Starten af hovedsektionen

Populære flyrejser med IB

Priserne er fundet inden for de sidste 7 dage. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Nyeste anmeldelser for Iberia

Oct 20, 2019

Jeg kan godt lige at flyve igen med iberis

Apr 22, 2019

Wifi virkede ikke

Apr 15, 2019

Súper fint rejse selskab !

Nov 11, 2018

Meget lille benplads!

Aug 23, 2018

Der er ALT for lidt benplads på flyet!!!!

Flyrejser fra Iberia på Expedia.dk

Kig efter det bedste udvalg af flyselskaber hos Expedia, uanset hvor du skal hen. Iberia og Expedia er gået sammen for at kunne give dig de bedste tilbud på flyrejser med forskellige ankomst- og afgangstider for at sikre, at din rejse glider bedst muligt uden problemer. Flyv med Iberia i dag og mærk forskellen.

Iberia er en partner med Expedia, og vi arbejder sammen for at give dig de bedste værktøjer du behøver, for at booke din næste flyrejse. Fra last-minute fly til forudbestilte fly har Iberia et stort udvalg af billige flyrejser, så du kan spare endnu mere. Flyv med stil og komfort med Iberia og hvil dig, velvidende at alt er klaret på din flyrejse, så du kan nyde din rejse bedst muligt. Alle Iberia fly tilbyder udviddede ruter til din destination og giver dig mulighed for fleksible afgangs- og ankomsttider, og dermed et næsten ubegrænset udvalg. Ved at booke hos Expedia har du alle de online værktøjer der kan hjælpe dig. Lige fra rejsealarmer til kalender-værktøjer og meget mere. Hvis du har brug for yderligere hjælp kan du kontakte vores support service der har åbent 08:00 - 22:00 mandag til fredag og 09:00 - 22:00 lørdag, søndag og helligdage. Ring til os på 80200088. Iberia og Expedia er her for at sikre dig, at du rejser med de bedste fly til den bedste pris.