Billige flybilletter til Kolding

Billigste flyrejser til Kolding

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 298 kr. for en enkeltbillet og 1.205 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Vueling Airlines
Scandinavian Airlines
British Airways
Widerøe
Lufthansa

Om Kolding

Expedia-flyrejser til Kolding

Hvis du er på udkig efter fly til Kolding, er der ingen, der har et større udvalg end Expedia.dk – flere flyselskaber, flere fly, færre stop og flere ankomst- og afgangstider. Hvornår du end vælger at rejse, har Expedia de billigste fly til Kolding, og du kan endda spare mere ved at kombinere din flyrejse til Kolding med et hotelophold.

Afbudsrejser til Kolding giver specielle rabatter til rejsende med fleksibel rejseplan. Ved at være det største online rejsebureau, tillader det os at samarbejde med vores leverandører om rabatter på flyrejser, så tjek jævnligt Expedia for disse lavpris flyrejser til Kolding – de bliver udsolgt hurtigt.

Hvis du har nogle spørgsmål omkring din flyrejse til Kolding, kan du kontakte vores Expedia-kundeservice, der har åbent kl. 08.00 - 22.00 mandag til fredag og kl. 09.00 - 22.00 lørdag, søndag og helligdage. Ring til os på 80 20 00 88. Når du booker en indenrigs- eller undenrigsflyvning til Kolding hos Expedia, kan du tage afsted med tryghed om, at du har fundet den bedste flyrejse til den bedste pris.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i Kolding?
Hvis du rejser med fly, behøver du ikke vælge, hvilken lufthavn du skal flyve til. Kolding har nemlig kun en af slagsen – Billund (BLL-Billund Lufthavn).
Hvor langt ligger Billund (BLL-Billund Lufthavn) fra Kolding?
Det behøver ikke være stressende at skulle rejse lidt længere, hvis du på forhånd har undersøgt, hvordan det skal foregå. Kolding midtby ligger 35 km fra BLL, så det er en god idé at finde ud af, hvordan du hurtigst kommer ind til byen, før du lander i lufthavnen.
Kan jeg flyve til Kolding i øjeblikket?
For at få de seneste oplysninger om flyrejser til Kolding kan du tjekke vores COVID-19-rejserådgiver. Her kan du læse om de gældende rejserestriktioner, og hvorvidt karantæne er påkrævet, så snart du ankommer.
Hvor kan jeg finde flere oplysninger om at ændre eller afbestille min flyrejse til Kolding?
For at få flere oplysninger om hvordan du opdaterer eller afbestiller din flyrejse til Kolding, kan du besøge vores kundeservice.
Hvordan finder jeg billige flyrejser til Kolding med fleksible ændringspolitikker?
Mange flyselskaber tilbyder muligheden for at ændre din flyrejse uden omkostninger. Du skal kun betale prisforskellen mellem den oprindelige flyrejse og den nye flyrejse, du vælger. Når du søger efter flyrejser til Kolding, kan du bruge filteret “Ingen ændringsgebyrer”.
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til Kolding?
23 flyselskaber flyver til Kolding fra 69 lufthavne verden over.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til Kolding?
Fly til Kolding udbydes typisk af KLM. Et stort antal af disse fly letter fra Oud-Zuid.
Hvor mange direkte fly er der til Kolding?
Er du ved at planlægge en fantastisk tur til Kolding? Med 315 direkte fly om ugen er det virkelig nemt at komme dertil.
Hvor afgår de mest populære fly til Kolding fra?
Fly til Kolding fra Rhindalen, Vänern og Oslo er i høj kurs.
Hvor lang tid tager det at flyve til Kolding Lufthavn?
Hvis det er Rhindalen, du rejser fra, kommer du til at være i luften i omkring 1 time og 15 minutter, inden du lander i Kolding. Fra lufthavnen i Vänern tager det typisk 1 time og 7 minutter, og fra Oslo er flyvetiden 1 time og 7 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til Kolding?
Vi kender alle de heldige rejsende, der formår at finde fantastisk billige flybilletter, uanset hvor de skal hen. Er du nysgerrig på, hvordan de gør? De venter ikke til sidste øjeblik med at købe billetter til deres rejse. Det er også en god idé at undersøge og sammenligne alle dine muligheder. Hvis din endelige destination flere lufthavne, kan du måske finde et billigere fly til en mindre lufthavnsterminal, der givetvis ligger lidt længere væk. Sidst, men ikke mindst, skal du være forberedt på med det samme at købe dine billetter, hvis du falder over et virkelig godt tilbud. Med et par tricks i ærmet og lidt medgang er der en god chance for at finde den perfekte flyrejse.
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til Kolding?
Vi har sammensat en række oplysninger, som kan gøre din flyrejse til en fornøjelig oplevelse. Følg vores råd, så du kan stryge igennem lufthavnskontrollen og kigge nærmere på Kolding, inden du får set dig om.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • I første omgang skal du medbringe pas, ID-kort, pung og eventuel medicin. Derefter skal du sørge for noget underholdning til at få tiden til at gå med. En spændende bog og en telefon fyldt med dine yndlingsfilm er nogle gode valgmuligheder. Hvis du regner med at få sovet lidt, kan en rejsepude og et par ørepropper også være nyttigt. Sidst, men ikke mindst, kan du gøre plads til tandbørste og renseservietter, så du kan føle dig frisk og klar, når du ankommer til destinationen.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Der kan være forskel på, hvilke genstande der er forbudt hos flyselskaberne, men helt generelt gælder det om at lade være med at medbringe noget, der er brændfarligt, skarpt eller eksplosivt. Det omfatter skruetrækkere, bor, brændstof og fyrværkeri. Sportsudstyr såsom skistave og objekter, der kan gøre skade på andre passagerer, såsom peberspray og skydevåben, må heller ikke komme med om bord på flyet.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • De lange, smalle midtergange på flyet egner sig ikke til et modeshow. Iklæd dig behageligt tøj, og pak en trøje, da det kan blive koldt i kabinen på lange flyture. Flade, behagelige sko er også en oplagt idé.
  • Sygdommen kaldet dyb venetrombose (DVT) kan udgøre en mulig risiko på lange flyrejser. Det er blodpropper i de dybe venerne i benet på grund af dårligt blodomløb. En måde at forhindre dette på er at gå rundt i kabinen og lave regelmæssige øvelser for ben og fødder, mens du sidder i dit sæde. At hoppe i et par gode rejsestrømper kan også hjælpe.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til Kolding?
Hemmeligheden er, at være forberedt, inden du når frem til lufthavnskontrollen. På den måde er du klar til at gå om bord på flyet til Kolding på et øjeblik. Følg disse nyttige råd, så ferien kommer rigtig godt fra start:

  • Lad os tage det allervigtigste først: Du vil skulle vise dit boardingkort og pas til personalet i lufthavnskontrollen. Så hav dem ved hånden for ikke at skulle lede det hele igennem.
  • Derefter er det tid til metaldetektoren. Tøm lommerne, og fjern alt, der kan få alarmen til at reagere. Det inkluderer blandt andet hovedtelefoner samt din jakke. Det skal alt sammen ned i en bakke og sendes igennem.
  • Elektronisk udstyr som telefoner og bærbare computere skal også lægges i en bakke og undersøges. Men bare rolig, for du kommer hurtigt online igen.
  • Væsker, såsom hårolie eller håndcreme, som du vil have med ombord, skal være på maks. 100 ml. Beholderne skal kunne være i én gennemsigtig, genlukkelig plastpose på maks. én liter.
  • Det er også muligt, at du bliver bedt om at tage skoene af og sende dem gennem røntgenmaskinen, så det kan være smart at iføre dig sko, der er lige til at tage af og på.
  • Skarpe genstande såsom knive og sakse er ikke tilladt i kabinen. De bliver konfiskeret i sikkerhedskontrollen, så pak de spidse genstande forsvarligt ned i den indskrevne bagage.

Oplysninger om flyrejsen til Kolding
Destinationslufthavn
Billund Lufthavn
Destinationslufthavnens IATA-kode
BLL
Destinationsby
Billund
Pris for flyrejse tur-retur
352 kr.

Populære flyrejser til Kolding

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 298 kr. for en enkeltbillet og 1.205 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air Shuttle