Tjekkiet har muligvis indført rejserestriktioner på grund af COVID-19.

Hoteller nær Plešivec

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Lommeguide: hoteller i Plešivec

Søg efter hoteller i Plešivec på Expedia.dk. Du kan let finde dine hoteller i Plešivec ved hjælp af en af metoderne herunder:

  • Vis vores udvalg af fremhævede hoteller i Plešivec
  • Brug kortet til at finde hoteller i det Plešivec område, du foretrækker
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område i Plešivec, vælg bestemt tema, mærke eller hotelklasse fra basis- (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner) i Plešivec
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud på Plešivechoteller i – mens de stadig er der

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan er området omkring Plešivec?
Hvis du har planer om at besøge Plešivec, så tag dig endelig tid til at udforske stedet, nu du alligevel er i området. Du finder 44 hoteller og andre overnatningssteder i nærheden, hvor du kan have en praktisk base.
Hvor ligger det bedste overnatningssted i nærheden af Plešivec?
Hotel Plešivec er et af de mest populære valg til et ophold ifølge data fra vores rejsende, og dette hotel med 3 stjerner tilbyder gratis morgenmad og en restaurant. Dette overnatningssted ligger kun 0,7 km fra Plešivec. En anden god valgmulighed er Horská chata Zelené údolí, der ligger kun 1 km væk.
Kan jeg få en refusion, hvis jeg bliver nødt til at afbestille min hotelreservation i Plešivec?
Ja. Størstedelen af værelserne er fuldt refunderbare, så længe du afbestiller inden hotellets afbestillingsfrist. Fristen ligger som regel 24-48 timer inden indtjekning. Hvis du har foretaget en ikke-refunderbar reservation, kan du muligvis stadig afbestille og få en refusion, så længe du afbestiller inden for 24 timer før din reservation. Vælg dine datoer, klik på “Søg”, og anvend filteret “Gratis afbestilling” for at se de bedste tilbud i Plešivec.
Hvad kan jeg se og opleve i nærheden af Plešivec?
Tag til Skiareál Velflink, Ski Area Pod Nádražím eller Školní vlek. Udforsk området, og kig forbi Jedličkárna, Přední og Jarní. Pod lesem og Nehet er begge seværdigheder, som er et besøg værd, hvis du alligevel ønsker at se dig omkring i området.

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Plešivec