Rejseråd

Vær opmærksom på rejsevejledninger relateret til Corona-virussen (COVID-19), og følg opdateringer fra World Health Organization (WHO). Grundet det hidtil usete antal rejseforstyrrelser kan refusionsprocesser tage op til 30 dage.

Hoteller med pool i Kaliste

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Populære Hoteller med pool i Kaliste

Hotel na Zámečku
3 out of 5
Poddubí 55, Kaliste
DKK 269
pr. nat
24. apr. – 25. apr.
3.6/5Good! (14 anmeldelser)
Rent, velholdt og hyggeligt familiehotel

"Dejligt stort familieværelse med dobbeltseng og to rigtige senge (ikke sovesofa) + spisebord med stole. Pænt og rent alle vegne. Terrasse med dejlig pool. Vi fik både en fin frokost, middag og morgenmad. Det eneste, der trækker ned, er motorvejens beliggenhed."…"

Anmeldelse fra 1. aug. 2016

Hotel na Zámečku
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Vi har flere Hoteller med pool. Er dette ikke dit perfekte hotel?
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Lommeguide: Book Hoteller med pool i Kaliste

Søg efter hoteller i Kaliste på Expedia.dk. Du kan let finde dine hoteller i Kaliste ved hjælp af en af metoderne herunder:

  • Vis vores udvalg af fremhævede hoteller i Kaliste
  • Brug kortet til at finde hoteller i det Kaliste område, du foretrækker
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område i Kaliste, vælg bestemt tema, mærke eller hotelklasse fra basis- (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner) i Kaliste
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud på Kalistehoteller i – mens de stadig er der

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan er det at besøge Kaliste?
Hvis din ideelle ferie handler om afslapning ved poolen, kan du undersøge, hvad der findes i Kaliste. Udforsk attraktioner som Benesov og Château Jemniste, mens du er i området, og slut af med afslapning ved poolen på et af overnatningsstederne i Kaliste, som vores gæster er glade for på grund af deres pool.
Hvilke overnatningssteder har pool i Kaliste?
Hotel na Zámečku: Dette hotel har 5 stjerner og ligger 13 minutters gang fra Vyšehrad Slot. Stedet har en spa med fuld service, en børnepool og en sauna. Hotel Don Giovanni Prague: Dette hotel har 4 stjerner og ligger i nærheden af Det dansende Hus. Stedet har en spa med fuld service, en børnepool og en sauna. Theatrino: Dette hotel har 4 stjerner og ligger 11 minutters gang fra O2 Arena. Her findes en spa med fuld service, en børnepool og gratis morgenmadsbuffet. Corinthia Hotel Prague: Dette hotel har 3,5 stjerner og ligger 7 minutters gang fra O2 Arena. Stedet har gratis morgenmadsbuffet, en børnepool og en sauna.
Hvad er der af seværdigheder og oplevelser i Kaliste?
Steder som Hostivař-søen og Silva Tarouca Dendrologiske Have er blot nogle af byens naturlige seværdigheder. Tag forbi seværdigheder som Benesov, Château Jemniste og Průhonice Slot under dit ophold.
Hvornår skal jeg planlægge min rejse til Kaliste?
Du kan reservere et overnatningssted med udendørs pool hvis du planlægger en rejse til Kaliste i juli, august eller juni, som er årets varmeste måneder med en gennemsnitlig temperatur på 23°C. Et overnatningssted med en indendørs pool er måske den bedste mulighed, hvis du rejser i januar, februar eller december, som er årets koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på -3°C.

Flere valgmuligheder