Danmark har muligvis indført rejserestriktioner pga. COVID-19, herunder karantæne/isolation.

B&B i Christiansfeld

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Flexible und bequeme Bezahlung z.B. per PayPal. Unterlagenversand innerhalb 2 Minuten nach Bezahlung

Rail & Fly inklusive bei Pauschalreisen in Fernstreckenziele und in den Orient (V.A.E & Oman)

Populære B&B i Christiansfeld

Bed & Breakfast SydDanmark
3 out of 5
Kaer Mollevej 2, Christiansfeld, South Jutland
Hent priser

Dette Bed & Breakfast ligger i Christiansfeld, kun 4,1 km fra Tyrstrup Kirke og 4,1 km fra Brodremenighedens Church. Derudover ligger Sandersvig og Skamlingsbanken ...

4.7/5Exceptional! (3 anmeldelser)
Dejligt ophold med fremragende morgenmad!

"Vi havde en enkelt overnatning hos familien. De var imødekommende, servicemindede og rigtig søde. Der var en dejlig opholdsstue, som man kunne gøre brug af. Derudover var morgenmaden fantastisk!"…"

Anmeldelse fra 22. maj 2019

Bed & Breakfast SydDanmark
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Christiansfeld
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Andre typer af overnatningssteder i Christiansfeld

Den Gamle Grænsekro

Den Gamle Grænsekro

3 out of 5
Koldingvej 51, Christiansfeld
Prisen er DKK 950 pr. nat fra 26. nov. til 27. nov.
4/5Very Good! (229 anmeldelser)
God atmosfære

"Alt var fint og godt. God atmosfære, god mad i restauranten, gode omgivelser. Udenoms arealerne er velegnede til børn ml. 1-10 år"…"

Anmeldelse fra 8. aug. 2020

Den Gamle Grænsekro
Tyrstrup Kro

Tyrstrup Kro

4 out of 5
Tyrstrup Vestervej 6, Christiansfeld
Prisen er DKK 899 pr. nat fra 12. dec. til 13. dec.
4.3/5Excellent! (48 anmeldelser)
En perle i Sønderjylland !

"Et fantastisk sted - alle lige fra receptionen, tjenere, kokke og øvrigt personale var utrolig imødekomne, hjælpsomme op var parat til at gå den "ekstra meter" for at vi som gæster skulle have den bedst mulige oplevelse. Værelset var super og rengøring tip / top og hele kroen havde en rigtig god ..."…"

Anmeldelse fra 28. jul. 2020

Tyrstrup Kro
Brødremenighedens Hotel

Brødremenighedens Hotel

3.5 out of 5
Lindegade 25, Christiansfeld, Syd og Sønderjylland
Prisen er DKK 998 pr. nat fra 26. nov. til 27. nov.
4.6/5Wonderful! (101 anmeldelser)
Et dejligt ophold

"Vi havde et dejligt ophold, selvom de ikke havde registreret vores booking i bogen. Vi fik et dejligt værelse i annekset (skulle nok have anført at vi gerne ville have et værelse på selve hotellet). Meget imødekommende og serviceminded personale, god restaurant med rimelige priser. Morgenmadsbuffet ..."…"

Anmeldelse fra 12. aug. 2020

Brødremenighedens Hotel
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Leder du efter Bed & Breakfasts i Christiansfeld?
Uanset om du skal på en romantisk ferie og søger et sted i rolige omgivelser, eller du rejser alene og og ønsker at modtage lokale anbefalinger, så er et Bed & Breakfast en god løsning for mange. Ønsker du at udforske nogle af seværdighederne i byen, kan du kigge forbi Brodremenighedens Church og Tyrstrup Kirke, som begge er et besøg værd.
Er du interesseret i et Bed & Breakfast frem for et traditionelt hotel?
Bed & Breakfasts tilbyder en unik stemning med personlig service, mulighed for at engagere sig med ejeren og selvfølgelig en fantastisk morgenmad.
Hvilke Bed & Breakfasts er mest populære i Christiansfeld?
Her finder du en række Bed & breakfasts, der befinder sig i det omkringliggende område: Bed & Breakfast SydDanmark: 3 stjerner, 7 værelser. 5,1 km fra hjertet af Christiansfeld. Nyd godt af mulighed for massage og pejs i lobbyen. By The Bridge Bed & Breakfast: 2,5 stjerner, 3 værelser. Ligger 27,1 km fra hjertet af Christiansfeld. Soniat House: 2,5 stjerner, 8 værelser. Ligger 12,4 km fra centrum af Christiansfeld. Nyd godt af unik indretning og en terrasse.
Hvornår skal jeg overveje at booke en B&B i Christiansfeld?
Når du drømmer om et ophold i Christiansfeld, så kan både temperatur og nedbør i løbet af året være vigtige faktorer at overveje. Juli og august er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 14°C, mens januar og februar er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 1°C. Den årlige nedbør i Christiansfeld er i gennemsnit på 939 mm.
Hvad kan jeg opleve i Christiansfeld?
Hvis du alligevel har planer om at udforske byens seværdigheder, kan du overveje at besøge Brodremenighedens Church og Tyrstrup Kirke. Du kan eventuelt også overveje at kigge forbi Skamlingsbanken eller Vor Frue Kirke, hvis du får tid til at udforske en større del af området.
Hvordan kommer jeg til og omkring i Christiansfeld?
Det er nemt at tilrettelægge din rejse til Christiansfeld med disse transportmuligheder. Flyv til Billund (BLL-Billund Lufthavn), som befinder sig 47,3 km fra hjertet af byen. Ellers kan du også kigge efter fly til Sønderborg (SGD), som befinder sig 48,8 km væk. Hvis du gerne vil udforske området, kan du overveje at leje en bil.