Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 895.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Billigste flyrejser til Tunis

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Om Tunis

Fly til Tunis

I den nordlige del af Afrika lige syd for Italien finder du Tunis, der er hovedstaden i Tunesien. Tunis har et dejligt varmt Middelhavsklima, en spændende og eksotisk atmosfære og nogle af de mest interessante, historiske seværdigheder, du nogensinde vil se. Med en billig flyrejse til Tunis vil du kunne opleve byens enestående blanding af nyt og gammelt; en moderne hovedstad med et historisk centrum, der er fyldt med traditioner.

Med en rejse til Tunis kan du nyde de lange, smukke sandstrande ved kysten, men Tunis er meget mere end en badeby; den er en moderne, arabisk hovedstad med en lang historie bag sig og et væld af kulturelle og historiske oplevelser. Tilbring nogle skønne, afslappende dage ved stranden, og få genopladet batterierne, inden turen går tilbage til hverdagen, men gå ikke glip af de mange spændende aktiviteter og oplevelser Tunis også har at byde på. Har du mod på at kaste dig ud i trafikken, kan du undersøge mulighederne for biludlejning i Tunis, så du kan tage på udflugter uden for byen.

Flybilletter til Tunis

Når du booker din flyrejse til Tunis, skal du muligvis regne med en enkelt mellemlanding alt efter tidspunkt og sæson, og turen vil helt sikkert være det værd. Stig om bord på flyet i kolde, våde Danmark, og gå fra borde i en helt anden verden med lyde, dufte og synsindtryk, du aldrig vil glemme. Sol, varme og spændende, eksotiske markeder, oplevelser og seværdigheder; lad dig fortrylle af charmerende Tunis.

Billige flybilletter til Tunis-Carthage Lufthavn

Tunis Lufthavn med det officielle navn Tunis-Carthage Lufthavn ligger blot 8 kilometer fra centrum af Tunis by. Lufthavnen er opkaldt efter den antikke, historiske by Karthago, der ligger i udkanten af Tunis. Du vil kunne finde flere spisesteder i lufthavnen, og flere af disse tilbyder Wi-Fi.

Når du ankommer til Tunis Lufthavn og skal videre ind til byen, har du et par forskellige transportmuligheder. Der går regelmæssige busser i dagstimerne og til rimelige priser. Turen kan dog være lidt tidskrævende. Vil du hurtigt frem til dit hotel, kan du finde en taxakø uden for lufthavnsbygningen. Du skal være opmærksom på kun at tage en taxa fra selve den officielle taxakø og kun en taxa, der har taxameter.

Billigt fly til historiske oplevelser i Tunis

Book dit hotel i Tunis, inden du rejser, og vælg lige det overnatningssted, der passer til dig. Du kan bo på et lækkert familiehotel i kort gåafstand fra stranden, hvis du er ude efter en afslappende badeferie, eller du kan bo på et unikt boutique-hotel tæt på medinaen i det historiske centrum. Uanset hvilken type hotel, du leder efter, vil du kunne finde det i Tunis.

Der er to historiske seværdigheder, der bør stå øverst på din liste, når du besøger Tunis. Gå ikke glip af medinaen, der som nævnt ligger i centrum af byen, samt ruinerne af den historiske by Karthago i udkanten. Medinaen har været på UNESCOs Verdensarvsliste siden 1979 og har omkring 700 historiske monumenter.