Rejseråd

Vær opmærksom på rejsevejledninger relateret til Corona-virussen (COVID-19), og følg opdateringer fra World Health Organization (WHO). Grundet det hidtil usete antal rejseforstyrrelser kan refusionsprocesser tage op til 30 dage.

Hotel med 3 stjerner i Bogense, Syddanmark

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Populære hoteller med 3 stjerner i Bogense

Lunds Hotel
3 out of 5
Østre Havnevej 24, Bogense
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 1.150
pr. nat
9. apr. – 10. apr.
4.9/5Exceptional! (97 anmeldelser)
Fantastisk

"Fantastisk oplevelse, god mad, god betjening, søde værter, god beliggenhed.... Bare en rigtig lækker weekend 😊"…"

Anmeldelse fra 30. dec. 2019

Lunds Hotel
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Bogense
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hoteller med 3 stjerner i Bogense

Skal du til Bogense, Bogense og er på udkig efter et hotel med lidt mere end bare de mest grundlæggende faciliteter? Så er et 3 stjernet hotel i Bogense måske noget for dig. I denne kategori finder du normalt overnatningsmuligheder i middelklassen hvad angår indretning og service.

I forskellige lande verden over er der stor forskel på kravene til hoteller med forskellige antal stjerner. Et hotelværelse på et 3 stjernet hotel i Bogense, Bogense indeholder som regel mindst en opredt seng, radiator, håndklæder, et badeværelse med bruser eller badekar med shampoo, hårtørrer, sytøj samt mulighed for at købe drikkevarer, f.eks. i form af en minibar. Samtidig er der adgang til både telefon og internet på hotellet og tit lidt mere plads end på værelser med lavere kategorier, så du kan stille kufferten væk, og desuden taler personalet typisk enten engelsk eller tysk.

Ved hjælp af de mange søgefunktioner på Expedia kan du med garanti finde et perfekt 3 stjernet hotel i Bogense, Bogense, der opfylder alle dine behov.

Flere valgmuligheder