Tilpasset til din søgning på :

Hotel Rom

Hoteller Rom
Rom

Tilbud med hotel + fly i Rom

Se alle tilbud på pakkerejser til Rom

Hoteller i Rom

Grand Hotel Olympic-hoteller i Rome
Rating: 4.0 Stars
DKK 586

Grand Hotel Olympic

Via Properzio 2/a, Rome - Kort
 
 
"Centralt beliggende hotel i Rom "
Older hotel centralt places in centrum of Rome near Vatikan State. Small rooms with fine bathroom and allways kept nice clean. Friendly staff and very helpfull. Breakfast included in Price not the best but what to Expect from an Italien hotel.
Rejsende fra Aalborg, Denmark
Dette hotel ligger i centrum og er tæt på Pavepaladset, Skt. Peter-basilikaen og Det sixtinske kapel. Foro Romano og Piazza …Mere
Des Epoques Hotel-hoteller i Rome
Rating: 4.0 Stars
DKK 868

Des Epoques Hotel

Via Nomentana, 31-33, Rome - Kort
 
 
4,7 ud af 5 (3 anmeldelser)
Dette hotel ligger i Via Veneto, kun 5 minutters gang fra Porta Pia, Diocletiske Bad og Borghese Galleri. Derudover ligger …Mere
Hotel Stromboli-hoteller i Rome
Rating: 3.0 Stars

Hotel Stromboli

Via Marsala, 34, Rome - Kort
 
 
4,0 ud af 5 (1 anmeldelser)
Dette hotel ligger i Via Marsala, kun få skridt fra Diocletiske Bad og Den ottekantede sal. Derudover ligger Teatro …Mere
Hotel Pacific Rome-hoteller i Rome
Rating: 3.0 Stars
DKK 440

Hotel Pacific Rome

Viale Medaglie d'Oro, 51, Rome - Kort
 
 
3,5 ud af 5 (101 anmeldelser)
Dette hotel ligger i Vatikanet, kun 2 km fra Piazzale Clodio, Peterskirken og Vatikan-museet. Derudover ligger Castel …Mere
Hotel Colosseum-hoteller i Rome
Rating: 3.0 Stars

Hotel Colosseum

Via Sforza 10, Rome - Kort
 
 
"Dejligt hotel på en stille vej "
God service da vi ankommer .. Der køre en medarbejder med op i elevatoren og viser os vores hotel værelse og viser os rundt og fortæller lidt om hvornår der er morgen mad og hvornår der bliver åbnet på tagtaressen med drinks ellers kan man benytte tagtaressen 24 timer i døgnet .. De var så søde at hjælp med taxi da vi skulle til lufthavnen
Rejsende fra rom
Dette hotel ligger i Monti, kun 10 minutters gang fra Basilica di Santa Maria Maggiore, Forum Romanum og Teatro dell'Opera di …Mere
Rome Cavalieri, Waldorf Astoria Hotels & Resorts-hoteller i Rome
Rating: 5.0 Stars
DKK 1.857

Rome Cavalieri, Waldorf Astoria Hotels & Resorts

Via Alberto Cadlolo 101, Rome - Kort
 
 
Helt fantastisk oplevelse! Vil gerne anbefale dette hotel på trods af at det ligger lidt udenfor Centrum i Rom. Faciliteterne opvejer det mere end vel!
Rejsende fra København
Dette hotel med familievenlig profil ligger i forstaden i Rom, kun 2 km fra Roms observatorium, Piazzale Clodio og Monte …Mere
Grand Hotel Tiberio-hoteller i Rome
Rating: 4.0 Stars
DKK 921

Grand Hotel Tiberio

Via Lattanzio 51, Rome - Kort
 
 
"Great hotel"
We had a great stay at the Grand Hotel Tiberia. There weather was really bad during our stay, so we did spend more time at the hotel than expected. Overall great stay.
En rejsende
Dette hotel i romantisk stil ligger i Vatikanet, kun 2 km fra Piazzale Clodio og Vatikan-museet. Derudover ligger …Mere
Hotel Il Cantico-hoteller i Rome
Rating: 3.0 Stars

Hotel Il Cantico

Via del Cottolengo 50, Rome - Kort
 
 
4,3 ud af 5 (9 anmeldelser)
Dette hotel ligger i Vatikanet, kun 5 minutters gang fra Retsbygningen, Peterskirken og Det sixtinske kapel. Derudover ligger …Mere
Hotel Clodio-hoteller i Rome
Rating: 4.0 Stars

Hotel Clodio

Via di Santa Lucia 10, Rome - Kort
 
 
4,0 ud af 5 (8 anmeldelser)
Dette hotel ligger i Vatikanet, kun 2 km fra Pineto Park, Det Olympiske Stadion og MAXXI - Museo nazionale delle arti del XXI …Mere
Hotel Fiume-hoteller i Rome
Rating: 4.0 Stars
DKK 1.208

Hotel Fiume

Via Brescia 5, Rome - Kort
 
 
"Dejligt hyggeligt hotel."
Hotellet ligger i et stille og roligt område, ca 20 min´s gang fra Termini. Der ligger mange små hyggelige restauranter omkring hotellet. Det var 3. gang vi indlogerede os på Fiume, som vi er meget begejstrede for. Værelserne er fine og rene, morgenmaden over middel, - groft brød, forskelligt pålæg, røræg oma. Personalet er meget behjælpelige og imødekommende, så vi kan klart anbefale Fiume :-).
Rejsende fra Vig, Denmark
Dette hotel ligger i Rom i kvarteret Via Veneto og er tæt på Roms Museum for Moderne Kunst, Foro Romano og Colosseum. Teatro …Mere

Søg blandt 2.433 hoteller i Rom


  Hvorfor reservere med Expedia?

  • Expedias Prisgaranti
  • Mere end 510.000 hoteller verden over
  • Expedia opkræver intet afbestillingsgebyr
  • Mere end 11 millioner gæsteanmeldelser

  Begræns din søgning til:

  Rejseguide for Rom

  Hotel Rom: Hvad enten du vil bo på et bed & breakfast eller et lejlighedshotel, kan du finde et hotel i Rom, der passer til dig. Vælg et billigt hotel eller et hotel med luksus; uanset hvad du foretrækker, kan du finde det i Rom.

  Den evige Stad

  Lav en liste med ting, du bare må se i Rom, og du spekulerer på, om du kan nå det hele. Det korte svar er selvfølgelig, at det kan du ikke. Det du kan gøre, er at fylde din ferie med nogle af de mest ikoniske historiske seværdigheder i verden. Rom er lige som en afhandling om den vestlige civilisation med en historie, der strækker sig over tidsalder og har utallige artefakter for at bevise det. Romerriget var noget af det mest imponerende verden nogensinde havde set, hvor mange af dens idealer og principper stadig reflekteres i moderne institutioner i dag.

  Fra Colosseum til Pantheon, Sistine Chapel og Palatine Hill Rom er hjem for så mange af verdens mest genkendelige vartegn. Mens lysten til at skynde sig fra seværdighed til seværdighed er forståelig må du ikke sælge dig selv - eller byen - for billigt. Nogle af de bedste opdagelser i Rom vil være dem, der sker ved et tilfælde. At dukke op i en gammel kirke i en sidegade, der huser et mesterværk af religiøs kunst, at falde over et åbenhjertigt piazza i de tidligere morgentimer og smage den bedste pizza, du nogensinde har smagt.

  Rom er Den evige Stad, så nærm dig den, som hvis du havde al tid i verden til at udforske den. Der er ikke behov for at presse alt ind i et besøg, da du hurtigt falder for byens fortryllelse og vender tilbage igen og igen.

  Læs mere

  "La Dolce Vita"

  Hvis du søger efter det gode liv, fører alle veje til Rom. Byen er en svimlende kombination af en kosmopolitisk hovedstad og et gammelt eventyrland. Hjembyen for katolicismen, men den har også natklubber, der er åbne indtil daggry.

  Et af de mest ikoniske billeder af byen stammer fra filmskaberen Federico Fellini, en af Roms mest tilbedte fans. I La Dolce Vita (Det søde liv) muntrer Anita Ekberg sig i den smukke Trevi-fontæne efter en lang nats fest. Scenen er spontan, sexet, sorgløs og en smule skør, hvilket i sig selv reflekterer Rom, og den følelsesmæssige påvirkning den har på besøgende. Prøv et romantisk krydstogt langs Tiberen, eller se verden gå forbi fra en Trastevere café, og du vil også føle, at livet ikke kan blive sødere.

  Storbycharme

  Rom er placeret i midten af Italien, den perfekte position for landets hovedstad. På nogle områder er den imidlertid helt anderledes end resten af landet og har sin egen personlighed.

  Rom er mere end bare vanvittig trafik, den er også afslapning over en cappuccino, at sætte pris på kunst og at nyde en gelato på en varm sommerdag. Tag på museer (Vatican Museums er ekstraordinære sammen med Capitoline Museums og en litani af andre), gå derefter langsomt ned gennem Villa Borghese, en stor park der er elsket for at være et sted til picnics (og dens museum Borghese Gallery).

  Med sin kultur, kunst, mad og vin er en ferie i Rom ikke som alle andre, at fordøje alt dette kan nydes igennem livet.

  Et romantisk weekendophold

  Rom anses af mange for at være romantikkens by, så du kan nemt arrangere et weekendophold på et af de mange romantiske hoteller i byen. Book for eksempel værelser i området Trastevere, som næsten er taget ud af en gammel film med vasketøjet spændt over gaderne, bohemebarer på gadehjørnerne og udsigt til den smukke kirke, Santa Maria in Trastevere. I kan kombinere jeres hotelophold med en teaterforestilling i Teatro Sistina eller en ægte italiensk opera i Teatro Argentina. Der er masser at se og opleve i Rom. Besøg for eksempel Peterskirken, som blev tegnet af Michelangelo, og gå op i tårnet, hvorfra der er en svimlende udsigt over Peterspladsen og hele Rom. Eller start dagen med at kigge på vinduer i det eksklusive shoppingområde omkring Den Spanske Trappe og en af roms ældste gader Via Condotti, og shop løs her eller i de mange interessante sidegader. Vil du hellere opleve markedsstemningen kan du gå en tur rundt på Campo dei Fiori, som er stort grønttorv midt i centrum af Rom. I løbet af dagen kan du tage en kop espresso på en af de mange espressobarer eller besøge den ældste bar i Rom, Caffè Greco. Om aftenen kan du spise på de fantastiske restauranter, drikke de skønne vine og slutte af med en cocktail på en af de mange barer.

  Hvis du har børnene med i Rom, kan I for eksempel tage en tur i tidsmaskinen, Time Elevator, og rejse 3.000 år tilbage i tiden, hvor I kan opleve Rom under Nero eller Cæsar og de drabelige gladiatorkampe. Derefter kan I eventuelt fortsætte til Colosseum og se, hvor gladiatorkampene foregik i virkeligheden.

  Hvis du ikke mener, du har nået at se alt det, Rom har at byde på under dit første besøg, så fortvivl ikke. Det siges nemlig, at du er sikker på at vende tilbage til Rom, hvis du smider en mønt over venstre skulder i Trevi-fontænen, eller på italiensk Fontana dei Trevi.

  Skjul
  Hvad kunderne synes om Expedia
  Drives af feefo
  Anbefalet af 92%
  4.5
  Baseret på 68.143 anmeldelser
  *Ved disse pakkerejser svarer pakkebesparelsen som minimum til prisen på flyrejsen eller hotellet, hvis reserveret separat. Bemærk: Ved pakkerejser, der inkluderer fly, vil flyselskabet opkræve betaling for din flyrejse, men besparelserne på pakkerejsen vil svare til udgifterne forbundet med flyrejsen.