Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 895.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Billigste flyrejser til Lima

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Om Lima

Fly til Lima

Drømmer du om en ferie i Sydamerika? På Expedia.dk kan dine drømme gå i opfyldelse. Book en af vores billige flyrejser til Lima, og oplev Perus oldgamle seværdigheder, frodige jungler og uforlignelige kultur på en uforglemmelig rejse. Vi gør det også let at få adgang til de sidste nye fordele og specialtilbud. Det har aldrig været lettere at være globetrotter.

Aktiviteter med billige flybilletter til Lima

Lima er en hastigt voksende destination med dynamiske områder, statelige pladser og farverige restauranter. Få mest muligt ud af dine flybilletter til Lima ved at starte i hjertet af det hele: Lima Centro. Dette centrale distrikt er opdelt i fire forskellige områder og byder på en storslået indsigt i byens fortid og nutid. Sæt kursen mod Centro Historico, som er på UNESCOs verdensarvsliste, for at se den store samling historiske bygninger og prægtige pladser. Læg også vejen forbi Barrio Altos for at se nogle af de ældste bygninger eller Barrio Chino, hvis du vil besøge den peruvianske China Town. Santa Beatriz er et andet sted, som du bare ikke må gå glip af. Her finder du en af de bedste parker i området, hvor du kan slappe af, gå ture og betragte folkelivet.

Oplevelser i Lima

Med flybilletter til Lima får du adgang til meget mere end byens centrum. Når du booker en af de billige flybilletter til området, kan du få adgang til en perlerække af oplevelser i Miraflores. Denne smukke barrio er fuld af restauranter, modebutikker og overdådige parker, og et besøg i byen er først fuldendt, når du har tilbragt nogle få timer – eller få dage – i området. Hvis du køber din flyrejse til Lima i god tid, kan du være heldig at få discountpriser på pakkerejser.

Oplysninger om booking, reservation og omkostninger

Er du parat til at planlægge din rejse? Brug rejseværktøjerne på Expedia.dk til at søge efter specialtilbud på flyrejser, sammenligne priser og købe dine flybilletter. Du får også adgang til et udvalg af tilbud i sidste øjeblik, pakkerejser og vigtige ferieoplysninger, så du kan se seværdighederne, uden at du sprænger dit budget. Glæd dig til at opleve det skønneste byliv i Peru.