Hoteller i Løgstør

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Hoteller i Løgstør

Hotel Du Nord - Løgstør Badehotel
3 out of 5
Havnevej 38, Løgstør
DKK 999
pr. nat
5. jan. – 6. jan.
3/5 (23 anmeldelser)

"Vi havde et meget fint ophold hvor vi spiste i restauranten og fik en særdeles god middag Værelset er prisen taget i betragtning udmærket men der lugter lidt skummelt på gangene .og trappen"…"

Anmeldelse fra 26. aug. 2019

Hotel Du Nord - Løgstør Badehotel
Danhostel Vitskøl Kloster
3 out of 5
475 Viborgvej, Løgstør
DKK 738
pr. nat
10. jan. – 11. jan.
4.5/5Fantastisk! (26 anmeldelser)

"Alle 3 par synes, at alt var særdeles tilfredsstillende på dette enestående "vandrehjem"."…"

Anmeldelse fra 6. nov. 2019

Danhostel Vitskøl Kloster
Løgstør Parkhotel
3 out of 5
Toftebjerg Alle, Løgstør
DKK 420
pr. nat
26. dec. – 27. dec.
3.5/5Godt! (270 anmeldelser)
Fint ophold

"Rar betjening, god mad, men tjeneren vidste ikke hvad brødet indeholdt og kunne ikke få det at vide."…"

Anmeldelse fra 23. aug. 2019

Løgstør Parkhotel
5 Stjernet Sommerhus i Løgstør
Stort Sommerhus med Flere Faciliteter. Huset Ligger på en Stor ..
Sommerhus med Lukket Have Beliggende med Panoramaudsigt til ..
Sommerhus tæt på Himmerlands Golf og Spa Resort
5/5Enestående! (4 anmeldelser)
Super fantastisk

"Mega lækkert sted, Kan varmt anbefales, Massere af plads, Tæt på lækker natur og børnevenlig strand, Rigtig flink vært"…"

Anmeldelse fra 22. jul. 2018

Sommerhus tæt på Himmerlands Golf og Spa Resort
Velholdt Sommerhus Beliggende på Smuk og Rolig Naturgrund. I ..
Charmerende Helårshus Beliggende i det Gamle Fiskerleje Lendrup ..
4 Stjernet Sommerhus i Løgstør
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Løgstør
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotel i Løgstør

Ved Løgstør kan man finde et hotel lige efter ens behov. Hvis man er på tur med hele familien, kan man booke et værelse på et familiehotel, eller hvis man spiller golf, kan man bo på et golfhotel. Hotelpriserne er generelt ikke høje, så man kan finde et billigt hotel i Løgstør til en dejlig overnatning.

Overnatning i Løgstør

I Nordjylland ligger Limfjorden – et sund, der forbinder Kattegat mod øst med Nordsøen mod vest. Sundet er 180 km langt og lige ud til det ligger byen Løgstør i det område som kaldes Himmerland. Man kan derfor få en ferie med mange oplevelser i naturen her.

Hotel til weekendophold i Løgstør

Over sommeren er der forskellige arrangementer og festivaller i byen, som f.eks. Muslingefestival og jazzmusik. Det tiltrækker mange turister og fylder hotellerne i Løgstør. Man kan nemlig finde billige hoteller i Løgstør, hvor man kan overnatte, når man er i byen, og man kan også booke et værelse på et familiehotel eller et hotel med udsigt over Limfjorden, hvis man har specielle ønsker.

Hvis man har lyst til at tage på weekendophold, kan man finde et hotel i Løgstør lige efter ens ønsker. Hvis det er en golftur i det nordjyske, som trækker, så ligger der et golfhotel i området omkring Løgstør, og et spahotel kan man også finde, hvis man vil på et romantisk og afslappende weekendophold. Et hotel i Løgstør med udsigt over Limfjorden og en god restaurant er også et oplagt valg til et weekendophold i byen.

Familiehotel i børnevenligt område

Der er noget for alle i Løgstør og i området omkring byen. Man kan booke et familievenligt hotel i Løgstør og udforske området og naturen i Himmerland. Man kan tage på Limfjordsmuseet og lære om livet i og omkring Limfjorden, cykle på den 69 km lange Himmerlandsstien eller bruge en sommerdag på stranden. Der er også windsurfing, kajakroning og vandreture i området. Hvis man har hund, som også skal med på ferie, så er der også kæledyrsvenlige hoteller i Løgstør. Tæt på findes også hoteller med swimmingpools og spabade.

Turen til jeres hotel i Løgstør

Hvis man f.eks. kommer fra København og vil med fly til Løgstør, er det mest oplagt at flyve til Aalborg Lufthavn, som ligger ca. 50 min kørsel fra Løgstør. Man kan tage busser fra lufthavnen og til Løgstør, men det er også en mulighed at leje en bil i Aalborg. Aarhus Lufthavn ligger ca. 1,5 times kørsel fra Løgstør og er derfor også en mulighed.

Udflugt i Nordjylland

Når I har fundet en rejse til Løgstør og brugt nogle dage på hotellet, vil I måske bruge en dag på at tage på udflugt i Nordjylland. Så kan I benytte jer af biludlejning i Løgstør og tage på tur på egen hånd. Kun 45 min. derfra ligger Danmarks fjerdestørste by, Aalborg. Her er der både Zoologisk Have, shopping og natteliv, og hvis I har mod på en længere køretur kan I tage turen til Skagen. Jeres hotel i Løgstør kan hjælpe jer med tips og gode råd til, hvor I kan tage hen.

Hotelbooking: Løgstør

Søg efter dit perfekte hotel i Løgstør. Find et billigt hotel i Løgstør nemt og hurtigt ved hjælp af en af metoderne herunder.

  • Brug kortet til at finde hoteller i det område i Løgstør, du foretrækker.
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område. Vælg tema, hotelkæde eller hotelklasse, alt fra de mere enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud og de billigste hoteller i Løgstør på dine foretrukne datoer.

Flere valgmuligheder

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Løgstør