Tilpasset til din søgning på :

Hotel Helsingborg

Hoteller Helsingborg
Helsingborg

Tilbud med hotel + fly i Helsingborg

Se alle tilbud på pakkerejser til Helsingborg

Hoteller i Helsingborg

Elite Hotel Marina Plaza-hoteller i Helsingborg
Rating: 4.0 Stars
DKK 1.070

Elite Hotel Marina Plaza

Kungstorget 6, Helsingborg - Kort
 
 
"Very central and fantastic hotel"
Marina Plaza is very central. Next to the station and walking distance to the CBD. Very comfortable room. The breakfast was very good too.
Angelo fra Rotherwick, HANTS
Dette hotel ligger i Helsingborg, tæt på Rådhus, Færgeterminal og Helsingborg Nordhavn. Main Square og Sankta Maria Kyrka er …Mere
V Hotell Viking-hoteller i Helsingborg
Rating: 4.0 Stars
DKK 710

V Hotell Viking

Fagelsangsgatan 1, Helsingborg - Kort
 
 
"Avery good hotel"
We were upgraded to a better room than we had booked!
Peder fra UK
Dette hotel ligger i centrum, tæt på Main Square, Kärnan og Sankta Maria Kyrka. Rådhus og Helsingborg Nordhavn er også i nærheden.Mere
Elite Hotel Mollberg-hoteller i Helsingborg
Rating: 4.0 Stars
DKK 1.086

Elite Hotel Mollberg

Stortorget 18, Helsingborg - Kort
 
 
"Great hotel!"
We really enjoyed staying at the Mollberg. Our room was clean and comfortable while the staff was friendly and helpful. The free breakfast every morning was delicious too!
Kristin fra Seattle
Dette hotel ligger i Helsingborg, tæt på Main Square, Sankta Maria Kyrka og Rådhus. Kärnan og Helsingborg Nordhavn er også i …Mere
Best Western Hotel Duxiana-hoteller i Helsingborg
Rating: 4.0 Stars

Best Western Hotel Duxiana

Bruksgatan 40, Helsingborg - Kort
 
 
"Good location. Would have liked a better view."
Nice hotel. Checkin/checkout was quick. The staff was courteous. The room was clean.
Mayank fra Lucknow, India
Dette hotel ligger i centrum, tæt på Færgeterminal, Sankta Maria Kyrka og Rådhus. Main Square og Kärnan er også i nærheden.Mere
Hotel Horisont-hoteller i Helsingborg
Rating: 3.0 Stars

Hotel Horisont

Gustav Adolfs Gata 47, Helsingborg - Kort
 
 
"Nice hotel, close to downtown"
I would recommend this hotel to anyone; room was clean and comfortable, staff was very friendly. Good breakfast. Walking distance to downtown (15-20 min). Nice hotel lobby with cookies, coffee and tea.
S fra MN
Dette hotel ligger i centrum, tæt på Gustav Adolf Kirke, Lunds Universitet Helsingborg og Færgeterminal. Olympiastadion og …Mere
Lilla Strandgatan-hoteller i Helsingborg
Rating: 2.0 Stars

Lilla Strandgatan

Lilla Strandgatan 5, Helsingborg - Kort
 
 
Dette hotel ligger i centrum, tæt på Sankta Maria Kyrka, Main Square og Rådhus. Færgeterminal og Kärnan er også i nærheden.Mere
Hotell Linnéa, Sweden Hotels-hoteller i Helsingborg
Rating: 4.0 Stars

Hotell Linnéa, Sweden Hotels

Prästgatan 4, Helsingborg - Kort
 
 
"Very nice hotel ....extremely nice staff"
Very nice hotel close to the station....extremely friendly staff!
En rejsende
Dette hotel ligger nær stranden i hjertet af Helsingborg, i gåafstand fra Færgeterminal og Helsingborg Nordhavn. Sankta Maria …Mere
Clarion Grand Hotel-hoteller i Helsingborg
Rating: 4.0 Stars

Clarion Grand Hotel

Stortorget 8-12, Helsingborg - Kort
 
 
"Good location in the town and near train station"
friendly staff, great location, good wifi coverage and excellent breakfast.
Val fra UK
Dette hotel ligger i centrum, tæt på Rådhus, Main Square og Sankta Maria Kyrka. Helsingborg Nordhavn og Færgeterminal er også …Mere
Hotel Maria-hoteller i Helsingborg
Rating: 3.0 Stars

Hotel Maria

Mariagatan 8a, Helsingborg - Kort
 
 
"Doll-house"
The prettiest doll-house for grown-ups I have ever visited.
En rejsende
Dette hotel ligger nær stranden i hjertet af Helsingborg, i gåafstand fra Sankta Maria Kyrka, Færgeterminal og Helsingborg …Mere
Comfort Hotel Nouveau-hoteller i Helsingborg
Rating: 3.5 Stars

Comfort Hotel Nouveau

Gasverksgatan 11, Helsingborg - Kort
 
 
"convenient and comfortable"
Very convenient, clean and friendly place to stay.
En rejsende
Dette hotel ligger i centrum, tæt på Lunds Universitet Helsingborg, Gustav Adolf Kirke og Færgeterminal. Sankta Maria Kyrka …Mere

Søg blandt 39 hoteller i Helsingborg


  Hvorfor reservere med Expedia?

  • Expedias Prisgaranti
  • Mere end 365.000 hoteller verden over
  • Expedia opkræver intet afbestillingsgebyr
  • Mere end 11 millioner gæsteanmeldelser

  Rejseguide for Helsingborg

  Hotel i Helsingborg: Helsingborg er Skånes andenstørste by og ligger kun 4 km fra den danske kyst. Byen emmer af kultur, shoppingmuligheder og restauranter, og der er mange forskellige muligheder for indkvartering, hvad enten du er på udkig efter eksklusive hoteller, billige hoteller, hostels, forretningshoteller eller Bed & Breakfast.

  Begynd dit besøg i Helsingborg med en gåtur på promenaden i ”Norra Hamnen”, der både ligger ved vandet og midt i byen – her har du en fantastisk udsigt over Øresund, og på samme tid kan du mærke byens hyggelige atmosfære.

  Læs mere

  Overnat i nærheden af fantastiske shoppingmuligheder

  Med sine ca. 500 butikker er Helsingborg en fantastisk shoppingdestination. Gågaden Kullagatan og byens andre shoppinggader, herunder Bruksgatan, Dronninggatan, Järnvägsgatan og Storgatan, er alle centralt placeret, så det er en smal sag at købe ”et stykke af Sverige” med hjem. Ønsker du at bo i nærheden af shoppingmuligheder, er det derfor i disse gader, du skal lede efter et hotel. Foruden de hyggelige gågader er det også muligt at handle i byens to centrale indkøbscentre, der ligeledes bugner af butikker. Dertil kommer, at ”Väla Centrum”, Sydsveriges største indkøbscenter, kun ligger 6 km nordøst for Helsingborg. Her kan gæster gå på opdagelse i de mere end 100 butikker, der både tæller velkendte butikskæder og mindre butikker med unikke genstande.

  Restauranter og caféliv

  Helsingborg er den by i Sverige, der har flest restauranter set i forhold til indbyggertallet, og er et af Skånes gastronomiske midtpunkter med flere prisbelønnede restauranter. Derfor har byen et livligt restaurant- og caféliv, hvor gæster kan nyde mad fra hele verden.

  Hotelophold i nærheden af Helsingborgs kulturelle seværdigheder

  Foruden at være en populær shoppingdestination blandt danskere har Helsingborg desuden en blomstrende kulturscene med attraktioner for enhver smag. Er du interesseret i kunst og kultur, kan du med fordel booke dit hotelværelse i nærheden af ”Dunkers Kulturhus”. Dunkers Kultuhus rummer nemlig forskellige kunstneriske elementer, såsom udstillinger, teater, arkitektur og en koncertsal. Kulturhuset er tegnet af den danske arkitekt, Kim Utzon, og er smukt beliggende med havet på den ene side og byen på den anden. Kun få hundrede meter fra Dunkers Kulturhus ligger ”Helsingborgs Konserthus” et must, hvis du er til klassisk musik. Koncerthuset har til huse i en klassisk funkis-bygning og tilbyder et bredt musikprogram, der bl.a. består af byens eget symfoniorkester.

  Udover de mange kulturelle aktiviteter byder Helsingborg også på aktiviteter af historisk karakter. Byen er nemlig hjemsted for frilandsmuseet ”Frederiksdal”, hvor gæster kan opleve Skånes natur- og kulturhistorie bestående af bondehuse, herregårdsmiljøer og brostensbelagte bykvarterer. Frederiksdal huser desuden en smuk rosenhave og en skøn park med gamle husdyr.

  Ikke så langt fra Frederiksdal ligger ”Tropikariet”- en unik seværdighed for børnefamilier. Tropikariet er en indendørs jungle på 700m², hvor krybdyr, insekter, aber mm. kan opleves i deres rette tropiske element. Hvis du rejser med børn, kan et hotel i nærheden af Tropikariet være en ideel placering.

  Derudover er ”Kärnan” bestemt også et besøg værd. Kärnan er navnet på Helsingborgs vartegn, som er et middelalderligt vagt- og forsvarstårn i centrum. Tårnet ligger højt og tilbyder derfor en fanstastisk udsigt over byen og sundet, og grundet den høje beliggenhed kan man klart fornemme tårnets tidligere forsvarsrolle.

  Hotelbooking: Helsingborg

  Søg efter dit perfekte hotel i Helsingborg. Find et billigt hotel i Helsingborg nemt og hurtigt ved hjælp af en af metoderne herunder.

  • Brug kortet til at finde hoteller i det område i Helsingborg, du foretrækker.
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område. Vælg tema, hotelkæde eller hotelklasse, alt fra de mere enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud og de billigste hoteller i Helsingborg på dine foretrukne datoer.

  Expedia tilbyder også reservation af flybilletter til Helsingborg. Book en af vores pakkerejser til Helsingborg: Du kan spare penge, når du booker fly og hotel samtidigt.

  Skjul
  Hvad kunderne synes om Expedia
  Drives af feefo
  Anbefalet af 92%
  4.5
  Baseret på 68.143 anmeldelser
  *Ved disse pakkerejser svarer pakkebesparelsen som minimum til prisen på flyrejsen eller hotellet, hvis reserveret separat. Bemærk: Ved pakkerejser, der inkluderer fly, vil flyselskabet opkræve betaling for din flyrejse, men besparelserne på pakkerejsen vil svare til udgifterne forbundet med flyrejsen.