Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer.

Søg blandt 321.000 hoteller og 550 flyselskaber verden over.


Rejser til Okinawa

Besøg denne tropeø i det sydlige Japan, og slap af på dens smukke strande, tag ud at dykke, og oplev et af verdens største akvarier.

Okinawa er med sine spændende vandsportsaktiviteter og sin smukke natur et fristende tropeparadis med en fascinerende fortid. På en rejse til Okinawa kan du slappe af på hvide sandstrande, se hvalhajer blive fodret i akvariet og besøge det historiske slot, som var bolig for Okinawas tidligere herskere.

Okinawa er hovedøen i Okinawa-præfekturet, som er en øgruppe bestående af 160 øer syd for det japanske fastland. Naha er hovedstaden for øgruppen og hovedadgangspunktet til Okinawa. Shop, spis og drik langs med Kokusai-Dori, som er Nahas hovedgade. Prøv noget Okinawansk soba, som er en lokal ret bestående af hvedenudler i varm suppe.

Besøg Shuri-slottet, som er en gammel renoveret fæstning, der ligger på et bjerg oven for Naha. 40 minutters kørsel syd for Naha ligger Peace Memorial Park, som er en hyldest til den kvarte million amerikanske og japanske civile og soldater, der døde på øen i et af anden verdenskrigs hårdeste slag.

Lær om Okinawas havliv i Ocean Expo Park på den nordlige del af øen. En rejse til Okinawa kan også omfatte et besøg i Okinawa Churaumi Akvarium, som rummer en af verdens største fisketanke, og du kan se hvalhajer og tropiske fisk. Denne nationalpark rummer desuden en genopførelse af en Okinawa-landsby fra det 17. århundrede samt en botanisk have med mere end 2.000 orkidéer.

Okinawa har kilometervis af fantastiske strande, som du kan nyde det meste af året, og det er muligt at bade fra april til oktober. Prøv dykning ved Mission Beach, eller gå op i toppen af fyrtårnet ved Cape Zanpa.

Rejser til Okinawa byder på mange andre attraktioner end stranden og vandet. Du kan vandre gennem skoven til Hiji-vandfaldet og rejse gennem ananasmarkerne i Nago Ananaspark. I Gyokusendo-hulen, som er et af Japans største hulesystemer, kan du opleve vandløb og klippeformationer.

Du kan komme til Okinawa ved at flyve til Naha Lufthavn fra Japan eller Kina, og når du er fremme, kan du komme rundt med bus eller leje en bil eller en knallert. Uanset om du vil slappe af på stranden eller udforske historiske steder og havliv, er Okinawa et uimodståeligt rejsemål.


Bedste hoteltilbud i Okinawa

Se alle 511 hoteller i Okinawa
Rizzan Sea-Park Hotel Tancha-Bay

Rizzan Sea-Park Hotel Tancha-Bay

1496 Tancha, Onna
4,3
ud af 5 (baseret på 3.618 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette resort ligger på stranden i Onna, kun 5 km fra Tiger Strand og Nakadomari-stedet. Derudover ligger Iha Slotsruin og Bios no Oka Naturpark ca. 10 km derfra.

Hotel Nikko Alivila

Hotel Nikko Alivila

600 Gima Yomitan Son, Yomitan
4,6
ud af 5 (baseret på 715 anmeldelser)
4.5 ud af 5.0

Dette hotel i Tokeshi ligger på stranden, kun 10 minutters gang fra Nirai Strand og Sango Batake. Derudover ligger Murasakimura og Satyokibi-batake Inscription on Monument ca. 2 km derfra.

Hyatt Regency Naha, Okinawa

Hyatt Regency Naha, Okinawa

3-6-20 Makishi, Naha
2,0
ud af 5 (baseret på 1 anmeldelser)
0.0 ud af 5.0
Hotel Moon Beach

Hotel Moon Beach

1203 Maeganeku, Onna
4,1
ud af 5 (baseret på 487 anmeldelser)
3.5 ud af 5.0

Dette hotel i Maeganeku ligger på stranden, mindre end 5 km fra Tiger Strand, Nakadomari-stedet og Iha Slotsruin. Derudover ligger Ryukyu Mura 4,8 km derfra.

Sheraton OKINAWA SUNMARINA RESORT

Sheraton OKINAWA SUNMARINA RESORT

66-1 Fuchaku, Onna
4,2
ud af 5 (baseret på 1.354 anmeldelser)
4.5 ud af 5.0

Reserver et ophold lige ud til stranden på Sheraton OKINAWA SUNMARINA RESORT i Onna. dette hotel ligger ved promenaden, kun 0,6 km fra Tiger Strand og 3,8 km fra Nakadomari-stedet. Derudover ligger Onna Seaside Park Nabii Strand og Yaka Strand ca. 10 km derfra.

The Naha Terrace

The Naha Terrace

2-14-1 Omoromachi, Naha
4,4
ud af 5 (baseret på 424 anmeldelser)
4.5 ud af 5.0

Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Naha City Centre, kun 10 minutters gang fra Sogenji-templet og Saion-pladsen. Derudover ligger Okinawa-præfekturets Museum og Kunstmuseum og Makishi Park 15 minutter derfra.

Vessel Hotel Campana Okinawa

Vessel Hotel Campana Okinawa

9-22 Mihama, Chatan Cho, Chatan
4,5
ud af 5 (baseret på 2.455 anmeldelser)
3.5 ud af 5.0

Dette hotel ved stranden ligger i Chatan, kun få skridt fra Sunset Beach og Depot Island. Derudover ligger Mihama American Village og Akara Galleri 10 minutter derfra.

Centurion Hotel Resort Okinawa Nago City

Centurion Hotel Resort Okinawa Nago City

3-29-12 Miyazato, Nago
4,2
ud af 5 (baseret på 534 anmeldelser)
2.5 ud af 5.0

Dette hotel ligger ved havet, kun 15 minutters gang fra Det 21. Århundrede-skoven og Nago Rådhus. Derudover ligger Nago Museum og Nago Slots Historiske Park ca. 3 km derfra.

De bedste tilbud på fly + hotel

De bedste flytilbud

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.