Hoteller i Genova

Se alle 156 hoteller i Genova
Grand Hotel Savoia

Grand Hotel Savoia

Via Arsenale Di Terra, 5, Genoa 16126

5.0 ud af 5.0
4,5 ud af 5 (1.102 anmeldelser)

Dette hotel med familievenlig profil ligger tæt på lufthavnen i Genova, kun 10 minutters gang fra Christopher …

872 DKK
Bristol Palace Hotel

Bristol Palace Hotel

Via XX Settembre 35, Genoa 16121

4.0 ud af 5.0
4,4 ud af 5 (913 anmeldelser)

Dette hotel ligger i Genova, kun få skridt fra Museum for det ligurianske kunstakademi, Piazza de Ferrari og …

906 DKK
NH Collection Genova Marina

NH Collection Genova Marina

Molo Ponte Calvi, 5, Genoa 16124

4.0 ud af 5.0
4,5 ud af 5 (482 anmeldelser)

Dette hotel ligger i Porto Antico, kun få skridt fra Chiesa di San Martino, Genoa Akvarium og Bigo. Derudover ligger Den gaml …

1.150 DKK
Grand Hotel Mediterranè

Grand Hotel Mediterranè

Via Lungomare 69, Genoa 16156

3.0 ud af 5.0
3,7 ud af 5 (211 anmeldelser)

Dette hotel ligger i Pegli, kun 15 minutters gang fra Liguriske Arkæologiske Museum og Søfartsmuseet. Derudover ligger Piscin …

575 DKK
Best Western Hotel Moderno Verdi

Best Western Hotel Moderno Verdi

Piazza Giuseppe Verdi 5, Genoa 16121

4.0 ud af 5.0
4 ud af 5 (375 anmeldelser)

Dette hotel ligger i hjertet af Genova, kun 15 minutters gang fra Piazza Colombo, Piazza de Ferrari og Chiossone Museum for …

548 DKK
Melia Genova

Melia Genova

Via Corsica, 4, Genoa 16128

5.0 ud af 5.0
4,6 ud af 5 (411 anmeldelser)

Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Genova, kun 10 minutters gang fra Galliera Hospital, Middelalderportene og Piazz …

1.065 DKK
Hotel Nuovo Nord

Hotel Nuovo Nord

Via Balbi 153/r, Genoa 16126

3.0 ud af 5.0
4 ud af 5 (106 anmeldelser)

Dette hotel ligger i hjertet af Genova, kun 10 minutters gang fra Christopher Columbus-monumentet, Galata Søfartsmuseum og …

514 DKK
Novotel Genova City

Novotel Genova City

Via Antonio Cantore 8, Genoa 16126

4.0 ud af 5.0
3,7 ud af 5 (914 anmeldelser)

Dette hotel med familievenlig profil ligger i Genova, kun 2 km fra Prinsepaladset og La Lanterna. Derudover ligger Galata …

692 DKK
Tower Genova Airport Hotel & Conference Center

Tower Genova Airport Hotel & Conference Center

Via Pionieri ed Aviatori d'Italia 44, Genoa 16154

4.0 ud af 5.0
3,9 ud af 5 (224 anmeldelser)

Dette hotel ligger i Sestri Ponente, kun 2,6 km fra Fiumara Shopping & Fun og 4,8 km fra La Lanterna. Derudover ligger 105 …

656 DKK
Hotel Continental Genova

Hotel Continental Genova

Via Arsenale di Terra 1, Genoa 16126

4.0 ud af 5.0
4,4 ud af 5 (708 anmeldelser)

Dette hotel ligger i hjertet af Genova, kun 10 minutters gang fra Christopher Columbus-monumentet og Galata Søfartsmuseum. …

669 DKK

De nyeste anmeldelser i Genova

Afgræns din søgning

Hotel i Genova

Hotel i Genova: Fantastisk arkitektur, spændende attraktioner, kunst og kultur, kulinariske oplevelser og gode shoppingmuligheder iblandet den italienske charme; Genova er den perfekte destination for en byferie. Book dit perfekte luksushotel, romantiske boutique-hotel, familievenlige hotel, en ferielejlighed eller blot et billigt hotel, og tag på opdagelse i denne ofte oversete, italienske by.

Overnatning ved historiske arkitektur og seværdigheder

Genova står ofte ikke øverst på de rejsendes liste, når der kigges på Italiens bedste byferiedestinationer, men med dens lange og interessante historie har denne skønne havneby meget at tilbyde dens besøgende. Små, hyggelige sidegader, et livligt café og natteliv, skønne restauranter, spændende arkitektoniske bygninger og trendy designerbutikker; I Genova kommer du aldrig til at kede dig.

Begynd dit hotelophold med at gå på opdagelse i Genovas historiske centrum, der er det største i Europa. Her finder du en masse snævre gader og små sidegader, hvor du omkring hvert hjørne møder nye lyde, syn og dufte. En del af denne gamle bydel blev føjet til UNESCOs Verdensarvsliste i 2006. Gå en tur langs Via Garibaldi, og se de mange barokpaladser.

I nærheden af San Lorenzo Katedral kan du se resterne af de mure fra 1700-tallet, der omgav byen. Andre vartegn er blandt andet fyrtårnet Lanterna og springvandet ved Piazza de Ferrari. Der er flere kirker i byen, som er et besøg værd, for eksempel Skt. Lawrence Katedral eller kirkerne Santa Maria Assunta, San Donato, San Giacomo della Marina, Santo Stefano, Santissima Annunziata del Vastato og Sant’Agostino.

Kunstneriske og kulturelle oplevelser

Finder du et hotelværelse i Genova vil du kunne kaste dig ud i alle de kunstneriske oplevelser, som byen er kendt for. Den gamle havn er blevet renoveret og er nu et fantastisk hyggeligt område med moderne avantgardebygninger og en række barer og forretninger. Her ligger også elevatoren Bigo, hvor du kan komme op i 40 meters højde og nyde en fantastisk panoramaudsigt over byen. En anden bygning, der er blevet renoveret er Hertugpaladset, Palazzo Ducale, hvor der i dag ofte arrangeres kulturelle begivenheder og arrangementer.

Genova har ry for at være en by, der er rig på kunst- og musikoplevelser. Gå en tur indenfor i de mange kunstgallerier, og er du interesseret i at opleve en koncert, kan du undersøge, hvad der er på programmet, inden du rejser. Du kan for eksempel nyde opera eller ballet i teatret Carlo Felice.

Rundt omkring i Genova vil du kunne se grønne områder, deriblandt Naturparken Beigua. Byen har i alt 82 tusinde kvadratmeter med offentlige parker. Ved den gamle havn ligger desuden Genovas Akvarium, der er det største i Italien.

Hotelbooking med shopping og italiensk cuisine

Genova er et godt sted at shoppe. Flere af de bedste gader til shopping udgår fra Piazza de Ferrari. Her kan du for eksempel gå ned ad den 700 meter lange shoppinggade XX Settembre, hvoraf meget er overdækket, så du kan gå i ly for solen. Fra denne gade kan du finde Mercato Orientale, det orientalske marked, hvor du kan købe madvarer samt frugt og grønt. Du finder også en række specialbutikker i området ved havnen.

Specialiteter i Genovas køkken er blandt andet frisk pasta med pesto, minestronesuppe, foccaciabrød og pizza med ostefyldt kant.

Hotelbooking: Genova

Søg efter dit perfekte hotel i Genova. Find et billigt hotel i Genova nemt og hurtigt ved hjælp af en af metoderne herunder.

  • Brug kortet til at finde hoteller i det område i Genova, du foretrækker.
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område. Vælg tema, hotelkæde eller hotelklasse, alt fra de mere enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud og de billigste hoteller i Genova på dine foretrukne datoer.

Expedia tilbyder også reservation af flybilletter til Genova. Book en af vores pakkerejser til Genova: Du kan spare penge, når du booker fly og hotel samtidigt.

false