Billigste flyrejser til Dubai

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Anmeldelser fra verificerede kunder

Feb 12, 2020

Dejligt med et par små spiritus-flasker til kaffen.

Om Dubai

Expedia-flyrejser til Dubai

Du kan få billige flybilletter og flyrejser til Dubai fra de danske lufthavne, så find et billigt fly, og start din ferie på en fantastisk måde.

Når du bestiller flybilletter til Dubai, lander du i Dubai International Airport, og der er gode transportmuligheder herfra og til denne solbeskinnede storby. Dubais anden lufthavn, Al Maktoum International Airport, ligger i det sydlige Dubai. Den er under konstruktion, men er taget delvist i brug. På en rejse til Dubai kan du få næsten alle dine ferieønsker opfyldt: Her finder du de smukkeste sandstrande, imponerende hoteller og masser af shoppingmuligheder. Allerede fra flyet kan du se de karakteristiske skyskrabere, der hæver sig mod himlen. Når du ankommet i byen, kan du vælge at tage på ørkensafari, stå på ski i et stormagasin eller slappe af ved stranden. Du finder også de bedste restauranter, der byder på retter fra hele verden.

Flyrejser til Dubai fra danske lufthavne

Du kan flyve direkte til Dubai International Airport fra Københavns Lufthavn, og der er tilmed ofte billige flybilletter. Det tager lidt under 7 timer at flyve direkte til Dubai. Der er ingen direkte fly fra Billund Lufthavn, Aarhus Lufthavn eller Aalborg Lufthavn, men der kan også være penge at spare, hvis du vælger en flyafgang, hvor der er en eller flere mellemlandinger. Så start din rejse i Jylland, og brug den transporttid, du ville have brugt på at komme til København, på den lidt længere rejsetid, der er ved afgange med mellemlandinger. Transporttiden med mellemlandinger varierer alt efter rute og antallet af stop undervejs.

Flyrejser til Dubai International Airport

Dubai International Airport ligger i Al Garhoud-distriktet ca. 5 km sydøst for Dubai. Du kommer nemt direkte fra lufthavnen til Dubai med busserne, som holder lige over for begge terminaler, og som kører hvert 10. minut. Du kan også tage metroen med enten den røde eller grønne linje til byen. Hvis du foretrækker at køre i bil, kan du tage en taxi eller leje en bil og selv køre. Lufthavnen er røgfri, men der er opstillet rygekabiner forskellige steder, og det er tilladt at ryge udenfor. Hvis du mellemlander i lufthaven, og du først skal videre den næste dag, kan du overnatte på et hotel i lufthavnen. Hvis du vil forlade lufthavnen, inden du skal videre, skal du huske at få et visum, inden du forlader lufthavnen.

Rejsetips til Dubai

Der kræves visum for at rejse til Dubai, men det udstedes gebyrfrit ved ankomst mod forevisning af en gyldig returbillet og ved ophold, der ikke er længere end 30 dage. Visummet kan forlænges i yderligere 30 dage mod et gebyr. Se de komplette indrejseregler på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hvis du bestiller billige flybilletter til Dubai og samtidig bestiller et hotel eller lejer en bil, kan du spare endnu flere penge. Så det er bare med at komme af sted og nyde en af de mest spændende og alsidige storbyer i De Forenede Arabiske Emirater. Bestil din flyrejse allerede i dag!

Populære flyrejser til Dubai

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.