Hvor skal du overnatte i Genova?

Hoteller i Genova

Se alle 157 hoteller i Genova
Novotel Genova City

Novotel Genova City

Via Antonio Cantore 8, Genoa 16126

4.0 ud af 5.0
3,7 ud af 5 (944 anmeldelser)

Dette hotel med familievenlig profil ligger i Genova, kun 2 km fra Prinsepaladset og La Lanterna. Derudover ligger Galata …

629 DKK
B&B Quarto Piano

B&B Quarto Piano

Piazza Pellicceria 2-4, Genoa 16123

4,5 ud af 5 (30 anmeldelser)

Dette Bed & Breakfast ligger i Genoa Historical Centre, kun få skridt fra Grimaldi-paladset, Det nationale ligurianske museum …

Hent priser
Domitilla Residence

Domitilla Residence

Via Pagano Doria 1/14B, Genoa 16126

Denne lejlighed ligger i hjertet af Genova, kun 15 minutters gang fra Prinsepaladset og Galata Søfartsmuseum. Derudover ligge …

Hent priser
Bristol Palace Hotel

Bristol Palace Hotel

Via XX Settembre 35, Genoa 16121

4.0 ud af 5.0
4,5 ud af 5 (945 anmeldelser)

Dette hotel ligger i Genoa Historical Centre, kun få skridt fra Museum for det ligurianske kunstakademi, Piazza de Ferrari og …

879 DKK
Grand Hotel Savoia

Grand Hotel Savoia

Via Arsenale Di Terra, 5, Genoa 16126

5.0 ud af 5.0
4,5 ud af 5 (1.133 anmeldelser)

Dette hotel med familievenlig profil ligger tæt på lufthavnen i Genova, kun 10 minutters gang fra Christopher …

912 DKK
Ca' La Contra

Ca' La Contra

Via Polanesi 42, Sori 16031

5 ud af 5 (3 anmeldelser)

Denne lejlighed ligger tæt på stranden, kun 5 km fra Marina di Camogli, Camogli Strand og Basilica Santa Maria Assunta. …

798 DKK
Starhotels President

Starhotels President

Corte Dei Lambruschini 4, Genoa 16129

4.0 ud af 5.0
4,1 ud af 5 (731 anmeldelser)

Dette hotel med familievenlig profil ligger i Genova, kun 2 km fra Piazza Colombo, Piazza de Ferrari og Chiossone Museum fo …

846 DKK
Best Western Hotel Porto Antico

Best Western Hotel Porto Antico

Via al Ponte Calvi, 5, Genoa 16124

3.0 ud af 5.0
4,2 ud af 5 (310 anmeldelser)

Dette hotel ligger i Genoa Historical Centre, kun få skridt fra Palazzo di San Giorgio og Det nationale ligurianske museum ve …

643 DKK
Best Western Plus City Hotel

Best Western Plus City Hotel

Via San Sebastiano 6, Genoa 16123

4.0 ud af 5.0
4,4 ud af 5 (281 anmeldelser)

Dette hotel ligger i Genoa Historical Centre, kun 10 minutters gang fra Teatro Carlo Felice, Piazza de Ferrari og Palazzo …

666 DKK
CIT Hotels Britannia

CIT Hotels Britannia

Via Balbi 38, Genoa 16126

3.0 ud af 5.0
3,6 ud af 5 (899 anmeldelser)

Dette hotel med spa ligger i hjertet af Genova, kun 10 minutters gang fra Christopher Columbus-monumentet og Galata …

521 DKK

De nyeste anmeldelser i Genova

Afgræns din søgning

Hotel i Genova

Hotel i Genova: Fantastisk arkitektur, spændende attraktioner, kunst og kultur, kulinariske oplevelser og gode shoppingmuligheder iblandet den italienske charme; Genova er den perfekte destination for en byferie. Book dit perfekte luksushotel, romantiske boutique-hotel, familievenlige hotel, en ferielejlighed eller blot et billigt hotel, og tag på opdagelse i denne ofte oversete, italienske by.

Overnatning ved historiske arkitektur og seværdigheder

Genova står ofte ikke øverst på de rejsendes liste, når der kigges på Italiens bedste byferiedestinationer, men med dens lange og interessante historie har denne skønne havneby meget at tilbyde dens besøgende. Små, hyggelige sidegader, et livligt café og natteliv, skønne restauranter, spændende arkitektoniske bygninger og trendy designerbutikker; I Genova kommer du aldrig til at kede dig.

Begynd dit hotelophold med at gå på opdagelse i Genovas historiske centrum, der er det største i Europa. Her finder du en masse snævre gader og små sidegader, hvor du omkring hvert hjørne møder nye lyde, syn og dufte. En del af denne gamle bydel blev føjet til UNESCOs Verdensarvsliste i 2006. Gå en tur langs Via Garibaldi, og se de mange barokpaladser.

I nærheden af San Lorenzo Katedral kan du se resterne af de mure fra 1700-tallet, der omgav byen. Andre vartegn er blandt andet fyrtårnet Lanterna og springvandet ved Piazza de Ferrari. Der er flere kirker i byen, som er et besøg værd, for eksempel Skt. Lawrence Katedral eller kirkerne Santa Maria Assunta, San Donato, San Giacomo della Marina, Santo Stefano, Santissima Annunziata del Vastato og Sant’Agostino.

Kunstneriske og kulturelle oplevelser

Finder du et hotelværelse i Genova vil du kunne kaste dig ud i alle de kunstneriske oplevelser, som byen er kendt for. Den gamle havn er blevet renoveret og er nu et fantastisk hyggeligt område med moderne avantgardebygninger og en række barer og forretninger. Her ligger også elevatoren Bigo, hvor du kan komme op i 40 meters højde og nyde en fantastisk panoramaudsigt over byen. En anden bygning, der er blevet renoveret er Hertugpaladset, Palazzo Ducale, hvor der i dag ofte arrangeres kulturelle begivenheder og arrangementer.

Genova har ry for at være en by, der er rig på kunst- og musikoplevelser. Gå en tur indenfor i de mange kunstgallerier, og er du interesseret i at opleve en koncert, kan du undersøge, hvad der er på programmet, inden du rejser. Du kan for eksempel nyde opera eller ballet i teatret Carlo Felice.

Rundt omkring i Genova vil du kunne se grønne områder, deriblandt Naturparken Beigua. Byen har i alt 82 tusinde kvadratmeter med offentlige parker. Ved den gamle havn ligger desuden Genovas Akvarium, der er det største i Italien.

Hotelbooking med shopping og italiensk cuisine

Genova er et godt sted at shoppe. Flere af de bedste gader til shopping udgår fra Piazza de Ferrari. Her kan du for eksempel gå ned ad den 700 meter lange shoppinggade XX Settembre, hvoraf meget er overdækket, så du kan gå i ly for solen. Fra denne gade kan du finde Mercato Orientale, det orientalske marked, hvor du kan købe madvarer samt frugt og grønt. Du finder også en række specialbutikker i området ved havnen.

Specialiteter i Genovas køkken er blandt andet frisk pasta med pesto, minestronesuppe, foccaciabrød og pizza med ostefyldt kant.

Hotelbooking: Genova

Søg efter dit perfekte hotel i Genova. Find et billigt hotel i Genova nemt og hurtigt ved hjælp af en af metoderne herunder.

  • Brug kortet til at finde hoteller i det område i Genova, du foretrækker.
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område. Vælg tema, hotelkæde eller hotelklasse, alt fra de mere enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud og de billigste hoteller i Genova på dine foretrukne datoer.

Expedia tilbyder også reservation af flybilletter til Genova. Book en af vores pakkerejser til Genova: Du kan spare penge, når du booker fly og hotel samtidigt.

false