Fårvang

Hotel med 3 stjerner i Fårvang, Midtjylland

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Populære hoteller med 3 stjerner i Fårvang

Seng og Kaffe B&B
3 out of 5
Thorsøvej 87, Fårvang
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 475
pr. nat
17. okt. – 18. okt.
4.7/5Enestående! (34 anmeldelser)
Uhøjtidelig og afslappende

"Dejligt stort, rent værelse i rolige omgivelser. Fin velkomst. God service. Vi kommer gerne igen og kan varmt anbefale det til andre. Billigt og godt."…"

Anmeldelse fra 21. jun. 2019

Seng og Kaffe B&B
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Fårvang
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hoteller med 3 stjerner i Fårvang

Skal du til Fårvang, Fårvang og er på udkig efter et hotel med lidt mere end bare de mest grundlæggende faciliteter? Så er et 3 stjernet hotel i Fårvang måske noget for dig. I denne kategori finder du normalt overnatningsmuligheder i middelklassen hvad angår indretning og service.

I forskellige lande verden over er der stor forskel på kravene til hoteller med forskellige antal stjerner. Et hotelværelse på et 3 stjernet hotel i Fårvang, Fårvang indeholder som regel mindst en opredt seng, radiator, håndklæder, et badeværelse med bruser eller badekar med shampoo, hårtørrer, sytøj samt mulighed for at købe drikkevarer, f.eks. i form af en minibar. Samtidig er der adgang til både telefon og internet på hotellet og tit lidt mere plads end på værelser med lavere kategorier, så du kan stille kufferten væk, og desuden taler personalet typisk enten engelsk eller tysk.

Ved hjælp af de mange søgefunktioner på Expedia kan du med garanti finde et perfekt 3 stjernet hotel i Fårvang, Fårvang, der opfylder alle dine behov.