London

Guide til billige hoteller nær Luton lufthavn

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Undersøg priserne på hoteller i nærheden af Luton

Tjek priser i Luton for i aften, 22. sep. - 23. sep.
Tjek priser i Luton for denne weekend, 27. sep. - 29. sep.
Tjek priser i Luton for næste weekend, 4. okt. - 6. okt.

Mest populære hoteller i nærheden af Luton lufthavn

Billede af Holiday Inn Express London Luton Airport
3 out of 5
0.2 km from Luton
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 457
pr. nat
20. okt. – 21. okt.
4.3/5Fremragende! (1,113 anmeldelser)

"Godt hotel tæt på lufthavnen. Kan ikke høre flyene lette"…"

Anmeldelse fra 4. apr. 2019

Holiday Inn Express London Luton Airport
Billede af ibis London Luton Airport
3 out of 5
0.3 km from Luton
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 321
pr. nat
17. okt. – 18. okt.
3.9/5Godt! (1,392 anmeldelser)
Gåafstand til lufthavnen

"Hotellet var rent, pænt. Service i top. Gåafstand (10 min) til lufthavnen, men ingen støjgener."…"

Anmeldelse fra 8. aug. 2017

ibis London Luton Airport
Billede af Holiday Inn London - Luton Airport
3 out of 5
0.3 km from Luton
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 399
pr. nat
20. okt. – 21. okt.
4/5Meget godt! (529 anmeldelser)
Gåafstand til Luton Airport

"Perfekt ved tidlig afgang fra Luton AirPort"…"

Anmeldelse fra 17. jan. 2017

Holiday Inn London - Luton Airport
Billede af ibis budget Luton Airport
3 out of 5
0.4 km from Luton
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 321
pr. nat
20. okt. – 21. okt.
3.9/5Meget godt! (928 anmeldelser)

"VI udleveret nøgle til et optaget værelse. Da vi kommer ind kan vi se at værelset er optaget. Heldigvis var vedkommende der ikke da vi kom ind. Værelset vi fik efterfølgende var megakoldt. Der gik over 1/2 før det varmet op. Vi satte temperaturen til stuetemperatur men det var fortsat koldt. Som ..."…"

Anmeldelse fra 26. nov. 2018

ibis budget Luton Airport
Billede af Courtyard by Marriott Luton Airport
3.5 out of 5
0.4 km from Luton
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 431
pr. nat
20. okt. – 21. okt.
4.6/5Fantastisk! (160 anmeldelser)

"Very clean, modern. Restaurant service was slow but all other staff were good."…"

Anmeldelse fra 8. sep. 2019

Courtyard by Marriott Luton Airport
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotel i Luton Lufthavn: Skal du mellemlande i Luton på vej videre ud i den store vide verden? Så kan det være praktisk med en overnatning ved Luton Lufthavn, idet afstanden mellem hotellets og lufthavnens indtjekning dermed er kort. Dette er især praktisk, hvis du skal flyve tidligt eller lander sent om aftenen.

Mange lavprisselskaber bruger Luton som deres base, og i den forbindelse kan det være interessant også at tjekke udvalget af hoteller ved Luton Lufthavn og omegn, da disse ofte vil være billigere end hotellerne i centrum af London. Herudover er den engelske countryside omkring byen utrolig smuk, så der er gode muligheder for at holde en vaskeægte storbyferie kombineret med afslappet, landlig idyl.

Udvalget af hoteller ved Luton Lufthavn omfatter først og fremmest prisvenlige 3-stjernede hoteller, hvoraf flere er kendte internationale kæder. Her sover du godt og centralt tæt på lufthavnen, og de fleste af lufthavnshotellerne byder på praktiske serviceydelser som døgnåben reception, hurtig udtjekning og morgenmad fra kl. 05.00.

Overnatning ved Luton Lufthavn

Måske mellemlander du kun i Luton Lufthavn for at deltage i et vigtigt forretningsmøde, eller også er lufthavnen blot et hurtigt mellemstop inden din videre rejse? Heldigvis ligger flere af de billige hoteller ved Luton Lufthavn mere eller mindre direkte ved afgangsterminalen, ligesom der kører shuttlebusser stort set døgnet rundt. Hertil kommer yderligere fordele som Express Start Buffet Breakfast og Wi-Fi, der begge er inkluderet i prisen.

Oplevelser i nærheden af dit hotel ved Luton Lufthavn

Er tiden til det, bør du selvfølgelig tage turen ind til millionbyen London på din ferie ved Luton Lufthavn. Der går direkte tog fra Luton Airport Parkway Station til blandt andet St Pancras Internationale Station, og turen tager ca. 45 minutter. Uanset om du har været i London før eller besøger en af verdens mest populære storbyer for første gang, er der altid masser af spændende oplevelser i vente.

Dit hotel ved Luton Lufthavn kan dog også sagtens danne rammen om spændende oplevelser i lokalområdet. I Luton Centrum finder du f.eks. indkøbscenret Mall Shopping Centre, der lokker med alt, hvad det moderne shoppinghjerte kan begære. Har du lejet en udlejningsbil i Luton Lufthavn, kan du for alvor udforske den spændende lokalregion. Du kan f.eks. tanke kultur på Verulamium Museum og St Alban's Museum, mens du i Knebworth House kan opleve 500 års britisk historie. Har du reserveret hotel ved Luton Lufthavn om sommeren, er Barton Hills National Nature Reserve et skønt udflugtsmål for de vandreglade.

Deler du tilfældigvis dit hotel ved Luton Lufthavn med en flok dyrevenner, kan I lægge vejen forbi Hertfordshire County Showground, der afholder ridestævner, dyrskuer og diverse markeder året igennem. Det mest kendte er Hertfordshire County Show, der finder sted sidst i maj. Har du reserveret flybilletter til Luton Lufthavn til hele familien, og skal der mere end bare bondegårdsyr på programmet? Så kan I godt glæde jer til en helt forrygende dag i Storbritanniens største zoologiske have, ZSL Whipsnade Zoo. Yngre gæster vil elske specialarrangementer som Junior Zoo Academy, dyrepasser for en dag eller en tur med damplokomotivet Jumbo Express rundt i haven.

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Luton