Vigtigt: Denne destination har muligvis rejsebegrænsninger grundet COVID-19, herunder særlige restriktioner for logi. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

Patricia Townsend på trover

Hoteller i Hörnum

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Hotel i Hörnum

Søg efter hoteller i Hörnum på Expedia.dk. Du kan let finde dine hoteller i Hörnum ved hjælp af en af metoderne herunder:

  • Vis vores udvalg af fremhævede hoteller i Hörnum
  • Brug kortet til at finde hoteller i det Hörnum område, du foretrækker
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område i Hörnum, vælg bestemt tema, mærke eller hotelklasse fra basis- (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner) i Hörnum
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud på Hörnumhoteller i – mens de stadig er der

Flere valgmuligheder

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er det bedste sted at overnatte i Hörnum?
Ifølge vores rejsedata er Hapimag Resort Hörnum et populært overnatningssted. Dette lejlighedshotel med 4 stjerner tilbyder 2 indendørs pools og en spa med fuld service. Andre gode valgmuligheder til dit besøg omfatter Hotel 54° Nord og Moderne Lejlighed i en Central Shopping, Spadseretur og Strand Beliggenhed.
Kan jeg få en refusion, hvis jeg bliver nødt til at afbestille min hotelreservation i Hörnum?
Ja, de fleste af hotelreservationerne er fuldt refunderbare, så længe du afbestiller inden hotellets afbestillingsfrist. Fristen ligger oftest 24-48 timer inden planlagt indtjekning. Hvis du har en reservation, som ikke er refunderbar, kan du muligvis stadig afbestille og få en refusion, så længe du afbestiller inden for 24 timer før din reservation. Indtast dine datoer, klik på “Søg”, og filtrer efter “gratis afbestilling” for at få de bedste tilbud i Hörnum.
Hvad er det bedste overnatningssted til en familierejse i Hörnum?
Hotel 54° Nord er et hotel med 3,5 stjerner, der er velegnet for familier og tilbyder en restaurant og gratis parkering. Seværdigheder i området som Sylt Aquarium og Sylter Welle byder på underholdning for børn i alle aldre.
Hvilket kæledyrsvenlige overnatningssted er bedst i Hörnum?
Hotel 54° Nord er et hotel med hundevenlig profil, og det populære overnatningssted tilbyder en restaurant og en bar/lounge til dyrenes ejere.
Hvilket hotel er det bedste til en strandferie i Hörnum?
Hotel 54° Nord er et populært valg til en strandferie. Hvis du vil tilbringe lidt tid ved vandet, kan du tage til Sansibar Strand eller Strand Westerland.
Hvilket spahotel er det bedste i Hörnum?
Hotel 54° Nord er et populært spahotel med en restaurant og en bar. Du kan slappe helt af i saunaen. Et andet populært spahotel i Hörnum er Luksuriøs, Moderne Lejlighed med en Stor Have, Sauna og Terrasse.
Hvordan er det at overnatte i Hörnum?
Hörnum har masser at byde på, heriblandt sine golfbaner. I Hörnum finder du 114 hoteller og andre overnatningssteder at vælge mellem.
Hvilke steder skal jeg besøge i Hörnum?
Byens naturskønne områder kommer til udtryk ved Slesvig-Holsten-nationalparken (Wadden-søen), Hørnum Hafen og Vadehavet. Hørnum Fyr og Golfclub Budersand Sylt er to andre seværdigheder, du kan besøge.
Hvordan er vejret i Hörnum?
Juli og august er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 15°C, mens januar og februar er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 1°C. I Hörnum regner det i gennemsnit 925 mm om året.