Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Expedia opkræver ikke et afbestillingsgebyr for at ændre eller afbestille en hotelreservation på stort set alle hoteller.

Søg blandt 321.000 hoteller og 400 flyselskaber verden over.


Rejser til Okinawa

Besøg denne tropeø i det sydlige Japan, og slap af på dens smukke strande, tag ud at dykke, og oplev et af verdens største akvarier.

Okinawa er med sine spændende vandsportsaktiviteter og sin smukke natur et fristende tropeparadis med en fascinerende fortid. På en rejse til Okinawa kan du slappe af på hvide sandstrande, se hvalhajer blive fodret i akvariet og besøge det historiske slot, som var bolig for Okinawas tidligere herskere.

Okinawa er hovedøen i Okinawa-præfekturet, som er en øgruppe bestående af 160 øer syd for det japanske fastland. Naha er hovedstaden for øgruppen og hovedadgangspunktet til Okinawa. Shop, spis og drik langs med Kokusai-Dori, som er Nahas hovedgade. Prøv noget Okinawansk soba, som er en lokal ret bestående af hvedenudler i varm suppe.

Besøg Shuri-slottet, som er en gammel renoveret fæstning, der ligger på et bjerg oven for Naha. 40 minutters kørsel syd for Naha ligger Peace Memorial Park, som er en hyldest til den kvarte million amerikanske og japanske civile og soldater, der døde på øen i et af anden verdenskrigs hårdeste slag.

Lær om Okinawas havliv i Ocean Expo Park på den nordlige del af øen. En rejse til Okinawa kan også omfatte et besøg i Okinawa Churaumi Akvarium, som rummer en af verdens største fisketanke, og du kan se hvalhajer og tropiske fisk. Denne nationalpark rummer desuden en genopførelse af en Okinawa-landsby fra det 17. århundrede samt en botanisk have med mere end 2.000 orkidéer.

Okinawa har kilometervis af fantastiske strande, som du kan nyde det meste af året, og det er muligt at bade fra april til oktober. Prøv dykning ved Mission Beach, eller gå op i toppen af fyrtårnet ved Cape Zanpa.

Rejser til Okinawa byder på mange andre attraktioner end stranden og vandet. Du kan vandre gennem skoven til Hiji-vandfaldet og rejse gennem ananasmarkerne i Nago Ananaspark. I Gyokusendo-hulen, som er et af Japans største hulesystemer, kan du opleve vandløb og klippeformationer.

Du kan komme til Okinawa ved at flyve til Naha Lufthavn fra Japan eller Kina, og når du er fremme, kan du komme rundt med bus eller leje en bil eller en knallert. Uanset om du vil slappe af på stranden eller udforske historiske steder og havliv, er Okinawa et uimodståeligt rejsemål.


Bedste hoteltilbud i Okinawa

Se alle 444 hoteller i Okinawa
482 DKK
Rizzan Sea-Park Hotel Tancha-Bay

Rizzan Sea-Park Hotel Tancha-Bay

1496 Tancha, Onna
4,3
ud af 5 (baseret på 3.434 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette resort i Onna ligger på stranden, kun 1,4 km fra Tiger Strand og 4,3 km fra Nakadomari-stedet. Derudover ligger Onna Seaside Park Nabii Strand og Cape Manza ca. 10 km derfra.

405 DKK
Naha Tokyu REI Hotel

Naha Tokyu REI Hotel

116-37 Asahimachi, Naha
4,3
ud af 5 (baseret på 955 anmeldelser)
3.5 ud af 5.0

Dette hotel ligger i hjertet af Naha, kun 10 minutters gang fra Okinawa Præfekturkontor, Palette Kumoji Shoppingcenter og Naha Bys Historiske Museum. Derudover ligger Okino-gu-helligdommen og Okinawaken Gokoku-helligdommen 15 minutter derfra.

697 DKK
Rihga Royal Gran Okinawa

Rihga Royal Gran Okinawa

1-9 Asahimachi, Naha
4,6
ud af 5 (baseret på 1.096 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i hjertet af Naha, kun 10 minutters gang fra Palette Kumoji Shoppingcenter, Naha Bys Historiske Museum og Okinawa Præfekturkontor. Derudover ligger Fukushūen Have og Shiseibyo-templet 15 minutter derfra.

479 DKK
Almont Hotel Naha Kenchomae

Almont Hotel Naha Kenchomae

1-3-5, Kumoji, Naha
4,5
ud af 5 (baseret på 1.182 anmeldelser)
3.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i hjertet af Naha, kun få skridt fra Palette Kumoji Shoppingcenter og Naha Bys Historiske Museum. Derudover ligger Okinawa Præfekturkontor og Fukushūen Have 10 minutter derfra.

815 DKK
Hyatt Regency Naha, Okinawa

Hyatt Regency Naha, Okinawa

3-6-20 Makishi, Naha
4,4
ud af 5 (baseret på 172 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Naha, kun få skridt fra Tsuboya Pottemagermuseum og Makishi Offentlige Marked. Derudover ligger Tenbusu Naha og Naha Turistinformation 5 minutter derfra.

470 DKK
Daiwa Roynet Hotel Naha-Omoromachi

Daiwa Roynet Hotel Naha-Omoromachi

1-1-12, Omoromachi, Naha
4,3
ud af 5 (baseret på 983 anmeldelser)
3.5 ud af 5.0

Dette hotel ligger tæt på lufthavnen, kun 10 minutters gang fra DFS Galleria Okinawa og Okinawa-præfekturets Museum og Kunstmuseum. Derudover ligger Sogenji-templet og Saion-pladsen 15 minutter derfra.

628 DKK
Hotel JAL City Naha

Hotel JAL City Naha

1-3-70 Makishi Naha Shi, Naha
4,1
ud af 5 (baseret på 1.166 anmeldelser)
3.5 ud af 5.0

Dette hotel ligger tæt på lufthavnen, kun 5 minutters gang fra Midorigaoka Park, Hapinaha og Fredens Gade. Derudover ligger Makishi Offentlige Marked og Naha Turistinformation 5 minutter derfra.

768 DKK
Hilton Okinawa Chatan Resort

Hilton Okinawa Chatan Resort

40-1 Mihama, Chatan
4,5
ud af 5 (baseret på 1.016 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel med familievenlig profil ligger ved vandet i Chatan, kun 10 minutters gang fra Akara Galleri, Sunset Beach og Depot Island. Derudover ligger Mihama American Village og Chatan Park 15 minutter derfra.

De bedste flytilbud

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.