Vigtigt: Denne destination har muligvis rejsebegrænsninger grundet COVID-19, herunder særlige restriktioner for logi. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

Hoteller i Løgstør

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Hoteller i Løgstør

Løgstør Bed and Breakfast
2.5 out of 5
Bredgade 51, Løgstør
Prisen er DKK 475 pr. nat
3.41 km fra centrum
Løgstør Bed and Breakfast
Løgstør Parkhotel
3 out of 5
Toftebjerg Alle, Løgstør
Prisen er DKK 568 pr. nat
3.06 km fra centrum
3.5/5Good! (303 anmeldelser)
Super sted

"Super god oplevelse"…"

Anmeldelse fra 2. feb. 2020

Løgstør Parkhotel
Hotel Du Nord - Løgstør Badehotel
3 out of 5
Havnevej 38, Løgstør
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 999 pr. nat
3.98 km fra centrum
3/5 (31 anmeldelser)

"Vi havde et meget fint ophold hvor vi spiste i restauranten og fik en særdeles god middag Værelset er prisen taget i betragtning udmærket men der lugter lidt skummelt på gangene .og trappen"…"

Anmeldelse fra 26. aug. 2019

Hotel Du Nord - Løgstør Badehotel
Danhostel Vitskøl Kloster
3 out of 5
475 Viborgvej, Løgstør
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 699 pr. nat
9.52 km fra centrum
4.4/5Excellent! (27 anmeldelser)

"Alle 3 par synes, at alt var særdeles tilfredsstillende på dette enestående "vandrehjem"."…"

Anmeldelse fra 6. nov. 2019

Danhostel Vitskøl Kloster
Charmerende Helårshus Beliggende i det Gamle Fiskerleje Lendrup ..
Sommerhus Beliggende i Fredelige og Naturskønne Omgivelser, ..
Ingen anmeldelser
Die Lage ist ruhig und abgeschieden. Es gibt einen Wohn-Ess-Bereich mit Therasse, der sehr gut zum L

"Die Lage ist ruhig und abgeschieden. Es gibt einen Wohn-Ess-Bereich mit Therasse, der sehr gut zum Lesen, relaxen, fern sehen und spielen geeignet ist."…"

Anmeldelse fra 20. jul. 2019

Sommerhus Beliggende i Fredelige og Naturskønne Omgivelser, ..
2 værelses overnatning i Løgstør
Hent priser
5.23 km fra centrum
2 værelses overnatning i Løgstør
4 Stjernet Sommerhus i Løgstør
5 Stjernet Sommerhus i Løgstør
Hent priser
11.49 km fra centrum
Ingen anmeldelser
Ausstattung / Schlaflosen für Kinder

"Ausstattung / Schlaflosen für Kinder"…"

Anmeldelse fra 6. okt. 2018

5 Stjernet Sommerhus i Løgstør
2 Værelses Overnatning i Løgstør
Hent priser
5.69 km fra centrum
2 Værelses Overnatning i Løgstør
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Løgstør
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotel i Løgstør

Ved Løgstør kan man finde et hotel lige efter ens behov. Hvis man er på tur med hele familien, kan man booke et værelse på et familiehotel, eller hvis man spiller golf, kan man bo på et golfhotel. Hotelpriserne er generelt ikke høje, så man kan finde et billigt hotel i Løgstør til en dejlig overnatning.

Overnatning i Løgstør

I Nordjylland ligger Limfjorden – et sund, der forbinder Kattegat mod øst med Nordsøen mod vest. Sundet er 180 km langt og lige ud til det ligger byen Løgstør i det område som kaldes Himmerland. Man kan derfor få en ferie med mange oplevelser i naturen her.

Hotel til weekendophold i Løgstør

Over sommeren er der forskellige arrangementer og festivaller i byen, som f.eks. Muslingefestival og jazzmusik. Det tiltrækker mange turister og fylder hotellerne i Løgstør. Man kan nemlig finde billige hoteller i Løgstør, hvor man kan overnatte, når man er i byen, og man kan også booke et værelse på et familiehotel eller et hotel med udsigt over Limfjorden, hvis man har specielle ønsker.

Hvis man har lyst til at tage på weekendophold, kan man finde et hotel i Løgstør lige efter ens ønsker. Hvis det er en golftur i det nordjyske, som trækker, så ligger der et golfhotel i området omkring Løgstør, og et spahotel kan man også finde, hvis man vil på et romantisk og afslappende weekendophold. Et hotel i Løgstør med udsigt over Limfjorden og en god restaurant er også et oplagt valg til et weekendophold i byen.

Familiehotel i børnevenligt område

Der er noget for alle i Løgstør og i området omkring byen. Man kan booke et familievenligt hotel i Løgstør og udforske området og naturen i Himmerland. Man kan tage på Limfjordsmuseet og lære om livet i og omkring Limfjorden, cykle på den 69 km lange Himmerlandsstien eller bruge en sommerdag på stranden. Der er også windsurfing, kajakroning og vandreture i området. Hvis man har hund, som også skal med på ferie, så er der også kæledyrsvenlige hoteller i Løgstør. Tæt på findes også hoteller med swimmingpools og spabade.

Turen til jeres hotel i Løgstør

Hvis man f.eks. kommer fra København og vil med fly til Løgstør, er det mest oplagt at flyve til Aalborg Lufthavn, som ligger ca. 50 min kørsel fra Løgstør. Man kan tage busser fra lufthavnen og til Løgstør, men det er også en mulighed at leje en bil i Aalborg. Aarhus Lufthavn ligger ca. 1,5 times kørsel fra Løgstør og er derfor også en mulighed.

Udflugt i Nordjylland

Når I har fundet en rejse til Løgstør og brugt nogle dage på hotellet, vil I måske bruge en dag på at tage på udflugt i Nordjylland. Så kan I benytte jer af biludlejning i Løgstør og tage på tur på egen hånd. Kun 45 min. derfra ligger Danmarks fjerdestørste by, Aalborg. Her er der både Zoologisk Have, shopping og natteliv, og hvis I har mod på en længere køretur kan I tage turen til Skagen. Jeres hotel i Løgstør kan hjælpe jer med tips og gode råd til, hvor I kan tage hen.

Hotelbooking: Løgstør

Søg efter dit perfekte hotel i Løgstør. Find et billigt hotel i Løgstør nemt og hurtigt ved hjælp af en af metoderne herunder.

  • Brug kortet til at finde hoteller i det område i Løgstør, du foretrækker.
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område. Vælg tema, hotelkæde eller hotelklasse, alt fra de mere enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud og de billigste hoteller i Løgstør på dine foretrukne datoer.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er det bedste sted at overnatte i Løgstør?
Løgstør Parkhotel er et populært overnatningssted ifølge vores rejsedata. Dette hotel med 3 stjerner tilbyder en spa med fuld service og 3 restauranter. Andre gode muligheder til dit besøg omfatter Hotel Du Nord - Løgstør Badehotel og Danhostel Vitskøl Kloster.
Kan jeg få en refusion, hvis jeg bliver nødt til at afbestille min hotelreservation i Løgstør?
Ja, de fleste af hotelreservationerne er refunderbare, hvis du afbestiller inden overnatningsstedets afbestillingsfrist. Fristen ligger oftest 24-48 timer inden indtjekning. Hvis du har foretaget en ikke-refunderbar reservation, kan det være, at du stadig har mulighed for at afbestille og modtage en refusion inden for 24 timer før din reservation. Indtast dine datoer, klik på “Søg”, og filtrer efter “gratis afbestilling” for at få de bedste muligheder i Løgstør.
Hvilket overnatningssted er bedst til en familietur i Løgstør?
Løgstør Parkhotel er et hotel med 3 stjerner, der er velegnet for familier og tilbyder en indendørs pool og 3 restauranter.
Hvilket hotel er det bedste til en tur med amoriner i luften til Løgstør?
Løgstør Parkhotel er et hotel med 3 stjerner, der er en favorit blandt par, og overnatningsstedet tilbyder en spa med fuld service og 3 restauranter.
Hvad er det bedste kæledyrsvenlige overnatningssted i Løgstør?
Løgstør Parkhotel er et hotel med hundevenlig profil, og det populære overnatningssted tilbyder 3 restauranter og gratis Wi-Fi til dyrenes ejere. Hotel Du Nord - Løgstør Badehotel er en anden god valgmulighed, når du skal på ferie med dit kæledyr.
Hvilket overnatningssted er det bedste til en strandferie i Løgstør?
Løgstør Parkhotel er et hotel med 3 stjerner ved stranden, og det populære overnatningssted tilbyder en restaurant og gratis Wi-Fi. Løgstør Parkhotel er en anden god valgmulighed til et ophold i nærheden af stranden. Nyd en skøn stund ved vandet på Ertebølle Strand.
Hvilket overnatningssted er bedst til en golfferie i Løgstør?
Løgstør Parkhotel er et hotel med 3 stjerner, der har en tilstødende golfbane og tilbyder en spa med fuld service.
Hvilket spahotel er det bedste i Løgstør?
Løgstør Parkhotel er et populært spahotel med 3 restauranter, en indendørs pool, en tagterrasse og et fitnesscenter. Nyd godt af ansigtsbehandlinger, body scrub-behandlinger eller body wrap-behandlinger på Spa and Wellness.
Hvordan er det at overnatte i Løgstør?
Løgstør har masser at byde på, heriblandt sine golfbaner, sine monumenter og sine museer. Med sine restauranter er denne by en populær rejsedestination. I Løgstør finder du 141 hoteller og andre overnatningssteder at vælge mellem.
Hvad skal jeg se i Løgstør?
Seværdigheder som Aggersundbroen, Frederik VII’s Kanal og Aggesborg Kirke er et besøg værd. Du kan også tage forbi Limfjorden Museum, når du er i området.
Hvordan er vejret i Løgstør?
Juli og august er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 15°C, mens januar og februar er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 1°C. I Løgstør regner det i gennemsnit 908 mm om året.

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Løgstør

Flere valgmuligheder