Danmark har muligvis indført rejserestriktioner pga. COVID-19, herunder karantæne/isolation.

B&B i Flovt

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Andre typer af overnatningssteder i Flovt

Hotel Kolding

Hotel Kolding

3.5 out of 5
Banegårdspladsen 7, Kolding
Prisen er DKK 908 pr. nat fra 28. dec. til 29. dec.
4/5Very Good! (121 anmeldelser)

"Imødekommende service i receptionen og god morgenmad med stort udvalg. Rengøring på værelset var også meget tilfredsstillende."…"

Anmeldelse fra 4. okt. 2020

Hotel Kolding
Milling Hotel Saxildhus

Milling Hotel Saxildhus

3 out of 5
Banegårdspladsen 1, Kolding
Prisen er DKK 747 pr. nat fra 17. dec. til 18. dec.
3.9/5Very Good! (928 anmeldelser)
dejligt ophold på Hotel Milling Saxildhus

"Der var dejligt rent - og der var taget forholdsregler for corona. Serviceminded personale. Dejligt med fri kaffe og eftermiddagskage."…"

Anmeldelse fra 1. sep. 2020

Milling Hotel Saxildhus
Hotel Koldingfjord

Hotel Koldingfjord

4 out of 5
Fjordvej 154, Kolding
Prisen er DKK 1.075 pr. nat fra 3. dec. til 4. dec.
4.5/5Wonderful! (931 anmeldelser)
i kommer igen

"Hvis receptionen siger, at restaurationen er fuldt booked, og at I må i byen for at spise middag, så tro dem ikke. Gå selv ned i restauranten, og I vil sikkert få et bord alligevel. Det havde været dejligt med badekåber, når man går i poolen eller bader i Kolding Fjord. Men alt var fint, og vi kommer ..."…"

Anmeldelse fra 28. aug. 2020

Hotel Koldingfjord
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Leder du efter Bed & Breakfasts i Flovt?
Leder du efter noget, som er lidt anderledes i forhold til et standardhotel, er det muligt, at et Bed & Breakfast er den bedste løsning til din ferie.
Hvorfor vælge et Bed & Breakfast frem for et traditionelt hotelværelse?
Bed & Breakfasts tilbyder en helt særlig stemning med service i høj kvalitet, mulighed for at møde andre gæster og en velsmagende morgenmad.
Hvilke Bed & Breakfasts er de bedste i Flovt?
Nedenfor finder du en række Bed & breakfasts, som befinder sig i området: Soniat House: 2,5 stjerner, 8 værelser. 24,5 km fra hjertet af Flovt. Nyd godt af unik indretning og en terrasse. Huset i Hejls: 3 stjerner, 6 værelser. 16,5 km fra centrum. Louiselund Bed & Breakfast: 3 stjerner, 8 værelser. Ligger 6,9 km fra hjertet af Flovt. Bed & Breakfast SydDanmark: 3 stjerner, 7 værelser. 15,6 km fra hjertet af downtown. Nyd godt af mulighed for massage og pejs i lobbyen. Juhls Bed & Breakfast: 3 stjerner, 3 værelser. Ligger 25,6 km fra centrum af Flovt.
Hvilken årstid er bedst til at booke en B&B i Flovt?
Når du planlægger en tur til Flovt, så sørg for at tage højde for temperaturen i løbet af året. Juli og august er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 15°C, mens januar og februar er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 2°C. Den årlige nedbør i Flovt er i gennemsnit på 896 mm.
Hvordan kommer jeg til og omkring i Flovt?
Det er nemmere at planlægge udflugterne i Flovt med disse transportmuligheder. Flyv til Sønderborg (SGD), som befinder sig 31,8 km fra centrum. Hvis du gerne vil udforske området, kan du leje en bil til turen.