Rejser til Huraa 2022

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:
Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Skræddersy nemt din ferie med alt på ét sted

Fuldt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Spar penge, når du booker dit fly + hotel sammen, og saml Expedia Rewards-point til fremtidige rejser

De bedste tilbud på fly + hotel i Huraa

Coco Palm Dhuni Kolhu
Cinnamon Hakuraa Huraa Maldives - Adults Only
Cinnamon Velifushi Maldives
Siyam World Maldives - 24-Hour Premium All-inclusive
Mövenpick Resort Kuredhivaru Maldives

Mest populære hoteller i Huraa

Bandos Maldives
Bandos Maldives
5 out of 5
North Male Atoll, Bandos Island, 08480
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 2.215, kr pr. nat fra 12. dec. til 13. dec.
2.215, kr
pr. nat
12. dec. – 13. dec.
4,5/5 Wonderful! (1.002 anmeldelser)
"15 minutters speedbådssejllads fra Male ligger Bandos. Hvad der gør bandos til et godt valg er husrevet, her er masser af fisk, hajer og rokker. Selve øen virker sine steder lidt slidt men har dog sin egen charme. Er der et område hvor der er plads til forbedring - er det maden, en større variation ..."

Anmeldelse fra 23. okt. 2021

Bandos Maldives
Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa
Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa
5 out of 5
Furanafushi Island, Furanafushi Island
Prisen er 2.480, kr pr. nat fra 4. dec. til 5. dec.
2.480, kr
pr. nat
4. dec. – 5. dec.
4,3/5 Excellent! (375 anmeldelser)
"If I could describe any property as Paradise on Earth, then this would be it. We have travelled widely and have stayed at some beautiful locations but the Sheraton Full Moon Resort and Spa is truly special. Right from the time of the complimentary ferry pick up at Velana International Airport to ..."

Anmeldelse fra 19. nov. 2022

Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa
Centara Ras Fushi Resort & Spa Maldives
Centara Ras Fushi Resort & Spa Maldives
5 out of 5
North Male Atoll, Giravaru, 20225
Prisen er 2.490, kr pr. nat fra 1. dec. til 2. dec.
2.490, kr
pr. nat
1. dec. – 2. dec.
4,4/5 Wonderful! (224 anmeldelser)
Nice quite resort for addults only.
"This is a really nice and quiet resort, with great snorkling posibilities, and the shark feeding every day is very fun to watch. We stayed in Villa over the sea and it was really nice with great view over the ocean and easy access to the water for snorkling. The resort is a little bit worn out, but ..."

Anmeldelse fra 23. okt. 2022

Centara Ras Fushi Resort & Spa Maldives
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Huraa?
Med priser så lave som 20,528. kr er en pakkerejse din vej til billigere rejser. Skab din ferie til Huraa ved at vælge blandt det brede udvalg af hoteller, flyrejser og udlejningsbiler.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Huraa?
Når du booker fly og hotel sammen gennem Expedia, er det ikke bare tidsbesparende – du opnår også en økonomisk besparelse. Det kan faktisk blive til en hel del! En pakkerejse til Huraa gør det nemt at sammensætte drømmerejsen. Med 500+ flyselskaber fra hele kloden at vælge blandt bliver der intet bøvl med at finde en flyrejse, der passer ind i programmet. Derudover har vi 1.000.000+ overnatningssteder verden over, som bare venter på dig. Det er da lidt af et udbud, hvis vi selv skal sige det. Expedia bringer mere af verden inden for rækkevidde, uanset dit budget.
Hvilken årstid er den bedste at besøge Huraa på?
Der er masser af liv i Huraa i . Hvis du ikke er til store menneskemængder og bedre kan lide et mere afslappet tempo, så er det måske bedre at reservere rejsen til . Vil du gerne passe lidt på budgettet? Benyt dig af et tilbud i måned. I måned er som regel det tidspunkt, hvor priserne bliver dyrere, og hotelpriserne ligger på deres højeste.
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie i Huraa?
Det afhænger af luftfartsselskabet, men du kan generelt sammenligne internationale flybilletter på Expedia op til 12 måneder frem. Selvom det er en god idé at booke i god tid, kan heldige rejsende undertiden finde en billigere flyrejse et par uger inden afrejse.
Hvad inkluderer pakkerejser til Huraa på Expedia?
Flyrejser, hoteller og en smart bil til dit roadtrip. Du kan nemt kombinere din ideelle pakkerejse og få adgang til fantastiske tilbud. Når du har foretaget reservationen, kan du tilføje nogle oplevelser og aktiviteter og få endnu flere besparelser. Når det kommer til at tilrettelægge din tur til Huraa, er valget kun dit!
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Huraa?
Skræddersy tilbud, som matcher dit budget, med en pakkerejse hos Expedia. Flybilletter, hoteller og billeje – vi har det hele. Du kan spare en net sum bare ved at kombinere dine reservationer. Hvad enten du skal på skitur eller drikke cocktails på stranden, er din ideelle ferie kun et par klik væk.
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Huraa hos Expedia?
Ja, det kan du. Og med 500+ flyselskaber at vælge imellem på verdensplan er der frit valg på alle hylder. Se på de forskellige tilbud, og find ud af, hvilket flyselskab der passer bedst til dit budget og dine behov.
Kan jeg rejse til Huraa i øjeblikket?
For at få sidste nyt om rejser til Huraa kan du besøge vores COVID-19-rejserådgiver. Her kan du få adgang til info om krav til karantæne, rejserestriktioner m.m.