Vigtigt: Denne destination har muligvis rejserestriktioner i forbindelse med COVID-19, herunder restriktioner for overnatningssteder. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

Boutique-hoteller i Capdepera

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Populære Boutique-hoteller i Capdepera

Son Moll Sentits Hotel & Spa - Adults Only
4.5 out of 5
Calle Nereidas, 1, Capdepera, Mallorca
Prisen er DKK 2.715 pr. nat
4.4/5Excellent! (18 anmeldelser)

"Hotel: very friendly and professional staff no matter in reception, restaurant or cleaner, speak fluently in German, English; room was comfortable, with pillow menu, bathroom mood lighting, i booked superior double room with ocean view; buffet was fine, with live cooking station as well; in the evening ..."…"

Anmeldelse fra 29. aug. 2019

Son Moll Sentits Hotel & Spa - Adults Only
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Vi har flere Boutique-hoteller. Er dette ikke dit perfekte hotel?
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Lommeguide: Book Boutique-hoteller i Capdepera

Søg efter hoteller i Capdepera på Expedia.dk. Du kan let finde dine hoteller i Capdepera ved hjælp af en af metoderne herunder:

  • Vis vores udvalg af fremhævede hoteller i Capdepera
  • Brug kortet til at finde hoteller i det Capdepera område, du foretrækker
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område i Capdepera, vælg bestemt tema, mærke eller hotelklasse fra basis- (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner) i Capdepera
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud på Capdeperahoteller i – mens de stadig er der

Ofte stillede spørgsmål

Er du på udkig efter et stilfuldt indkvarteringssted til dit ophold i Capdepera?
Et boutique-hotel er måske lige, hvad du søger, hvis du er vild med mindre hoteller med personlig service og god atmosfære. Når du planlægger din rejse, kan du vælge imellem et overnatningssted i Capdepera som indebærer alt det, der skal til for at gøre dit ophold fantastisk.
Hvad er det bedste hotel i boutique-stil i Capdepera?
Son Moll Sentits Hotel & Spa - Adults Only er et hotel med 4,5 stjerner, som hitter blandt Expedias rejsende, der leder efter et elegant overnatningssted. Der tilbydes 2 restauranter og en poolbar.
Hvad kan jeg se og opleve i Capdepera?
Området er vellidt for strandene og spaerne, som begge er ting, du kan udforske under dit ophold. Når nu du alligevel kigger forbi Capdepera, kan du tage et smut forbi Playa de Muro, Alcúdia Strand og Cala Agulla Strand, som helt sikkert er besøget værd. Du har muligvis også lyst til at kigge forbi berømte steder som Cala Millor Strand, Cuevas Del Drach Grotter og Capdepera Slot på din rejse.
Hvordan er vejret i Capdepera?
Juli og august er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 23°C, mens januar og februar er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 11°C. I Capdepera regner det i gennemsnit 479 mm om året.
Hvordan kommer jeg rundt i Capdepera?
Den største lufthavn er Palma de Mallorca (PMI), og den befinder sig 61,9 km fra centrum. Hvis du gerne vil se andre dele af området, kan du leje en bil til turen.

Flere valgmuligheder