Danmark har muligvis indført rejserestriktioner pga. COVID-19, herunder karantæne/isolation.

B&B i Egtved

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Andre typer af overnatningssteder i Egtved

Egtved Hotel

Egtved Hotel

2.5 out of 5
Dalgade 16, Egtved
Prisen er DKK 450 pr. nat fra 28. nov. til 29. nov.
3.3/5 (22 anmeldelser)

"Rengøring halter, og der ligge rygebar lige nedenunder værelser, Bygning gammel og ikke veligeholdt"…"

Anmeldelse fra 2. aug. 2019

Egtved Hotel
2 Værelses Overnatning i Egtved

2 Værelses Overnatning i Egtved

Koldingvej, Egtved, Syddanmark
2 Værelses Overnatning i Egtved
2 Værelses Overnatning i Egtved

2 Værelses Overnatning i Egtved

Frydsvej 24, 1, Egtved, Syddanmark
2 Værelses Overnatning i Egtved
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Leder du efter Bed & Breakfasts i Egtved?
Er du interesseret i at finde et sted, du kan overnatte, med færre værelser end et hotel og behagelige omgivelser, så kan det være, at et Bed & Breakfast er den perfekte løsning til dit ophold i Egtved. Hvis du er interesseret i at opleve nogle af områdets topseværdigheder,kan du med fordel kigge forbi LEGOLAND® Billund Resort og Lalandia.
Overvejer du et Bed & Breakfast frem for et traditionelt hotelværelse?
Bed & Breakfasts har en helt særlig stemning – uanset om det er det hyggelige sted foran kaminen, eller om det er den lækre morgenmad og kaffen, så er det helt sikkert de små detaljer, der gør Bed & Breakfasts til den perfekte getaway fra hverdagen.
Hvilke Bed & Breakfasts er de bedste i Egtved?
Her er en række populære Bed & Breakfasts, der befinder sig i det omkringliggende område: Billund-BnB.dk: 2,5 stjerner, 6 værelser. 23,3 km fra hjertet af Egtved. Nyd godt af et spabad og en café. Boutique Hotel Postgården: 4 stjerner, 15 værelser. 28,9 km fra centrum. Nyd godt af dybe badekar og spisning på stedet. Hos Mette: 3,5 stjerner, 6 værelser. Ligger 17,6 km fra hjertet af Egtved. Nyd godt af en tagterrasse og en café. By The Bridge Bed & Breakfast: 2,5 stjerner, 3 værelser. 29 km fra hjertet af downtown.
Hvornår skal jeg overveje at booke en B&B i Egtved?
Når du planlægger et ophold i Egtved, så sørg for at tage højde for temperaturen i løbet af året. Juli og august er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 14°C, mens januar og februar er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 1°C. Den årlige nedbør i Egtved er i gennemsnit på 942 mm.
Hvordan kommer jeg til og omkring i Egtved?
Det er nemmere at planlægge udflugterne i Egtved med disse transportmuligheder. Flyv til Billund (BLL-Billund Lufthavn), som befinder sig 19,6 km fra centrum. Ellers kan du søge efter flyrejser til Esbjerg (EBJ), som befinder sig 50,9 km væk. Hvis du gerne vil se andre dele af området, kan du overveje at skaffe en udlejningsbil.