Tilpasset til din søgning på :

Hotel Rom

Hoteller Rom
Rom

Tilbud med hotel + fly i Rom

Se alle Rom pakkerejsetilbud

Hoteller i Rom

Hotel Roma Vaticano-hoteller i Rome
DKK 1.419

Hotel Roma Vaticano

Via Attilio Regolo 19, Rome - Kort
 
 
"Nice hotel close to attractions."
Lovely clean and comfortable hotel. Staff friendly and helpful.
julie fra A
Dette bed & breakfast ligger i Rom (Vatikanet - Prati), tæt på Valdese Kirke, Skt. Peter-basilikaen og Castel Sant'Angelo …Mere
Smart Hotel-hoteller i Rome
Rating: 4.0 Stars
DKK 1.187

Smart Hotel

Piazza Indipendenza 13 bis, Rome - Kort
 
 
Dette hotel ligger i Rom (Rom Centrum), tæt på Diocletiske Bad, Teatro dell'Opera di Roma og Basilica di Santa Maria …Mere
Hotel Memphis-hoteller i Rome
Rating: 4.0 Stars
DKK 722

Hotel Memphis

Via Degli Avignonesi 36 A, Rome - Kort
 
 
"Very handy for sightseeing, close to the station."
Comfortable, clean room with toiletries. Excellent buffet breakfast. Free internet connection available, need to ask at reception for password.
Ms J fra Bedfordshire
Dette hotel ligger i hjertet af Rom og i gåafstand fra Sistina Theater, Trevi-fontænen og Den Spanske Trappe. Trajans Marked …Mere
Hotel Tuscolana-hoteller i Rome
Rating: 3.0 Stars
DKK 627

Hotel Tuscolana

Via Tuscolana 185, Rome - Kort
 
 
"Great experience, brill staff."
So handy from the airport as the Roma Tuscolana train station is 2 mins walk. And very easy to get to the Ponte Lungo Metro station.
Ben fra N.I
Dette hotel ligger i Rom (San Giovanni) og er tæt på Basilica di San Giovanni in Laterano, Parco Archeologico Appia Antica og …Mere
Kolping Hotel Casa Domitilla-hoteller i Rome
Rating: 3.0 Stars
DKK 366

Kolping Hotel Casa Domitilla

Via Delle Sette Chiese 280, Rome - Kort
 
 
Dette hotel ligger i Rom (EUR), tæt på St. Domitillas Katakomber, St. Paul uden for murene og Caracallas Termer. Fosse …Mere
Marcella Royal Hotel-hoteller i Rome
Rating: 4.0 Stars
DKK 818

Marcella Royal Hotel

Via Flavia 106, Rome - Kort
 
 
"Very nice hotel with wonderful view"
I loved this hotel. Very confortable, nice hotel staff, wonderful view. Definately recomended
En rejsende
Dette hotel ligger i Rom (Via Veneto), tæt på Porta Pia, Diocletiske Bad og Teatro dell'Opera di Roma. Borghese Galleri og …Mere
Hotel Alexandra-hoteller i Rome
Rating: 3.0 Stars
DKK 586

Hotel Alexandra

Via Vittorio Veneto 18, Rome - Kort
 
 
"Great location"
We walked all over the area from this central location. We took the Metro back from the Vatican and from the Forum. Very easy and the Metro stop is right in front of the hotel.
GrandKat fra Asheville, NC
Dette hotel ligger i hjertet af Rom og i gåafstand fra Sistina Theater og Den Spanske Trappe. Trevi-fontænen og Teatro …Mere
Hotel Commodore-hoteller i Rome
Rating: 4.0 Stars
DKK 672

Hotel Commodore

Via Torino 1, Rome - Kort
 
 
"Great staff, great location"
Excellent location, staff rendered outstanding service, super nice and helpful. Excellent Breakfast !
En rejsende
Dette hotel ligger i Rom og er tæt på Basilica di Santa Maria Maggiore, Teatro dell'Opera di Roma og Colosseum. Foro Romano …Mere
Hotel Metropolis-hoteller i Rome
Rating: 4.0 Stars
DKK 1.127

Hotel Metropolis

Viale delle Milizie, 26, Rome - Kort
 
 
"Nice hotel, friendly staff"
This hotel provided a lovely base for our visit to Rome. The staff was friendly and helpful. The restaurant was lovely and we felt like we were treated very special. Everything was top notch except the room could have been a little brighter. Overall we loved our stay here.
Leslie fra London, On., Canada
Dette hotel er velegnet til familier og ligger i Rom (Vatikanet - Prati), tæt på RAI Hovedkvarter, Via Cola di Rienzo og …Mere
Bed & Breakfast Best Place-hoteller i Rome
DKK 403

Bed & Breakfast Best Place

Via Filippo Turati, 13, Rome - Kort
 
 
"A real pensione near Termini"
The hotel is in an apartment building near Termini and is more like a pensione. We had a nice and very large room with an ensuite bathroom that had a proper shower cubicle. The owner was very cool and friendly and we had our own set of keys so we could be independent. There was also a seperate key for our room. There was a kettle in our room to make tea, and the shared kitchen down the hall had a fridge and microwave. We thought it was great value for the price and would definitely stay there again. I was a little nervous at first about having to arrive at a certain time to be let in, but everything was cool and convenient.
Meg fra Berlin
Dette bed & breakfast ligger i hjertet af Rom og i gåafstand fra Piazza Santa Maria Maggiore, Basilica di Santa Maria …Mere

Søg blandt 2.073 hoteller i Rom


  Ingen afbestillingsgebyrer til Expedia

  Ingen afbestillingsgebyrer til Expedia

  Du kan bestille, ændre og afbestille næsten ethvert hotel uden at betale et gebyr til Expedia

  Begræns din søgning til:

  Rejseguide for Rom

  Hotel Rom: Hvad enten du vil bo på et bed & breakfast eller et lejlighedshotel, kan du finde et hotel i Rom, der passer til dig. Vælg et billigt hotel eller et hotel med luksus; uanset hvad du foretrækker, kan du finde det i Rom.

  Den evige Stad

  Lav en liste med ting, du bare må se i Rom, og du spekulerer på, om du kan nå det hele. Det korte svar er selvfølgelig, at det kan du ikke. Det du kan gøre, er at fylde din ferie med nogle af de mest ikoniske historiske seværdigheder i verden. Rom er lige som en afhandling om den vestlige civilisation med en historie, der strækker sig over tidsalder og har utallige artefakter for at bevise det. Romerriget var noget af det mest imponerende verden nogensinde havde set, hvor mange af dens idealer og principper stadig reflekteres i moderne institutioner i dag.

  Fra Colosseum til Pantheon, Sistine Chapel og Palatine Hill Rom er hjem for så mange af verdens mest genkendelige vartegn. Mens lysten til at skynde sig fra seværdighed til seværdighed er forståelig må du ikke sælge dig selv - eller byen - for billigt. Nogle af de bedste opdagelser i Rom vil være dem, der sker ved et tilfælde. At dukke op i en gammel kirke i en sidegade, der huser et mesterværk af religiøs kunst, at falde over et åbenhjertigt piazza i de tidligere morgentimer og smage den bedste pizza, du nogensinde har smagt.

  Rom er Den evige Stad, så nærm dig den, som hvis du havde al tid i verden til at udforske den. Der er ikke behov for at presse alt ind i et besøg, da du hurtigt falder for byens fortryllelse og vender tilbage igen og igen.

  Læs mere

  "La Dolce Vita"

  Hvis du søger efter det gode liv, fører alle veje til Rom. Byen er en svimlende kombination af en kosmopolitisk hovedstad og et gammelt eventyrland. Hjembyen for katolicismen, men den har også natklubber, der er åbne indtil daggry.

  Et af de mest ikoniske billeder af byen stammer fra filmskaberen Federico Fellini, en af Roms mest tilbedte fans. I La Dolce Vita (Det søde liv) muntrer Anita Ekberg sig i den smukke Trevi-fontæne efter en lang nats fest. Scenen er spontan, sexet, sorgløs og en smule skør, hvilket i sig selv reflekterer Rom, og den følelsesmæssige påvirkning den har på besøgende. Prøv et romantisk krydstogt langs Tiberen, eller se verden gå forbi fra en Trastevere café, og du vil også føle, at livet ikke kan blive sødere.

  Storbycharme

  Rom er placeret i midten af Italien, den perfekte position for landets hovedstad. På nogle områder er den imidlertid helt anderledes end resten af landet og har sin egen personlighed.

  Rom er mere end bare vanvittig trafik, den er også afslapning over en cappuccino, at sætte pris på kunst og at nyde en gelato på en varm sommerdag. Tag på museer (Vatican Museums er ekstraordinære sammen med Capitoline Museums og en litani af andre), gå derefter langsomt ned gennem Villa Borghese, en stor park der er elsket for at være et sted til picnics (og dens museum Borghese Gallery).

  Med sin kultur, kunst, mad og vin er en ferie i Rom ikke som alle andre, at fordøje alt dette kan nydes igennem livet.

  Et romantisk weekendophold

  Rom anses af mange for at være romantikkens by, så du kan nemt arrangere et weekendophold på et af de mange romantiske hoteller i byen. Book for eksempel værelser i området Trastevere, som næsten er taget ud af en gammel film med vasketøjet spændt over gaderne, bohemebarer på gadehjørnerne og udsigt til den smukke kirke, Santa Maria in Trastevere. I kan kombinere jeres hotelophold med en teaterforestilling i Teatro Sistina eller en ægte italiensk opera i Teatro Argentina. Der er masser at se og opleve i Rom. Besøg for eksempel Peterskirken, som blev tegnet af Michelangelo, og gå op i tårnet, hvorfra der er en svimlende udsigt over Peterspladsen og hele Rom. Eller start dagen med at kigge på vinduer i det eksklusive shoppingområde omkring Den Spanske Trappe og en af roms ældste gader Via Condotti, og shop løs her eller i de mange interessante sidegader. Vil du hellere opleve markedsstemningen kan du gå en tur rundt på Campo dei Fiori, som er stort grønttorv midt i centrum af Rom. I løbet af dagen kan du tage en kop espresso på en af de mange espressobarer eller besøge den ældste bar i Rom, Caffè Greco. Om aftenen kan du spise på de fantastiske restauranter, drikke de skønne vine og slutte af med en cocktail på en af de mange barer.

  Hvis du har børnene med i Rom, kan I for eksempel tage en tur i tidsmaskinen, Time Elevator, og rejse 3.000 år tilbage i tiden, hvor I kan opleve Rom under Nero eller Cæsar og de drabelige gladiatorkampe. Derefter kan I eventuelt fortsætte til Colosseum og se, hvor gladiatorkampene foregik i virkeligheden.

  Hvis du ikke mener, du har nået at se alt det, Rom har at byde på under dit første besøg, så fortvivl ikke. Det siges nemlig, at du er sikker på at vende tilbage til Rom, hvis du smider en mønt over venstre skulder i Trevi-fontænen, eller på italiensk Fontana dei Trevi.

  Skjul
  Hvad kunderne synes om Expedia
  Drives af feefo
  Anbefalet af 92%
  4.5
  Baseret på 68,143 anmeldelser