OPRET DIN REJSE

Værelse 1:

Brug for hjælp til at reservere?

Ring 43 68 20 60
    Se tider, priser og oplysninger
    Åbningstider for callcenter:

08.00-22.00 mandag til fredag. 09.00-22.00 lørdag, søndag og helligdage.

×
    Besøg kundesupport

Expedias Politik for Cookies

Vores motto er "Rejs som du vil", så vi bruger meget tid på at lytte til vores kunder, så vi kan give dig en effektiv og engagerende hjemmeside, der opfylder dine behov. Dette gør vi blandt andet ved at anvende cookies.

Er du ikke sikker på, hvad cookies er, og hvad deres formål er? OBS! Denne side har alle de oplysninger, du behøver, for at vide, hvad cookies er, og hvordan du skal håndtere dem på din computer. Lad os begynde med Ofte stillede spørgsmål...

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, der placeres på din computer eller mobilenhed, for de fleste hjemmesider, som du besøger. De hjælper dig med at få den bedst mulige brugeroplevelse, når du vender tilbage til den samme hjemmeside igen.

Hvorfor anvender Expedia cookies?

Cookies gør det muligt for os at forbedre indholdet, funktionaliteten og hastigheden på Expedias hjemmeside. Samtidig hjælper deres sporingsevne os med at forstå, hvad du godt kan lide, og hvad du ikke synes om, så vi kan reagere hurtigt og tilpasse vores hjemmeside i overensstemmelse dermed. Vi anvender desuden cookies til at hjælpe os med at gøre de reklamer, som vi viser på vores hjemmeside, så relevante for dig som muligt.

Hos Expedia anvender vi cookies, fordi vi gerne vil sikre os, at den tid, som du bruger på vores side, er så nyttig, relevant og intuitiv som muligt.

Faktisk vil en hjemmeside ikke være i stand til at huske dine præferencer eller registreringsdetaljer, næste gang du besøger den, hvis der ikke placeres cookies. Ved at tillade os at placere cookies i din webbrowser er du for eksempel ikke nødt til at huske dit brugernavn, hver gang du logger på - vi har en cookie, der hjælper os med at huske det for dig.

Cookies gør det også muligt for os at fremhæve og forstå, hvilke destinationer besøgende som dig er interesseret i. Når først vi ved det, er vi i stand til at vise dig, hvem der reserverer hvad og hvor - og hvad der er populært eller ej med hensyn til tilbud og destinationer. Du ved aldrig, hvornår du vil få brug for lidt inspiration...

Her er en beskrivelse af de cookies, vi anvender hos Expedia.dk samt information om, hvordan de fungerer.

Hvilke cookies anvender Expedia?

Hvordan kan du administrere cookies?

Vi håber, at du nu føler dig tryg ved at vide, hvad cookies kan gøre, og hvordan vi anvender dem her hos Expedia for at forbedre din oplevelse af vores hjemmeside, men vi ved, at du muligvis gerne vil administrere dine cookies fra tid til anden, så her er nogle gode råd!

Du kan ændre din webbrowsers indstillinger, så den accepterer eller afviser cookies, når du har lyst, men husk, at hvis du vælger at afvise cookies, kan din adgang til nogle af vores hjemmesides områder og funktioner være begrænset. www.allaboutcookies.org giver gode og enkle instruktioner for, hvordan du kan håndtere cookies i forskellige slags webbrowsere.

Mange annoncenetværk giver dig muligheden for at fravælge målrettede reklamer. Hvis du gerne vil se flere oplysninger om, hvordan du kan administrere og/eller fravælge reklame-cookies, kan du besøge hjemmesiden for Digital Advertising Alliance eller siden Your Online Choices.

Hvis du har spørgsmål angående Expedias brug af cookies eller andre teknologier, kan du sende os en e-mail via vores kundeservice og feedbackformular, og vi vil gøre vores bedste for at svare på dine spørgsmål.

Nu ved du stort set alt, der er værd at vide om cookies...