Rejser til Okinawa

Besøg denne tropeø i det sydlige Japan, og slap af på dens smukke strande, tag ud at dykke, og oplev et af verdens største akvarier.

Okinawa er med sine spændende vandsportsaktiviteter og sin smukke natur et fristende tropeparadis med en fascinerende fortid. På en rejse til Okinawa kan du slappe af på hvide sandstrande, se hvalhajer blive fodret i akvariet og besøge det historiske slot, som var bolig for Okinawas tidligere herskere.

Okinawa er hovedøen i Okinawa-præfekturet, som er en øgruppe bestående af 160 øer syd for det japanske fastland. Naha er hovedstaden for øgruppen og hovedadgangspunktet til Okinawa. Shop, spis og drik langs med Kokusai-Dori, som er Nahas hovedgade. Prøv noget Okinawansk soba, som er en lokal ret bestående af hvedenudler i varm suppe.

Besøg Shuri-slottet, som er en gammel renoveret fæstning, der ligger på et bjerg oven for Naha. 40 minutters kørsel syd for Naha ligger Peace Memorial Park, som er en hyldest til den kvarte million amerikanske og japanske civile og soldater, der døde på øen i et af anden verdenskrigs hårdeste slag.

Lær om Okinawas havliv i Ocean Expo Park på den nordlige del af øen. En rejse til Okinawa kan også omfatte et besøg i Okinawa Churaumi Akvarium, som rummer en af verdens største fisketanke, og du kan se hvalhajer og tropiske fisk. Denne nationalpark rummer desuden en genopførelse af en Okinawa-landsby fra det 17. århundrede samt en botanisk have med mere end 2.000 orkidéer.

Okinawa har kilometervis af fantastiske strande, som du kan nyde det meste af året, og det er muligt at bade fra april til oktober. Prøv dykning ved Mission Beach, eller gå op i toppen af fyrtårnet ved Cape Zanpa.

Rejser til Okinawa byder på mange andre attraktioner end stranden og vandet. Du kan vandre gennem skoven til Hiji-vandfaldet og rejse gennem ananasmarkerne i Nago Ananaspark. I Gyokusendo-hulen, som er et af Japans største hulesystemer, kan du opleve vandløb og klippeformationer.

Du kan komme til Okinawa ved at flyve til Naha Lufthavn fra Japan eller Kina, og når du er fremme, kan du komme rundt med bus eller leje en bil eller en knallert. Uanset om du vil slappe af på stranden eller udforske historiske steder og havliv, er Okinawa et uimodståeligt rejsemål.


Guide til at udforske Okinawa


Bedste hoteltilbud

Se alle hoteller i Okinawa
1.0 ud af 5.0
1.5 ud af 5.0
2.0 ud af 5.0
2.5 ud af 5.0
3.0 ud af 5.0
3.5 ud af 5.0
4.0 ud af 5.0
4.5 ud af 5.0
5.0 ud af 5.0
De mest populære pakketilbud blandt vores rejsende
De mest populære pakketilbud blandt vores rejsende fra [originCity]

De bedste tilbud på fly + hotel

Se alle pakkerejser til Okinawa

De bedste flytilbud

Se alle Okinawa fly

Reserver din ferie i Okinawa