Samarbejd med rejseeksperterne

Opnå yderligere indtjening med Expedias partnerprogram

Velkommen. Svāgata. Willkommen. Bienvenue.

Maksimer trafikken til din hjemmeside! Hvis du tilmelder dig Expedias partnerprogram, kan du opnå yderligere indtjening ved at samarbejde med verdens førende online rejsebureau. Udnyt Expedias varemærke til at betjene eksisterende besøgende bedre – og til at tiltrække nye – med links på din hjemmeside til vores sider og udsalgskampagner.

 • Mere end 60 millioner unikke besøgende pr. måned
 • Mere end 260.000 tilgængelige overnatningssteder
 • Mere end 400 tilgængelige flyselskaber
 • 150 hjemmesider i mere end 70 lande
 • Et bruttoreservationsbeløb på USD 39,4 mia. i 2013

Verdens førende rejsehjemmeside

I 2014 lå Expedia, Inc. øverst på listen "Travel Weekly Power List", som er en årlig rangliste over de førende rejsevirksomheder

Hvorfor vælge Expedia?

Expedia er kendt verden over for sit partnerteam, som leverer gennemprøvede løsninger til at integrere og markedsføre rejser på hjemmesider som din.

 1. Stort udvalg: Expedia forhandler direkte med leverandører for at sikre adgang til et stort udvalg, heriblandt dynamiske pakkerejser og eksklusive priser.
 2. Globalt varemærke: Det store kendskab til Expedias varemærke skaber tillid og er med til at sikre markedsledende konverteringsrater.
 3. Yderligere indtjening: Din indtægt er positiv fra dag ét. Enhver kvalificeret transaktion foretaget gennem dine links giver dig en andel af indtjeningen.
 4. Fuld support: Adgang til værktøjer, datafeeds og hjemmesider.
 • 1. Stort udvalg

  Expedia forhandler direkte med leverandører for at sikre adgang til et stort udvalg, heriblandt dynamiske pakkerejser og eksklusive priser.

 • Det store kendskab til Expedias varemærke skaber tillid og er med til at sikre markedsledende konverteringsrater.

 • Din indtægt er positiv fra dag ét. Enhver kvalificeret transaktion foretaget gennem dine links giver dig en andel af indtjeningen.

 • Adgang til værktøjer, datafeeds og hjemmesider.

Sådan kommer du i gang

Det er hurtigt og nemt at tilmelde sig Expedias partnerprogram

Du kan registrere dig på få sekunder

Indsend en ansøgning til det program, du ønsker at tilmelde dig, nedenfor. Når din ansøgning er godkendt, kan du integrere vores links og begynde at tjene provision

Commission Junction
Tilmeld dig med CJ