Hoteller i Genova

Se alle 131 hoteller i Genova
Hotel Continental Genova
Hotel Continental Genova

Via Arsenale di Terra 1, Genoa 16126

4.0 ud af 5.0
4,4 ud af 5 (708 anmeldelser)

Dette hotel ligger i hjertet af Genova, kun 10 minutters gang fra Christopher Columbus-monumentet og Galata Søfartsmuseum. …

670 DKK
Novotel Genova City
Novotel Genova City

Via Antonio Cantore 8, Genoa 16126

4.0 ud af 5.0
3,7 ud af 5 (906 anmeldelser)

Dette hotel med familievenlig profil ligger i Porto Antico i Genova, kun 2 km fra Prinsepaladset og La Lanterna. Derudover …

602 DKK
Grand Hotel Savoia
Grand Hotel Savoia

Via Arsenale Di Terra, 5, Genoa 16126

5.0 ud af 5.0
4,5 ud af 5 (1.095 anmeldelser)

Dette hotel med familievenlig profil ligger tæt på lufthavnen i Genova, kun 10 minutters gang fra Christopher …

805 DKK
Tower Genova Airport Hotel & Conference Center
Tower Genova Airport Hotel & Conference Center

Via Pionieri ed Aviatori d'Italia 44, Genoa 16154

4.0 ud af 5.0
3,9 ud af 5 (217 anmeldelser)

Dette hotel ligger i Sestri Ponente, kun 2,6 km fra Fiumara Shopping & Fun og 4,8 km fra La Lanterna. Derudover ligger 105 …

Hent priser
Starhotels President
Starhotels President

Corte Dei Lambruschini 4, Genoa 16129

4.0 ud af 5.0
4,1 ud af 5 (661 anmeldelser)

Dette hotel med familievenlig profil ligger i Genova, kun 2 km fra Chiesa Ellenica Ortodossa, Piazza de Ferrari og Chiosson …

603 DKK
Bristol Palace Hotel
Bristol Palace Hotel

Via XX Settembre 35, Genoa 16121

4.0 ud af 5.0
4,4 ud af 5 (884 anmeldelser)

Dette hotel ligger i Porto Antico, kun få skridt fra Museum for det ligurianske kunstakademi, Piazza de Ferrari og …

846 DKK
Hotel Punta San Martino
Hotel Punta San Martino

Via Della Punta San Martino 4, Arenzano 16011

4.0 ud af 5.0
3,7 ud af 5 (265 anmeldelser)

Med et ophold på Hotel Punta San Martino i Arenzano har du direkte adgang til stranden. Dette hotel ligger ved siden af en …

Hent priser
Best Western Hotel Metropoli
Best Western Hotel Metropoli

P.zza Fontane Marose, Genoa 16123

3.0 ud af 5.0
4,3 ud af 5 (256 anmeldelser)

Dette hotel ligger i hjertet af Genova, kun 5 minutters gang fra Palazzo Rosso og Det hvide palads. Derudover ligger Palazz …

670 DKK
NH Collection Genova Marina
NH Collection Genova Marina

Molo Ponte Calvi, 5, Genoa 16124

4.0 ud af 5.0
4,5 ud af 5 (482 anmeldelser)

Dette hotel ligger i Porto Antico, kun få skridt fra Chiesa di San Martino, Genoa Akvarium og Bigo. Derudover ligger Den gaml …

Hent priser
Hotel Nologo
Hotel Nologo

Viale Sauli 5, Genoa 16121

2.0 ud af 5.0
4,2 ud af 5 (332 anmeldelser)

Dette hotel ligger i hjertet af Genova, kun 10 minutters gang fra Piazza Colombo og Piazza de Ferrari. Derudover ligger …

352 DKK

De nyeste anmeldelser i Genova

Afgræns din søgning

Hotel i Genova

Hotel i Genova: Fantastisk arkitektur, spændende attraktioner, kunst og kultur, kulinariske oplevelser og gode shoppingmuligheder iblandet den italienske charme; Genova er den perfekte destination for en byferie. Book dit perfekte luksushotel, romantiske boutique-hotel, familievenlige hotel, en ferielejlighed eller blot et billigt hotel, og tag på opdagelse i denne ofte oversete, italienske by.

Overnatning ved historiske arkitektur og seværdigheder

Genova står ofte ikke øverst på de rejsendes liste, når der kigges på Italiens bedste byferiedestinationer, men med dens lange og interessante historie har denne skønne havneby meget at tilbyde dens besøgende. Små, hyggelige sidegader, et livligt café og natteliv, skønne restauranter, spændende arkitektoniske bygninger og trendy designerbutikker; I Genova kommer du aldrig til at kede dig.

Begynd dit hotelophold med at gå på opdagelse i Genovas historiske centrum, der er det største i Europa. Her finder du en masse snævre gader og små sidegader, hvor du omkring hvert hjørne møder nye lyde, syn og dufte. En del af denne gamle bydel blev føjet til UNESCOs Verdensarvsliste i 2006. Gå en tur langs Via Garibaldi, og se de mange barokpaladser.

I nærheden af San Lorenzo Katedral kan du se resterne af de mure fra 1700-tallet, der omgav byen. Andre vartegn er blandt andet fyrtårnet Lanterna og springvandet ved Piazza de Ferrari. Der er flere kirker i byen, som er et besøg værd, for eksempel Skt. Lawrence Katedral eller kirkerne Santa Maria Assunta, San Donato, San Giacomo della Marina, Santo Stefano, Santissima Annunziata del Vastato og Sant’Agostino.

Kunstneriske og kulturelle oplevelser

Finder du et hotelværelse i Genova vil du kunne kaste dig ud i alle de kunstneriske oplevelser, som byen er kendt for. Den gamle havn er blevet renoveret og er nu et fantastisk hyggeligt område med moderne avantgardebygninger og en række barer og forretninger. Her ligger også elevatoren Bigo, hvor du kan komme op i 40 meters højde og nyde en fantastisk panoramaudsigt over byen. En anden bygning, der er blevet renoveret er Hertugpaladset, Palazzo Ducale, hvor der i dag ofte arrangeres kulturelle begivenheder og arrangementer.

Genova har ry for at være en by, der er rig på kunst- og musikoplevelser. Gå en tur indenfor i de mange kunstgallerier, og er du interesseret i at opleve en koncert, kan du undersøge, hvad der er på programmet, inden du rejser. Du kan for eksempel nyde opera eller ballet i teatret Carlo Felice.

Rundt omkring i Genova vil du kunne se grønne områder, deriblandt Naturparken Beigua. Byen har i alt 82 tusinde kvadratmeter med offentlige parker. Ved den gamle havn ligger desuden Genovas Akvarium, der er det største i Italien.

Hotelbooking med shopping og italiensk cuisine

Genova er et godt sted at shoppe. Flere af de bedste gader til shopping udgår fra Piazza de Ferrari. Her kan du for eksempel gå ned ad den 700 meter lange shoppinggade XX Settembre, hvoraf meget er overdækket, så du kan gå i ly for solen. Fra denne gade kan du finde Mercato Orientale, det orientalske marked, hvor du kan købe madvarer samt frugt og grønt. Du finder også en række specialbutikker i området ved havnen.

Specialiteter i Genovas køkken er blandt andet frisk pasta med pesto, minestronesuppe, foccaciabrød og pizza med ostefyldt kant.

Hotelbooking: Genova

Søg efter dit perfekte hotel i Genova. Find et billigt hotel i Genova nemt og hurtigt ved hjælp af en af metoderne herunder.

  • Brug kortet til at finde hoteller i det område i Genova, du foretrækker.
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område. Vælg tema, hotelkæde eller hotelklasse, alt fra de mere enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud og de billigste hoteller i Genova på dine foretrukne datoer.

Expedia tilbyder også reservation af flybilletter til Genova. Book en af vores pakkerejser til Genova: Du kan spare penge, når du booker fly og hotel samtidigt.

false