Special-tilbud på flyrejser med Middle East Airlines

Nyeste anmeldelser for Middle East Airlines

16. feb. 2019

Personalet ved indcheckning i både København og Beirut var søde og venlige trods travlhed. Dejligt med professionelt personale.

En verificeret rejsende
København til Beirut · Middle East Airlines

Flyrejser fra Middle East Airlines på Expedia.dk

Kig efter det bedste udvalg af flyselskaber hos Expedia, uanset hvor du skal hen. Middle East Airlines og Expedia er gået sammen for at kunne give dig de bedste tilbud på flyrejser med forskellige ankomst- og afgangstider for at sikre, at din rejse glider bedst muligt uden problemer. Flyv med Middle East Airlines i dag og mærk forskellen.

Middle East Airlines er en partner med Expedia, og vi arbejder sammen for at give dig de bedste værktøjer du behøver, for at booke din næste flyrejse. Fra last-minute fly til forudbestilte fly har Middle East Airlines et stort udvalg af billige flyrejser, så du kan spare endnu mere. Flyv med stil og komfort med Middle East Airlines og hvil dig, velvidende at alt er klaret på din flyrejse, så du kan nyde din rejse bedst muligt. Alle Middle East Airlines fly tilbyder udviddede ruter til din destination og giver dig mulighed for fleksible afgangs- og ankomsttider, og dermed et næsten ubegrænset udvalg. Ved at booke hos Expedia har du alle de online værktøjer der kan hjælpe dig. Lige fra rejsealarmer til kalender-værktøjer og meget mere. Hvis du har brug for yderligere hjælp kan du kontakte vores support service der har åbent 08:00 - 22:00 mandag til fredag og 09:00 - 22:00 lørdag, søndag og helligdage. Ring til os på 80200088. Middle East Airlines og Expedia er her for at sikre dig, at du rejser med de bedste fly til den bedste pris.