Bandholm

Hoteller i Bandholm

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Undersøg priserne på hoteller i Bandholm

Tjek priser i Bandholm for i aften, 23. aug. - 24. aug.
Tjek priser i Bandholm for denne weekend, 23. aug. - 25. aug.
Tjek priser i Bandholm for næste weekend, 30. aug. - 1. sep.

Hoteller i Bandholm

Billede af Workers Sleep
2.5 out of 5
Nykøbingvej 64, Nørre Alslev, Falster
Gratis afbestilling
DKK 364 pr. nat
26. aug. – 27. aug.
3.8/5Godt! (16 anmeldelser)

"det var et dejligt sted til over natning. nemt at komme til og vi fandt nøgle med det samme . vi var på familie besøg og skulle bare over natte."…"

Anmeldelse fra 10. sep. 2018

Workers Sleep
Billede af Milling Hotel Søpark
3 out of 5
Vestergade 29, Maribo
Gratis afbestilling
DKK 749 pr. nat
1. sep. – 2. sep.
3.9/5Meget godt! (860 anmeldelser)

"Der var en fantastisk udsigt over vandet, man kunne nyde fra balkon eller terrassen ved restauranten. Det var en skøn morgenbuffet, der manglede ikke noget. Personalet var altid klar til at svare på spørgsmål. Det var rart med parkeringspladser lige udenfor. Det var ærgerligt at personalet ikke informerede ..."…"

Anmeldelse fra 28. jun. 2019

Milling Hotel Søpark
Billede af Stop'n Sleep
2 out of 5
Faergestationsvej 4, Rødby
DKK 649 pr. nat
3. sep. – 4. sep.
3.8/5Godt! (267 anmeldelser)

"Brugte Stop'n'Sleep som overnatning i forbindelse med et bryllup. Ganske fint hotel til en enkelt overnatning. Rent og gode senge. Lidt uheldigt at man skulle ringe efter hjælp for at tjekke ind. Det reservationsnummer vi havde fået fra hotels.com virkede ikke. Men efter et kort opkald til hjælpenummeret ..."…"

Anmeldelse fra 28. jan. 2019

Stop'n Sleep
Billede af Lalandia Resort Rødby
3 out of 5
Lalandia Centret 1, Rødby
DKK 2.628 pr. nat
28. aug. – 29. aug.
4/5Meget godt! (145 anmeldelser)
Bedømmelse.

"Receptionen, badeland, Oasen, restauranter, betjeningen og huset var ok. Vores hus lå temmelig langt fra centret, så vi måtte starte bilen hver gang vi skulle til centret."…"

Anmeldelse fra 11. apr. 2019

Lalandia Resort Rødby
Billede af Apartments Bandholm
3 out of 5
Havnepladsen 2, Bandholm
DKK 995 pr. nat
9. sep. – 10. sep.
Apartments Bandholm
Billede af Ebsens Hotel
2.5 out of 5
Vestergade 32, Maribo
DKK 745 pr. nat
25. aug. – 26. aug.
3.9/5Godt! (35 anmeldelser)
sammenhæng mellem pris og kvalitet, service Top

"kvalitet, service og pris passede fint sammen"…"

Anmeldelse fra 27. dec. 2018

Ebsens Hotel
Billede af Hotel Falster
3 out of 5
Stubbekøbingvej 150, Nykøbing Falster
DKK 910 pr. nat
17. sep. – 18. sep.
4.2/5Meget godt! (64 anmeldelser)

"Dejligt fred og ro og god behandling .hyggeligt miljø - kommer gerne igen ."…"

Anmeldelse fra 23. jul. 2019

Hotel Falster
Billede af Bandholm Hotel
4 out of 5
Gratis afbestilling
DKK 1.011 pr. nat
25. aug. – 26. aug.
4.7/5Enestående! (487 anmeldelser)

"Fantastisk hjælpsomt personale der var interesseret i at give os gæster en god oolevelse"…"

Anmeldelse fra 29. apr. 2019

Bandholm Hotel
Billede af Hotel Lolland
2.5 out of 5
Vestre Landevej 110, Nørreballe
Gratis afbestilling
DKK 690 pr. nat
25. aug. – 26. aug.
4/5Meget godt! (50 anmeldelser)

"Særpræg, hyggeligt, dejlig have, fin beliggenhed i f T Maribo (6 km på cykel, 20 mon). Dog nogen trafikstøj, men ikke generende om natten"…"

Anmeldelse fra 20. jul. 2019

Hotel Lolland
Billede af Factory Lodge
3 out of 5
Fabriksvej 2, Holeby
Gratis afbestilling
DKK 899 pr. nat
30. aug. – 31. aug.
4.2/5Fremragende! (80 anmeldelser)
Anderledes, men hyggeligt.

"Sjov oplevelse, vi var helt alene da vi ankom. Dejligt med opholdsstue og gratis kaffe. De få andre familier der ankom senere benyttede ikke opholdsstuen, så det gjorde vi. Det føltes som at være i sommerhus og ikke på hotel. Området er dødt, men oplevelsen var hyggelig."…"

Anmeldelse fra 9. aug. 2018

Factory Lodge
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Bandholm, der starter fra DKK 364 pr. nat
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotel i Bandholm

Book en overnatning i Bandholm, hvis du trænger til afslappende oplevelser med havudsigt. Bandholm ligger på Lollands nordkyst direkte ud til dejlige strande og idylliske ø-perler som Askø, Fejø og Femø. Hertil kommer store turistattraktioner som Knuthenborg Safaripark, Middelaldercentret ved Nykøbing Falster og den historiske museumsjernbane fra Maribo til Bandholm.

Den lille havneby er både idyllisk og charmerende, og det samme gælder for indkvarteringsmulighederne. Du kan for eksempel henlægge din overnatning i Bandholm til et historisk hotel fra 1886 komplet med udsøgt gourmetrestaurant og værelser fulde af sjæl og historie. Andre bud på hyggelige hoteller i Bandholm og omegn finder du i de nærliggende byer Maribo, Nørreballe, Holeby og Guldborg.

Når du er blevet installeret på dit hotel i Bandholm, står områdets mange spændende oplevelser i kø. Kyststrækningen ud til det yderst romantisk klingende Smålandshav kan udforskes både til fods, på cykel eller med båd. Slap for eksempel af på Bandholm Badeanstalt, der angiveligt kan prale af at have Danmarks varmeste badevand og indbyder til dejlige stranddage med badebro, flydeponton og vandrutsjebane.

Ankomst og billig overnatning i Bandholm

Lolland udmærker sig ved at være en ø med masser af albuerum og hjerterum. De små øsamfund inviterer for eksempel gerne indenfor og lader nysgerrige gæster snuse lidt til det specielle ø-liv, ligesom her er højt til loftet og masser af plads til at nyde ferien i dit helt eget tempo. I den forbindelse er det en god idé at finde en udlejningsbil i Bandholm, så du er fleksibel og kan nå at se så meget som muligt. Du finder biludlejning i Lollands større byer og kan eventuelt overveje at kombinere billejen med pakkerejser til Bandholm. Dette er især praktisk, hvis du også skal bruge flybilletter til Bandholm via Kastrup Lufthavn og Sjælland. Vel fremme på dit hotel i Bandholm er det bare med at få pakket ud og gjort klar til at udforske den charmerende ferieø i en fart.

Oplevelser i forbindelse med din Bandholm-overnatning

Bandholm er en fantastisk destination for både børnefamilier, livsnydere samt sports- og naturbegejstrede. Overnatter hele familien på hotel i Bandholm, vil de små elske at være nærmeste nabo til Knuthenborg Safaripark. Her finder I bl.a. Europas største girafstald og Limpopoland med masser af sjove forlystelser og aktiviteter. I kan også tage til Middelaldercentret og gå på opdagelse i bl.a. den magiske skov og teknologiparken, ligesom børnene kan prøve kræfter med middelalderlige nærkampsdiscipliner eller eksperimentere med vand på centrets flotte vandlegeplads.

De gourmetglade vil uden tvivl sætte pris på det faktum, at Lolland har noget af Danmarks bedste landbrugsjord. Det kan smages i de fremragende lokale produkter, og restauranterne i Bandholm og omegn sætter da også en ære i at bruge sæsonens og regionens råvarer. Her er mulighederne for store smagsoplevelser kort sagt helt i top. Book hertil et ekstra lækkert hotel i Bandholm, så skulle scenen vist være sat for et uforglemmeligt kæreste-, gourmet- eller måske golfophold. Du kan også køre forbi de mange traditionsrige gårde og frugtplantager, der lokker med egnens friske frugt og nyopgravede grøntsager ved små vejboder.

Flere valgmuligheder

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Bandholm