Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Expedia opkræver ikke et afbestillingsgebyr for at ændre eller afbestille en hotelreservation på stort set alle hoteller.

Søg blandt 321.000 hoteller og 400 flyselskaber verden over.

Drag fordel af vores prisgaranti i forbindelse med din rejse.


Rejser til Okinawa

Besøg denne tropeø i det sydlige Japan, og slap af på dens smukke strande, tag ud at dykke, og oplev et af verdens største akvarier.

Okinawa er med sine spændende vandsportsaktiviteter og sin smukke natur et fristende tropeparadis med en fascinerende fortid. På en rejse til Okinawa kan du slappe af på hvide sandstrande, se hvalhajer blive fodret i akvariet og besøge det historiske slot, som var bolig for Okinawas tidligere herskere.

Okinawa er hovedøen i Okinawa-præfekturet, som er en øgruppe bestående af 160 øer syd for det japanske fastland. Naha er hovedstaden for øgruppen og hovedadgangspunktet til Okinawa. Shop, spis og drik langs med Kokusai-Dori, som er Nahas hovedgade. Prøv noget Okinawansk soba, som er en lokal ret bestående af hvedenudler i varm suppe.

Besøg Shuri-slottet, som er en gammel renoveret fæstning, der ligger på et bjerg oven for Naha. 40 minutters kørsel syd for Naha ligger Peace Memorial Park, som er en hyldest til den kvarte million amerikanske og japanske civile og soldater, der døde på øen i et af anden verdenskrigs hårdeste slag.

Lær om Okinawas havliv i Ocean Expo Park på den nordlige del af øen. En rejse til Okinawa kan også omfatte et besøg i Okinawa Churaumi Akvarium, som rummer en af verdens største fisketanke, og du kan se hvalhajer og tropiske fisk. Denne nationalpark rummer desuden en genopførelse af en Okinawa-landsby fra det 17. århundrede samt en botanisk have med mere end 2.000 orkidéer.

Okinawa har kilometervis af fantastiske strande, som du kan nyde det meste af året, og det er muligt at bade fra april til oktober. Prøv dykning ved Mission Beach, eller gå op i toppen af fyrtårnet ved Cape Zanpa.

Rejser til Okinawa byder på mange andre attraktioner end stranden og vandet. Du kan vandre gennem skoven til Hiji-vandfaldet og rejse gennem ananasmarkerne i Nago Ananaspark. I Gyokusendo-hulen, som er et af Japans største hulesystemer, kan du opleve vandløb og klippeformationer.

Du kan komme til Okinawa ved at flyve til Naha Lufthavn fra Japan eller Kina, og når du er fremme, kan du komme rundt med bus eller leje en bil eller en knallert. Uanset om du vil slappe af på stranden eller udforske historiske steder og havliv, er Okinawa et uimodståeligt rejsemål.


Bedste hoteltilbud

Se alle 380 hoteller i Okinawa
780 DKK
Hotel Mahaina Wellness Resort Okinawa

Hotel Mahaina Wellness Resort Okinawa

1456, Yamakawa, Motobu
4,0
ud af 5 (baseret på 284 anmeldelser)
3.5 ud af 5.0

Dette hotel ligger tæt på promenaden, kun 5 minutters gang fra Ocean Expo Park og Ryugujo Sommerfuglehave. Derudover ligger Motobu Genki-landsbyen og Oprindelig Okinawa-landsby og Omoro Arboret 15 minutter derfra.

696 DKK
Southern Beach Hotel And Resort

Southern Beach Hotel And Resort

1-6-1 Nishizaki, Itoman
4,2
ud af 5 (baseret på 253 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette resort i Itoman ligger på stranden, mindre end 2 km fra Bibi Strand og Umanchu Market. Derudover ligger Toyosaki Chura Sun-stranden og Okinawa Outlet Mall Ashibinaa ca. 5 km derfra.

481 DKK
Loisir Hotel Naha

Loisir Hotel Naha

3-2-1 Nishi, Naha
4,0
ud af 5 (baseret på 324 anmeldelser)
3.5 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Naha, kun 15 minutters gang fra Peace Memorial Park, Naminouegu-helligdommen og Tsushima-maru Mindesmuseum. Derudover ligger Shiseibyo-templet og Naminoue Strand ca. 2 km derfra.

271 DKK
Centurion Hotel Resort Okinawa Nago City

Centurion Hotel Resort Okinawa Nago City

3-29-12 Miyazato, Nago
4,1
ud af 5 (baseret på 90 anmeldelser)
2.5 ud af 5.0

Dette hotel ligger ved havet, kun 15 minutters gang fra Det 21. Århundrede-skoven og Nago Rådhus. Derudover ligger Hinpungasyumaru og Nago Museum ca. 3 km derfra.

503 DKK
Almont Hotel Naha Kenchomae

Almont Hotel Naha Kenchomae

1-3-5, Kumoji, Naha
4,4
ud af 5 (baseret på 320 anmeldelser)
3.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i hjertet af Naha, kun 10 minutters gang fra Naha Bys Historiske Museum, Okinawa Præfekturkontor og Fukushūen Have. Derudover ligger Shiseibyo-templet og Midorigaoka Park 15 minutter derfra.

1,413 DKK
InterContinental ANA Manza Beach Resort

InterContinental ANA Manza Beach Resort

2260 Seragaki Aza, Onna
4,4
ud af 5 (baseret på 492 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Med et ophold på InterContinental ANA Manza Beach Resort i Onna har du direkte adgang til stranden. Dette hotel ligger desuden mindre end 2 km fra Onna Seaside Park Nabii Strand og Cape Manza. Derudover ligger Yaka Strand og Tiger Strand ca. 10 km derfra.

357 DKK
APA Hotel Naha

APA Hotel Naha

1-4-16,Matsuyama, Naha
3,7
ud af 5 (baseret på 198 anmeldelser)
3.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i hjertet af Naha, kun 10 minutters gang fra Fukushūen Have, Naha Bys Historiske Museum og Shiseibyo-templet. Derudover ligger Midorigaoka Park og Tsushima-maru Mindesmuseum 15 minutter derfra.

De bedste flytilbud

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.