Billige flybilletter til Grenaa

Billigste flyrejser til Grenaa

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 508, kr for en enkeltbillet og 1.093, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
KLM
KLM
KLM

Om Grenaa

Expedia-flyrejser til Grenaa

Hvis du er på udkig efter fly til Grenaa, er der ingen der har større udvalg end Expedia.dk - flere flyselskaber, flere fly, færre stop og flere ankomst- og afgangstider. Hvornår du end vælger at rejse, har Expedia de billigste fly til Grenaa og du kan endda spare mere ved at kombinere din flyrejse til Grenaa med et hotelophold.

Afbudsrejser til Grenaa giver specielle rabatter til rejsende med fleksibel rejseplan. Ved at være det største online rejsebureau, tillader det os at samarbejde med vores leverandører om rabatter på flyrejser, så tjek jævnlig Expedia for disse lavpris flyrejser til Grenaa - de bliver udsolgt hurtigt.

Hvis du har nogle spørgsmål omkring omkring din flyrejse til Grenaa, kan du kontakte vores Expedia kundeservice, der har åbent 08:00 - 22:00 mandag til fredag og 09:00 - 22:00 lørdag, søndag og helligdage. Ring til os på 80200088. Når du booker indenrigs- eller undenrigsflyvning til Grenaa hos Expedia, kan du tage afsted med tryghed om, at du har den bedste flyrejse til den bedste pris.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i Grenaa?
Århus (AAR) er den eneste lufthavn i nærheden af Grenaa.
Hvor langt er der til Århus (AAR) fra Grenaa?
Der er 19 km fra Århus (AAR) ind til Grenaa midtby. Gør tingene nemmere for dig selv ved at undersøge den hurtigste måde at komme fra terminalen og ind til hjertet af byen på, før du lander.
Kan jeg flyve til Grenaa i øjeblikket?
For at finde de nyeste oplysninger om flyrejser til Grenaa kan du tjekke vores COVID-19-rejserådgiver. Her kan du læse om rejserestriktioner, og hvorvidt der er krav om karantæne, når du ankommer.
Hvor kan jeg finde flere oplysninger om at ændre eller afbestille min flyrejse til Grenaa?
For at få flere oplysninger om hvordan du opdaterer eller afbestiller din flyrejse til Grenaa, kan du besøge vores kundeservice.
Hvordan finder jeg billige flyrejser til Grenaa med fleksible ændringspolitikker?
Mange flyselskaber tilbyder muligheden for at ændre din flyrejse uden omkostninger. Du skal kun betale prisforskellen mellem den oprindelige flyrejse og den nye flyrejse, du vælger. Når du søger efter flyrejser til Grenaa, kan du bruge filteret “Ingen ændringsgebyrer”.
Hvilken lufthavn er den bedste at flyve til i Grenaa?
Århus (AAR) er den største lufthavn i Grenaa. Før du tager hjemmefra, vil det være en god idé at læse lidt om lufthavnen. Det kan eksempelvis være rart at vide, at lufthavnsterminalen ligger 19 km fra byen.
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til Grenaa?
5 luftfartsselskaber flyver til Grenaa fra 11 lufthavne på verdensplan.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til Grenaa?
SAS har mange afgange til Grenaa. Den mest populære måde at flyve dertil på er ved at hoppe ombord på et fly fra SAS fra Holmen.
Hvor mange direkte fly er der til Grenaa?
Er du ved at planlægge en spændende ferie til Grenaa? Med cirka 52 direkte fly om ugen er det virkelig nemt at komme dertil.
Hvor afgår de mest populære fly til Grenaa fra?
Fly til Grenaa med afgang fra Holmen, Kødbyen og Sydhavnen er særligt populære.
Hvor lang tid tager det at flyve til Grenaa Lufthavn?
Hvis du rejser til Grenaa fra Holmen, kan du se frem til en flyvetid på 37 minutter. Hvis turen går fra Kødbyen, kan du regne med at skulle flyve i 37 minutter. Fra Sydhavnen tager det omkring 37 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til Grenaa?
Vi kender alle til de heldige rejsende, der på en eller ande måde altid finder superbillige flybilletter, uanset hvor de skal hen. Er du nysgerrig på, hvad deres hemmelighed er? De venter ikke til sidste øjeblik med at købe deres billetter. Der er flere ting, du kan gøre. Undersøg dine muligheder grundigt, og tjek, om der findes andre lufthavne i og omkring din destination. Priser kan godt variere alt efter, hvilken lufthavn du flyver til. Husk endelig at sammenligne priser fra forskellige flyselskaber. Et sidste tip til dig: En anden simpel måde, du kan spare lidt penge på, er ved hurtigt at reservere din rejse, når du finder et virkelig godt tilbud. Hvis du venter, kan du risikere at ende med at betale en langt højere pris.
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til Grenaa?
Hvis du ikke er forberedt på det, kan en flyrejse være overvældende. Men der er ingen grund til bekymring. Følg disse nyttige tips til en ubekymret begyndelse på din tur til Grenaa.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • Som det allerførste skal du pakke pas, vigtige papirer, kreditkort og eventuel medicin. Derefter skal du huske noget underholdning til at få tiden til at gå. En spændende roman og en tablet fyldt med dine yndlingsserier er nogle oplagte valgmuligheder. Hvis du har planer om at tage en kort lur, kan en pude til nakken og nogle støjdæmpende hovedtelefoner også være en god idé. Sidst, men ikke mindst, kan du skaffe plads til lidt toiletsager, så du kan føle dig frisk som en fisk, når du hopper af flyet.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Læg alle store beholdere med shampoo og balsam i den indleverede bagage. Alle former for væsker i håndbagagen på mere end 100 ml bliver konfiskeret. Spidse eller skarpe genstande, som din dyrebare schweizerkniv, samt andre objekter, der er eksplosive eller brandfarlige, såsom barberblade, blegemiddel og stærk syre, er også udelukket.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • De lange, smalle midtergange på på en flyver er ingen catwalk. Iklæd dig behageligt tøj, og medbring en sweater, da det kan blive køligt i kabinen på lange flyture. Flade, behagelige sko er også en oplagt idé.
  • Sygdommen kaldet dyb venetrombose (DVT) kan udgøre en risiko på langdistanceflyrejser. Det er det samme som en tilstopning af blodårerne i benet på grund af manglende fysisk aktivitet på flyet. En måde at forhindre dette på er at lave øvelser for fødder og ben, mens du sidder i dit sæde. At hoppe i et par gode støttestrømper kan også hjælpe.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til Grenaa?
Som erfarne rejsende godt ved, er hemmeligheden at være forberedt, inden du når frem til sikkerhedskontrollen i lufthavnen. På den måde kan du gå om bord på flyet til Grenaa i løbet af nul komma fem. Følg disse råd, så din rejse kommer fantastisk godt fra start:

  • Personalet i lufthavnskontrollen skal i første omgang tjekke, at du har et gyldigt pas og et tilsvarende boardingkort, inden du kan komme videre. Hold dem derfor klar.
  • Så kommer metaldetektoren. Fjern alle metalgenstande, der kan få den til at bippe. Det inkluderer blandt andet høretelefoner samt din jakke. Det skal placeres i en bakke og scannes.
  • Alle elektroniske enheder, herunder bærbar computer og telefon, skal scannes særskilt.
  • Fjern alle væsker fra din kabinekuffert. Væsker skal som regel gennem røntgenmaskinen adskilt fra andre genstande. Hvert produkt skal være på under 100 ml, og alle sammen skal kunne være i en enkelt gennemsigtig, genlukkelig plastikpose på én liter.
  • Lette gummisko er et fornuftigt valg, hvad angår fodbeklædning, da det er mindre sandsynligt, at du bliver anmodet om at tage dem af på vej igennem lufthavnskontrollen. Store støvler og andre kraftige sko skal som regel igennem ekstra screening.
  • Undgå at pakke genstande, der ikke er tilladt i håndbagagen. Hvis du skal have skarpe eller spidse genstande med, skal de pakkes forsvarligt ned i den indleverede bagage. Den slags genstande kommer nemlig ikke med om bord på flyet ellers.

Oplysninger om flyrejsen til Grenaa
DestinationslufthavnÅrhus
IATA-kode til destinationslufthavnAAR
DestinationÅrhus
Flyrejsens pris975, kr

Populære flyrejser til Grenaa

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 508, kr for en enkeltbillet og 1.093, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines