Billige flybilletter til Anholt

Billigste flyrejser til Anholt

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 449 kr. for en enkeltbillet og 740 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Norwegian Air International Ltd
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines

Om Anholt

Expedia-flyrejser til Anholt

Hvis du er på udkig efter fly til Anholt, er der ingen, der har et større udvalg end Expedia.dk – flere flyselskaber, flere fly, færre stop og flere ankomst- og afgangstider. Hvornår du end vælger at rejse, har Expedia de billigste fly til Anholt, og du kan endda spare mere ved at kombinere din flyrejse til Anholt med et hotelophold.

Afbudsrejser til Anholt giver specielle rabatter til rejsende med fleksibel rejseplan. Ved at være det største online rejsebureau, tillader det os at samarbejde med vores leverandører om rabatter på flyrejser, så tjek jævnligt Expedia for disse lavpris flyrejser til Anholt – de bliver udsolgt hurtigt.

Hvis du har nogle spørgsmål omkring din flyrejse til Anholt, kan du kontakte vores Expedia-kundeservice, der har åbent kl. 08.00 - 22.00 mandag til fredag og kl. 09.00 - 22.00 lørdag, søndag og helligdage. Ring til os på 80 20 00 88. Når du booker en indenrigs- eller undenrigsflyvning til Anholt hos Expedia, kan du tage afsted med tryghed om, at du har fundet den bedste flyrejse til den bedste pris.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i Anholt?
Der er kun én lufthavn i nærheden af Anholt, nemlig Århus (AAR).
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til Anholt?
12 luftfartsselskaber flyver til Anholt fra mindst 19 lufthavne verden over.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til Anholt?
Størstedelen af fly til Anholt er med flyselskaberne Norwegian Air International, SAS og Danish Air. Blandt disse tre er Norwegian Air International det mest populære valg, og Holmen er den by, flest rejsende flyver fra.
Hvor mange direkte fly er der til Anholt?
Det er langt nemmere at flyve til et nyt sted, når du ikke skal mellemlande. Hvis du skal rejse til Anholt, vil det glæde dig, at der findes 223 direkte fly hver uge.
Hvor afgår de mest populære fly til Anholt fra?
Fly til Anholt med afgang fra Holmen, Kødbyen og Sydhavnen er altid populære.
Hvor lang tid tager det at flyve til Anholt Lufthavn?
Rejsetiden afgør, hvor mange film du kan nå at se på skærmen undervejs. Fra Holmen til Anholt er flyvetiden i gennemsnit på 42 minutter. Fra Kødbyen går der som regel 42 minutter, og fra Sydhavnen tager det 42 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til Anholt?
Vi kender alle de heldige rejsende, der på en eller ande måde altid formår at finde ekstremt billige flybilletter, uanset hvor de skal rejse hen. Er du nysgerrig på, hvordan de gør? De udsætter det ikke til sidste øjeblik med at købe deres billetter. En anden simpel måde, du kan finde det bedste tilbud på, er ved at sammenligne alle dine muligheder. Hvis din destination har op til flere lufthavne, skal du huske også at undersøge, hvad det vil koste at flyve til en mindre terminal. Sidst, men ikke mindst, skal du være klar til hurtigt at købe dine flybilletter, hvis du ser et godt tilbud. Med et par tricks i ærmet og lidt medgang er der en god chance for at finde den perfekte flyrejse.
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til Anholt?
Uanset hvor du ankommer fra, kan en flyvetur være en behagelig oplevelse, hvis du sørger for at forberede dig. Vi har sammensat en liste med nyttige tips, så din rejse til Anholt kommer godt fra start.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • At rejse med fly kan sagtens være en fantastisk oplevelse, hvis du sørger for at pakke de rette ting. Først og fremmest kunne det være toiletartikler, såsom deodorant, tandpasta og tandbørste, et par rene strømper og en god bog. Desuden bør du næsten skaffe plads i din kabinetaske til dit elektroniske udstyr, oplader, medicin og muligvis også en oppustelig nakkepude. Sidst, men absolut ikke mindst, skal du huske at medbringe dit pas, dine rejsedokumenter og lidt penge.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Tjek en ekstra gang, at der ikke er en skarp genstand som en lommekniv, der gemmer sig i et rum i din kabinetaske. Andre ting, du ikke må medbringe, er eksplosive og brændbare stoffer som spraydåser og brændstof samt væsker og flydende stoffer i beholdere, der rummer mere end 100 ml.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • Den bedste måde at sikre en behagelig flyrejse kan ofte være det tøj, du iklæder dig. Forbered dig på temperaturændringer ved at tage flere lag på. På den måde kan du holde varmen, hvis der bliver køligt i kabinen. Stilletter, klipklappere og snørestøvler er bedre at lade blive i kufferten. I stedet for bør du vælge flade, lukkede sko såsom hyttesko. Det vil dine fødder være glade for.
  • DVT eller dyb venetrombose er blodpropper i benets dybe vener, der kan opstå på grund af manglende fysisk aktivitet, som det kan forekomme på lange flyrejser. Men den gode nyhed er, at der er en række måder at reducere risikoen betydeligt for at få det. Drik masser af vand, gå en tur rundt i kabinen, når du har mulighed for det, og ifør dig rejsestrømper.

Oplysninger om flyrejsen til Anholt
Destinationslufthavn
Aalborg
Destinationslufthavnens IATA-kode
AAL
Destinationsby
Aalborg
Pris for flyrejse tur-retur
740 kr.

Populære flyrejser til Anholt

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 449 kr. for en enkeltbillet og 740 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Norwegian Air International Ltd