinerende Museum of Socialist Art, der fortæller om landets kommunistiske fortid på levende vis. Andre højdepunkter omfatter den mægtige Alexander Nevski-katedral fra 1912, der har plads til ikke mindre end 7.000 mennesker og regnes for en af de smukkeste kirker på Balkan.

Billige fly til Bulgarien – Sortehavet

Sortehavet er en lidt overset, men helt igennem fantastisk feriedestination. Og det er oven i købet til priser, der er en del billigere end herhjemme. De fleste har sikkert hørt om feriestederne Golden Sands og Sunny Beach, der lokker sol- og festglade unge fra hele Europa til. Dette er dog ikke et retvisende billede, for den smukke kyststrækning byder skam også på masser af fredelige strande, hyggelige badebyer og enestående natur, der danner de optimale rammer om en både afslappet og aktiv familieferie. Har du bestilt biludlejning i Bulgarien, kan du f.eks. besøg Nessebar, der er en fortryllende middelalderby beliggende på en romantisk halvø med det glitrende Sortehav som baggrundskulisse. Nessebar er klassificeret som UNESCO verdenskulturarv, så her kan du glæde dig til en stor kulturhistorisk ferieperle i kombination med gode bade- og fritidsmuligheder. Andre oplagte destinationer omfatter de familievenlige badebyer Albena og Balchik, der lokker med kilometerlange sandstrande samt hyggelige hoteller og gode spisesteder til overkommelige priser.