Starten af hovedsektionen

Populære flyrejser med LH

Priserne er fundet inden for de sidste 7 dage. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Nyeste anmeldelser for Lufthansa

Dec 17, 2019

Vanskelig og dyr indtjekning bagage

Dec 3, 2019

Super flyselskab

Dec 3, 2019

Super godt flyselskab

Oct 7, 2019

Alt for dyrt at få cykel med

Jul 9, 2019

Lidt presset når flyet fra Danmark er forsinket en hel del

Jun 2, 2019

Professionel håndtering, god rejse og en god oplevelse af service.

May 10, 2019

Behagelig flyrejse, gode piloter

Feb 12, 2019

Alt i alt en god rejse...

Jan 18, 2019

Nej

Sep 22, 2018

Fantastic - No OUTSTANDING SERVICE on the flight from TPA to Frankfurt!

Flyrejser fra Lufthansa på Expedia.dk

Kig efter det bedste udvalg af flyselskaber hos Expedia, uanset hvor du skal hen. Lufthansa og Expedia er gået sammen for at kunne give dig de bedste tilbud på flyrejser med forskellige ankomst- og afgangstider for at sikre, at din rejse glider bedst muligt uden problemer. Flyv med Lufthansa i dag og mærk forskellen.

Lufthansa er en partner med Expedia, og vi arbejder sammen for at give dig de bedste værktøjer du behøver, for at booke din næste flyrejse. Fra last-minute fly til forudbestilte fly har Lufthansa et stort udvalg af billige flyrejser, så du kan spare endnu mere. Flyv med stil og komfort med Lufthansa og hvil dig, velvidende at alt er klaret på din flyrejse, så du kan nyde din rejse bedst muligt. Alle Lufthansa fly tilbyder udviddede ruter til din destination og giver dig mulighed for fleksible afgangs- og ankomsttider, og dermed et næsten ubegrænset udvalg. Ved at booke hos Expedia har du alle de online værktøjer der kan hjælpe dig. Lige fra rejsealarmer til kalender-værktøjer og meget mere. Hvis du har brug for yderligere hjælp kan du kontakte vores support service der har åbent 08:00 - 22:00 mandag til fredag og 09:00 - 22:00 lørdag, søndag og helligdage. Ring til os på 80200088. Lufthansa og Expedia er her for at sikre dig, at du rejser med de bedste fly til den bedste pris.