Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 895.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Billigste flyrejser til Doha

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Om Doha

Fly til Doha

Doha er en fortryllende by, der om dagen glitrer som en diamant i den skarpe ørkensol, men som blotter sin sande sjæl om natten, når de moderne skyskrabere langs kysten funkler med en indre glød. I 1825 var Qatars hovedstad, Doha, en lille fiskerlandsby. Under 1930'ernes olieeventyr udviklede byen sig hurtigt, og den blev med tiden til landets hovedstad og en væsentlig aktør i Mellemøstens olieproduktion.

Flyrejser til Doha

Fly til Doha lander i Doha Internationale Lufthavn, der ligger få minutter fra byens centrum. I takt med lufthavnens voksende betydning i regionen forøges din chance for at blive glædeligt overrasket over rabatter på flybilletter til Doha. Hoteller i nærheden af lufthavnen kan udgøre en praktisk base, hvorfra du kan udforske området. Du kan også vælge et af de mange luksuriøse overnatningssteder ved kysten, hvor du kan nyde udsigten ud over vandet og et glimt af Dohas imponerende skyline.

Oplevelser på en rejse til Doha

Blandt seværdighederne i Doha kommer man ikke uden om Corniche, en lang strandpromenade med en fremragende udsigt til byen. På det nærliggende Museum for Islamisk Kunst kan du beundre værker fra både Asien og Mellemøsten. Shopping er et af de mest populære tidsfordriv i Doha. De imponerende shoppingcentre og basarer lokker med de fineste luksusvarer, hjertet kan begære, ofte til virkelig gode priser. Hvis du foretrækker at lægge byens hektiske mylder bag dig, er de nærliggende klitter et fantastisk sted at nyde den barske skønhed, som kendetegner Qatars ørkenlandskaber.

Hotel, billeje og flyrejse til Doha i én samlet pakke

Expedias glimrende rejseværktøjer gør det nemt at planlægge din rejse. Du kan søge efter information om fly til Doha i vores database og finde de seneste tilbud på billige flybilletter. Du kan endda bruge Expedia.dk til at finde særtilbud på biludlejning i Doha og den største rabat, man kan opnå, på hoteller i Doha. Hvis du beslutter at købe dine flybilletter til Doha hos os, kan du spare endnu mere ved at reservere hotel, leje bil eller købe rejseforsikring samtidig og forvandle rejsen til en lavprisferie. På den måde kan du sammensætte din helt egen hjemmelavede ferie med alt inklusive til denne fascinerende by.

Når du bestiller hos Expedia.dk, har du adgang til billige flyrejser til Doha foruden tilbud på alle de andre ting, der gør en rejse vellykket. Du kan endda finde særtilbud på de bedste seværdigheder i Doha, der vil gøre oplevelsen endnu bedre. Bestil dine flybilletter på Expedia.dk, så er du klar til at rejse på eventyr!