Tilpasset til din søgning på :

Hotel Rom

Hoteller Rom
Rom

Tilbud med hotel + fly i Rom

Se alle tilbud på pakkerejser til Rom

Hoteller i Rom

Hotel Centro Cavour-hoteller i Rome
DKK 508

Hotel Centro Cavour

Via Cavour 233, Rome - Kort
 
 
"Very nice hotel minutes from the Colosseum"
Very nice hotel, minutes from a convenient metro stop. Felt very safe and it was a very clean quaint room. I would stay there if ever in Rome again.
Kaitlin fra Toronto, Canada
Denne kro ligger i hjertet af Rom og i gåafstand fra Santa Maria dei Monti Kirke, Colosseum og Forum Romanum. Trajans Marked …Mere
Kolbe Hotel Rome-hoteller i Rome
Rating: 4.0 Stars
DKK 688

Kolbe Hotel Rome

Via di San Teodoro 48, Rome - Kort
 
 
"Close to the forums!"
Had a great time everything was so close and the staff was great we got there early and let us check in early! Thank you!
Charlene
Dette hotel i stilen boutique ligger i hjertet af Rom i gåafstand fra Lupercale, Foro Romano og Capitoline Museum. Colosseum …Mere
Grand Hotel Tiberio-hoteller i Rome
Rating: 4.0 Stars
DKK 812

Grand Hotel Tiberio

Via Lattanzio 51, Rome - Kort
 
 
"Close to the subway"
Everything was wonderful. The staff was great and helpful. Nice and clean.
michelle fra new york
Dette hotel i romantisk stil ligger i Rom (Vatikanet), tæt på Tribunale Ordinario di Roma - Sezione Penale, Skt …Mere
Starhotels Michelangelo-hoteller i Rome
Rating: 4.0 Stars
DKK 1.178

Starhotels Michelangelo

Via Della Stazione Di San Pietro 14, Rome - Kort
 
 
"Perfect for Vatican"
Had a great time made beter by the hotel and its staff
Vic fra Lincolnshire UK
Dette hotel, der er egnet til forretningsfolk, ligger i Rom tæt på CDF, Retsbygningen og Regeringsbygningen for …Mere
Hotel Delle Nazioni-hoteller i Rome
Rating: 4.0 Stars
DKK 1.100

Hotel Delle Nazioni

Via Poli 7, Rome - Kort
 
 
"Great location"
On our first trip to Rome we found this hotel ideally situated for seeing all the sights. The staff were helpful and answered any questions we ask. A very enjoyable trip
Mike fra Manchester UK
Dette hotel med historie ligger i Rom og er tæt på Fontana dei Trevi, Foro Romano og Den spanske trappe. Vittorio Emanuele …Mere
Hotel Il Cantico-hoteller i Rome
Rating: 3.0 Stars

Hotel Il Cantico

Via del Cottolengo 50, Rome - Kort
 
 
"Very comfortable"
Very nice hotel... Beautiful outdoor seating area, great restaurant and the bar/bartender was amazing! We ate all our meals at the hotel which is very rare for us and enjoyed just hanging out at the hotel.
Gayle fra Texas
Dette hotel ligger i Rom (Vatikanet), tæt på Den russisk-ortodokse kirke Saint Catherine, Det sixtinske kapel og Skt …Mere
Hotel Colosseum-hoteller i Rome
Rating: 3.0 Stars

Hotel Colosseum

Via Sforza 10, Rome - Kort
 
 
"Nice hotel in good location"
Hotel was a short walk from the Colosseum, in a quiet street. Room was very clean, staff friendly and helpful. Good variety of food on offer for breakfast. Would definitely use this hotel again.
Sue fra Oxford, UK
Dette hotel ligger i hjertet af Rom og i gåafstand fra Basilica di Santa Maria Maggiore og Teatro dell'Opera di Roma …Mere
Hotel Morgana-hoteller i Rome
Rating: 4.0 Stars
DKK 1.193

Hotel Morgana

Via Filippo Turati 31 33 35, Rome - Kort
 
 
"Comfortable hotel near to the Colosseum"
This was ideal for our first visit to Rome: it was easy to walk to some of the main attractions, such as the Colosseum, Pantheon and the Spanish steps. The hotel is in close proximity to the Termini, where we were able to catch buses or subway trains to other parts of the city such as the Vatican and Trastevere. The hotel is opposite a small park and there are reasonably priced restaurants and bars nearby.
Mike fra London
Dette hotel ligger i hjertet af Rom og i gåafstand fra Piazza Santa Maria Maggiore, Basilica di Santa Maria Maggiore og …Mere
Ostia Antica Park Hotel-hoteller i Rome
Rating: 3.0 Stars

Ostia Antica Park Hotel

Viale dei Romagnoli 1041/A, Rome - Kort
 
 
We used the hotel because of it's proximity to Leonardo Da Vinci Airport. (about 12 min away) It was clean and spacious. The hotel staff was friendly and very helpfull.
En rejsende
Dette hotel med spa ligger nær lufthavnen i Rom (Ostia) og er også tæt på Ostia Antica, Castello di Giulio II og Ostia …Mere
Lucky House-hoteller i Rome
DKK 504

Lucky House

Via Varese 5, Rome - Kort
 
 
"Next to Termini, close to everything."
Fantastic place to stay, the staff is phenomenal. Stayed at 5 star hotels earlier in my trip, this place was the best of all. Thank you very much.
Tom fra Boston
Dette bed & breakfast ligger i Rom (Rom Centrum), tæt på Diocletiske Bad, Teatro dell'Opera di Roma og Basilica di Santa …Mere

Søg blandt 2.424 hoteller i Rom


  Hvorfor reservere med Expedia?

  • Expedias Prisgaranti
  • Mere end 435.000 hoteller verden over
  • Expedia opkræver intet afbestillingsgebyr
  • Mere end 11 millioner gæsteanmeldelser

  Begræns din søgning til:

  Rejseguide for Rom

  Hotel Rom: Hvad enten du vil bo på et bed & breakfast eller et lejlighedshotel, kan du finde et hotel i Rom, der passer til dig. Vælg et billigt hotel eller et hotel med luksus; uanset hvad du foretrækker, kan du finde det i Rom.

  Den evige Stad

  Lav en liste med ting, du bare må se i Rom, og du spekulerer på, om du kan nå det hele. Det korte svar er selvfølgelig, at det kan du ikke. Det du kan gøre, er at fylde din ferie med nogle af de mest ikoniske historiske seværdigheder i verden. Rom er lige som en afhandling om den vestlige civilisation med en historie, der strækker sig over tidsalder og har utallige artefakter for at bevise det. Romerriget var noget af det mest imponerende verden nogensinde havde set, hvor mange af dens idealer og principper stadig reflekteres i moderne institutioner i dag.

  Fra Colosseum til Pantheon, Sistine Chapel og Palatine Hill Rom er hjem for så mange af verdens mest genkendelige vartegn. Mens lysten til at skynde sig fra seværdighed til seværdighed er forståelig må du ikke sælge dig selv - eller byen - for billigt. Nogle af de bedste opdagelser i Rom vil være dem, der sker ved et tilfælde. At dukke op i en gammel kirke i en sidegade, der huser et mesterværk af religiøs kunst, at falde over et åbenhjertigt piazza i de tidligere morgentimer og smage den bedste pizza, du nogensinde har smagt.

  Rom er Den evige Stad, så nærm dig den, som hvis du havde al tid i verden til at udforske den. Der er ikke behov for at presse alt ind i et besøg, da du hurtigt falder for byens fortryllelse og vender tilbage igen og igen.

  Læs mere

  "La Dolce Vita"

  Hvis du søger efter det gode liv, fører alle veje til Rom. Byen er en svimlende kombination af en kosmopolitisk hovedstad og et gammelt eventyrland. Hjembyen for katolicismen, men den har også natklubber, der er åbne indtil daggry.

  Et af de mest ikoniske billeder af byen stammer fra filmskaberen Federico Fellini, en af Roms mest tilbedte fans. I La Dolce Vita (Det søde liv) muntrer Anita Ekberg sig i den smukke Trevi-fontæne efter en lang nats fest. Scenen er spontan, sexet, sorgløs og en smule skør, hvilket i sig selv reflekterer Rom, og den følelsesmæssige påvirkning den har på besøgende. Prøv et romantisk krydstogt langs Tiberen, eller se verden gå forbi fra en Trastevere café, og du vil også føle, at livet ikke kan blive sødere.

  Storbycharme

  Rom er placeret i midten af Italien, den perfekte position for landets hovedstad. På nogle områder er den imidlertid helt anderledes end resten af landet og har sin egen personlighed.

  Rom er mere end bare vanvittig trafik, den er også afslapning over en cappuccino, at sætte pris på kunst og at nyde en gelato på en varm sommerdag. Tag på museer (Vatican Museums er ekstraordinære sammen med Capitoline Museums og en litani af andre), gå derefter langsomt ned gennem Villa Borghese, en stor park der er elsket for at være et sted til picnics (og dens museum Borghese Gallery).

  Med sin kultur, kunst, mad og vin er en ferie i Rom ikke som alle andre, at fordøje alt dette kan nydes igennem livet.

  Et romantisk weekendophold

  Rom anses af mange for at være romantikkens by, så du kan nemt arrangere et weekendophold på et af de mange romantiske hoteller i byen. Book for eksempel værelser i området Trastevere, som næsten er taget ud af en gammel film med vasketøjet spændt over gaderne, bohemebarer på gadehjørnerne og udsigt til den smukke kirke, Santa Maria in Trastevere. I kan kombinere jeres hotelophold med en teaterforestilling i Teatro Sistina eller en ægte italiensk opera i Teatro Argentina. Der er masser at se og opleve i Rom. Besøg for eksempel Peterskirken, som blev tegnet af Michelangelo, og gå op i tårnet, hvorfra der er en svimlende udsigt over Peterspladsen og hele Rom. Eller start dagen med at kigge på vinduer i det eksklusive shoppingområde omkring Den Spanske Trappe og en af roms ældste gader Via Condotti, og shop løs her eller i de mange interessante sidegader. Vil du hellere opleve markedsstemningen kan du gå en tur rundt på Campo dei Fiori, som er stort grønttorv midt i centrum af Rom. I løbet af dagen kan du tage en kop espresso på en af de mange espressobarer eller besøge den ældste bar i Rom, Caffè Greco. Om aftenen kan du spise på de fantastiske restauranter, drikke de skønne vine og slutte af med en cocktail på en af de mange barer.

  Hvis du har børnene med i Rom, kan I for eksempel tage en tur i tidsmaskinen, Time Elevator, og rejse 3.000 år tilbage i tiden, hvor I kan opleve Rom under Nero eller Cæsar og de drabelige gladiatorkampe. Derefter kan I eventuelt fortsætte til Colosseum og se, hvor gladiatorkampene foregik i virkeligheden.

  Hvis du ikke mener, du har nået at se alt det, Rom har at byde på under dit første besøg, så fortvivl ikke. Det siges nemlig, at du er sikker på at vende tilbage til Rom, hvis du smider en mønt over venstre skulder i Trevi-fontænen, eller på italiensk Fontana dei Trevi.

  Skjul
  Hvad kunderne synes om Expedia
  Drives af feefo
  Anbefalet af 92%
  4.5
  Baseret på 68.143 anmeldelser
  *Ved disse pakkerejser svarer pakkebesparelsen som minimum til prisen på flyrejsen eller hotellet, hvis reserveret separat. Bemærk: Ved pakkerejser, der inkluderer fly, vil flyselskabet opkræve betaling for din flyrejse, men besparelserne på pakkerejsen vil svare til udgifterne forbundet med flyrejsen.