Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Expedia opkræver ikke et afbestillingsgebyr for at ændre eller afbestille en hotelreservation på stort set alle hoteller.

Søg blandt 321.000 hoteller og 400 flyselskaber verden over.


Rejser til Okinawa

Besøg denne tropeø i det sydlige Japan, og slap af på dens smukke strande, tag ud at dykke, og oplev et af verdens største akvarier.

Okinawa er med sine spændende vandsportsaktiviteter og sin smukke natur et fristende tropeparadis med en fascinerende fortid. På en rejse til Okinawa kan du slappe af på hvide sandstrande, se hvalhajer blive fodret i akvariet og besøge det historiske slot, som var bolig for Okinawas tidligere herskere.

Okinawa er hovedøen i Okinawa-præfekturet, som er en øgruppe bestående af 160 øer syd for det japanske fastland. Naha er hovedstaden for øgruppen og hovedadgangspunktet til Okinawa. Shop, spis og drik langs med Kokusai-Dori, som er Nahas hovedgade. Prøv noget Okinawansk soba, som er en lokal ret bestående af hvedenudler i varm suppe.

Besøg Shuri-slottet, som er en gammel renoveret fæstning, der ligger på et bjerg oven for Naha. 40 minutters kørsel syd for Naha ligger Peace Memorial Park, som er en hyldest til den kvarte million amerikanske og japanske civile og soldater, der døde på øen i et af anden verdenskrigs hårdeste slag.

Lær om Okinawas havliv i Ocean Expo Park på den nordlige del af øen. En rejse til Okinawa kan også omfatte et besøg i Okinawa Churaumi Akvarium, som rummer en af verdens største fisketanke, og du kan se hvalhajer og tropiske fisk. Denne nationalpark rummer desuden en genopførelse af en Okinawa-landsby fra det 17. århundrede samt en botanisk have med mere end 2.000 orkidéer.

Okinawa har kilometervis af fantastiske strande, som du kan nyde det meste af året, og det er muligt at bade fra april til oktober. Prøv dykning ved Mission Beach, eller gå op i toppen af fyrtårnet ved Cape Zanpa.

Rejser til Okinawa byder på mange andre attraktioner end stranden og vandet. Du kan vandre gennem skoven til Hiji-vandfaldet og rejse gennem ananasmarkerne i Nago Ananaspark. I Gyokusendo-hulen, som er et af Japans største hulesystemer, kan du opleve vandløb og klippeformationer.

Du kan komme til Okinawa ved at flyve til Naha Lufthavn fra Japan eller Kina, og når du er fremme, kan du komme rundt med bus eller leje en bil eller en knallert. Uanset om du vil slappe af på stranden eller udforske historiske steder og havliv, er Okinawa et uimodståeligt rejsemål.


Bedste hoteltilbud i Okinawa

Se alle 472 hoteller i Okinawa
470 DKK
Rizzan Sea-Park Hotel Tancha-Bay

Rizzan Sea-Park Hotel Tancha-Bay

1496 Tancha, Onna
4,3
ud af 5 (baseret på 3.504 anmeldelser)
4.5 ud af 5.0

Dette resort ligger på stranden i Onna, kun 5 km fra Tiger Strand og Nakadomari-stedet. Derudover ligger Iha Slotsruin og Bios no Oka Naturpark ca. 10 km derfra.

506 DKK
Okinawa NaHaNa Hotel & Spa

Okinawa NaHaNa Hotel & Spa

1-5 Kume 2 Chome, Naha
4,1
ud af 5 (baseret på 1.898 anmeldelser)
4.5 ud af 5.0

Dette hotel med spa ligger i hjertet af Naha, kun 10 minutters gang fra Fukushūen Have, Palette Kumoji Shoppingcenter og Naha Bys Historiske Museum. Derudover ligger Shiseibyo-templet og Tsushima-maru Mindesmuseum 10 minutter derfra.

859 DKK
Hotel Orion Motobu Resort & Spa

Hotel Orion Motobu Resort & Spa

148-1 Bise, Motobu
4,7
ud af 5 (baseret på 885 anmeldelser)
4.5 ud af 5.0

Dette hotel med spa ligger på promenaden, kun 10 minutters gang fra Okinawa Churaumi Akvarium og Okichan-teatret. Derudover ligger Ocean Expo Memorial Park og Det Tropiske Drømmecenter 15 minutter derfra.

841 DKK
Hilton Okinawa Chatan Resort

Hilton Okinawa Chatan Resort

40-1 Mihama, Chatan
4,5
ud af 5 (baseret på 1.062 anmeldelser)
4.5 ud af 5.0

Dette hotel med familievenlig profil ligger ved vandet i Chatan, kun 10 minutters gang fra Akara Galleri, Sunset Beach og Depot Island. Derudover ligger Mihama American Village og Chatan Park 15 minutter derfra.

659 DKK
Okinawa Marriott Resort & Spa

Okinawa Marriott Resort & Spa

1490-1 Kise, Nago
4,5
ud af 5 (baseret på 697 anmeldelser)
5.0 ud af 5.0

Dette hotel med familievenlig profil ligger tæt på stranden i Nago, kun 2 km fra Busena Strand, Busena Marine Park og Kise Strand. Derudover ligger Kariyushi Strand og Bankoku Shinryokan ca. 3 km derfra.

423 DKK
Naha Tokyu REI Hotel

Naha Tokyu REI Hotel

116-37 Asahimachi, Naha
4,3
ud af 5 (baseret på 1.010 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i hjertet af Naha, kun 10 minutters gang fra Okinawa Præfekturkontor, Palette Kumoji Shoppingcenter og Naha Bys Historiske Museum. Derudover ligger Okino-gu-helligdommen og Okinawaken Gokoku-helligdommen 15 minutter derfra.

472 DKK
Daiwa Roynet Hotel Naha-Omoromachi

Daiwa Roynet Hotel Naha-Omoromachi

1-1-12, Omoromachi, Naha
4,3
ud af 5 (baseret på 1.052 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger tæt på lufthavnen, kun 10 minutters gang fra DFS Galleria Okinawa og Okinawa-præfekturets Museum og Kunstmuseum. Derudover ligger Sogenji-templet og Saion-pladsen 15 minutter derfra.

498 DKK
Hotel Mahaina Wellness Resort Okinawa

Hotel Mahaina Wellness Resort Okinawa

1456, Yamakawa, Motobu
4,1
ud af 5 (baseret på 1.206 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger tæt på promenaden, kun 15 minutters gang fra Ryugujo Sommerfuglehave, Motobu Genki-landsbyen og Oprindelig Okinawa-landsby og Omoro Arboret. Derudover ligger Det Tropiske Drømmecenter og Ocean Expo Memorial Park ca. 2 km derfra.

De bedste flytilbud

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.