Hele boligen

# 3 Chester @ Birchwood Cottages ved Loon Lake. Familievenlig Waterfront

Billedgalleri for # 3 Chester @ Birchwood Cottages ved Loon Lake. Familievenlig Waterfront

En overdækket veranda med et mønstret tæppe og pude, træterrasse og udsigt til en baghave med en bil og et hus.
Et lille køkken med træskabe, en mikrobølgeovn og en kaffemaskine. Der er et lille spiseområde med et bord og stole.
Et lille køkken med træskabe, en komfur og et spiseområde med bord og stole.
Et soveværelse med seng, natbord, spejl og et vindue med gardiner.
En rød hytte med et hvidt stakitlehegn, omgivet af snedækket jord og træer.

Anmeldelser

8,6 ud af 10.
Fremragende

Populære faciliteter

  • Køkken
  • Kæledyrsvenligt
  • Gratis Wi-Fi
  • Mulighed for parkering
  • Grillfaciliteter
  • Strandudsigt

Tilføj datoer for priser

Om overnatningsstedet

# 3 Chester @ Birchwood Cottages ved Loon Lake. Familievenlig Waterfront

  • Dette er en ugentlig leje (lørdag til lørdag) i sommersæsonen. Kortere længde forbliver tilgængelig på skuldrene og uden for sæsonen, f.eks. Fra Labor Day til Memorial Day.

    Chester er en hytte på 2 soveværelser (2 dronninger, træk dobbelt, dagsseng på verandaen) og har plads til 5 personer med 2 små badeværelser - 1 ud af hvert soveværelse (med brusebad). Indeholder et lille køkken, spisestue og opholdsstue. Den screenede veranda og søudsigt er den perfekte måde at slappe af en eftermiddag væk!

    Vi tilbyder masser af privat parkering til køretøjer, både og trailere dertil, kabel-tv, wifi, bålplads og kulgrill. Vi har også et rec-rum til rådighed for alle at bruge med poolbord, ping pong, spil, film osv.! Svømmeområde med svævnings dock, 25'long dybt vand båd dock og sandstrand er til rådighed uden ekstra beregning mellem Memorial Day og Labor Day.

    Nyd fiskeri, svømning, sejlsport og picnic på den smukke Loon Lake eller de mange andre Adirondack-søer i nærheden. Besøg Lake George's berømte seværdigheder kun en kort 25 minutters kørsel væk. Brug tid på tilstødende sjove steder, herunder Frontier Town, Schroon Lake, Natural Stone Bridge og huler, Scenic Gore Mountain - gondolritt og Ausable Chasm! Ridning og golf er også tilgængelig i nærheden!

    Yderligere hytter og / eller hus til rådighed på ejendom for den udvidede familie, der ønsker deres egen plads mod ekstra omkostninger.

Lignende overnatningssteder

Om området

Dette feriehus befinder sig i Chestertown i landlige omgivelser og på stranden. Gore Mountain Ski Resort og Beginner Loop er et besøg værd, hvis oplevelser er på agendaen, mens dem der hellere vil nyde naturen, kan kigge forbi Pharaoh Lake Wilderness og Loon Lake. Revolution Rail Co. og North Creek Depot Museum er også et besøg værd. Indtag de nærliggende skibakker med langrend og skiløb, eller undersøg mulighederne for andre udendørsoplevelser såsom slædekørsel og skøjteløb. Besøg vores rejseguide til Chestertown
Vis flere hytter i Chestertown
Kort
Chestertown, NY

Hvad ligger i nærheden?

  • En rolig sø der spejler efterårsfarvede træer og bjerge.
    Loon Lake
    2 min. gang - 0.2 km
  • Sneet dækker en sti i bjergene, med træer og fjerne, snedækkede toppe under en klar himmel.
    Gore Mountain Ski Resort
    20 min. kørsel - 29.8 km
  • En by ved søen med et stort vandområde, tætte skove og bløde bakker i baggrunden.
    Lake George
    27 min. kørsel - 33.1 km
  • Friends Lake
    9 min. kørsel - 11.1 km
  • Great Escape
    39 min. kørsel - 54.9 km

Sådan kommer du rundt

  • Glens Falls, NY (GFL-Floyd Bennett Memorial) - 45 min. kørsel

Restauranter

  • Stewart's Shops
    8 min. kørsel
  • Stewart's Shops
    15 min. kørsel
  • Black Bear Restaurant
    5 min. kørsel
  • Kelly's Good Eats
    10 min. kørsel
  • Main Street Ice Cream Parlor
    7 min. kørsel

Ofte stillede spørgsmål

Er # 3 Chester @ Birchwood Cottages ved Loon Lake. Familievenlig Waterfront et kæledyrsvenligt overnatningssted?

Ja, kæledyr er tilladt på dette overnatningssted. Visse begrænsninger kan gælde. Kontakt overnatningsstedet for at få flere oplysninger.

Hvor meget koster parkering hos # 3 Chester @ Birchwood Cottages ved Loon Lake. Familievenlig Waterfront?

Der er mulighed for parkering på overnatningsstedet.

Hvornår er indtjekning på # 3 Chester @ Birchwood Cottages ved Loon Lake. Familievenlig Waterfront?

Indtjekning starter kl. 16.00.

Hvornår er udtjekning på # 3 Chester @ Birchwood Cottages ved Loon Lake. Familievenlig Waterfront?

Udtjekning er kl. 10.00.

Hvor ligger # 3 Chester @ Birchwood Cottages ved Loon Lake. Familievenlig Waterfront?

Denne hytte ligger på stranden i Chestertown, få skridt fra Loon Lake og 4,9 km fra Loon Lake Beach. Derudover ligger Hudson River og Schroon Lake ca. 10 km derfra.

Anmeldelser

Anmeldelser af # 3 Chester @ Birchwood Cottages ved Loon Lake. Familievenlig Waterfront

8,6

Fremragende

8,4

Rengøring

9,8

Området
Bedømmelse på 10 − Fremragende. 4 af i alt 7 anmeldelser
Bedømmelse på 8 − Udmærket. 1 af i alt 7 anmeldelser
Bedømmelse på 6 − Okay. 2 af i alt 7 anmeldelser
Bedømmelse på 4 − Dårligt. 0 af i alt 7 anmeldelser
Bedømmelse på 2 − Forfærdeligt. 0 af i alt 7 anmeldelser

Anmeldelser

Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Great

Was great! We can’t wait to stay again! Affordable price and we could bring our dogs, thank you! Really enjoyed the beach too!
Overnattede 3 nætter i maj 2023
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

ADK MDW

This property was just what we needed, close to my family that lives in Riparius. Everything you need for the night or a week, and in a beautiful location :) Would definitely bring my family back
Overnattede 3 nætter i maj 2023
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Indtjekning, kommunikation, beliggenhed

Our family enjoyed ourselves thank you.

Love the lake!!
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Rengøring, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Unique & cute

Had trouble unlocking door because I was not familiar with key fob. Easy after that. Beds were very comfortable, even the sleeper sofa was. The coffee pot didn't work, but I didn't bother to notify Patrick as I was the only person that wanted hot coffee. Nice tight screened in porch, no bugs. Will be visiting that area again.
Overnattede 2 nætter i juni 2023
Verificeret anmeldelse

6/10 Okay

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed

Things you should know

For people who are ok with disconnecting and bringing everything to the rental, this is perfect for you. Otherwise, you might want to reconsider. Pros: 1) The lake is across the street. Very beautiful. 2) Kitchen is well-stocked with expected appliances and utensils. MIcrowave and oven worked. I didn't use the stove. 3) Property manager responded quickly to messages and referred me to the caretaker for questions. 4) I felt safe. 5) All lights and hot water worked. Cons: 1) Property is very dark at night. There are no outside lights near the cottage so I used a flashlight to find it. 2) To me, if a property has such a strict cancellation policy, I need all details to make a decision prior to booking. When staying here, you have to bring your own sheets, pillowcases, towels, toilet tissue, paper towel, dish soap, hand soap. I HATE that you don't know what until after you book. I booked within the 30 days so I couldn't cancel if I wanted to. 3) The wi-fi is pretty much nonexistent. So much so that it shouldn't be labeled as a feature. They should market it as off the grid. Phone signal can be spotty but I had great service in the bedroom closest to the kitchen area. I have T-Mobile but when roaming, AT&T would pop up. So I think if you have AT&T, even better. 4) The property could be better maintained. All the flags hanging outside were pitiful in appearance and part of a window frame was peeling off in the kitchen. 5) The TV didn't work. Said no signal. I didn't care that much but you might. 6) No central temperature control. They provided 2 radiators for heat. So when we checked in, the cottage was freezing! 7) They have you take the trash to the local dump after your stay. Stay was ok but not a good fit for me and my family. I want to be informed of things that make a stay unique, like bringing your own sheets. If you're used to these things, however, you'll have a great stay.
Overnattede 3 nætter i september 2020
Verificeret anmeldelse

6/10 Okay

Synes godt om: Indtjekning, kommunikation, beliggenhed

Better off paying a little extra somewhere else

A bit run down and could just some renovations. We've stayed at many cottages and this one just feels moist and gross. Door handles and floors are gross. Microwave was brand new. Both showers are extremely tight. You basically have to stand in one position while using it. It got pretty cold at night and they only supplied one heater (we had two bedrooms-pretty awkward to keep the bedroom doors open to share the heater). We only had hot water on the first night. The next two nights one 1 of us was lucky to get hot water. The remaining 4 of us had freezing cold showers. The TV didn't work and we had to text/call for the Wifi PW (which barely worked). One of the beds had a huge pee stain on it. They definitely didn't change the sheets. Luckily, we brought our own but that was pretty gross. We were charged a cleaning fee which i feel is a complete rip off because there were notices left stating we had to mop/sweep/vacuum before leaving. Also, we were responsible for dumping our trash at the town dump. It isn't far (10 mins away) but you have to pay and we ended up waiting on line for about 20 mins. Why charge us a cleaning fee if we had to do it ourselves? The most annoying thing was we weren't allowed to use the boats/kayaks. And the rec room was closed. We totally understand it's due to the pandemic but we should've been given a heads up! Why isn't the description updated? We wouldn't have chose this place if we knew. That's just wrong. Lastly, on our third night, we sat on the front deck chatting and had to go inside because someone starting pointing a spot light on us from the mainhouse. So rude.
Overnattede 3 nætter i september 2020