Couple taking a photo of eachother

Tag del i vores netværk af pålidelige rejsende!

Vi sætter stor pris på vores kunders mening, og det gør andre rejsende også. Når du har afsluttet dit ophold, som du reserverede på Expedia, modtager du en invitation via e-mail om at anmelde opholdet. Det tager kun få minutter at dele din oplevelser — og billeder — og hjælpe andre Expedia-rejsende med at finde det perfekte sted at bo. Hvis du ikke modtog vores e-mail, kan du skrive en hotelanmeldelse fra din rejseplan.

Log ind og skriv en anmeldelse af hotellet

Hvis du ikke modtager e-mails fra os endnu, kan du tilmelde dig og komme hurtigt i gang!

NYHED: Nu kan du indsende dine anmeldelser i realtid! Du kan sende øjeblikkelig feedback om hotelopholdet, flyrejsen, udlejningsbilen og aktiviteterne gennem Expedia. Hold øje med e-mails om feedback i realtid, lige så snart din rejse er startet. Læs venligst Expedias retningslinjer, inden du indsender din anmeldelse.

Expedias retningslinjer

Vi har personer fra hele verden med i vores netværk af rejsende, der deler deres oplevelser af destinationer. Vi sørger for, at du ikke behøver at planlægge din rejse ud fra gætterier.

Hjælp os med at hjælpe dig!

Vi kan lige så se det i øjnene: Det kan være svært at beslutte sig for, hvor rejsen skal gå hen. Expedias mål er at fjerne forvirringen, så du kan rette dit fokus mod det sjove! Vi sætter vores lid til en række kilder, der giver os pålidelige og opdaterede oplysninger. Vores allermest værdifulde ressource er vores netværk af rejsende, som er villige til at dele deres oplevelser —hvad end det er forretning eller fornøjelse—gennem anmeldelser, vurderinger og kommentarer.

Som verdens største online rejsebureau stoler vores kunder på os, og vi arbejder hårdt for at bevare den tillid. Inden anmeldelser og billeder bliver lagt op på Expedias hjemmeside, sikrer vi os, at personen, som har lagt materialerne op, rent faktisk har reserveret sin rejse gennem os. Og hvis du har brug for hjælp til at skrive din anmeldelse, giver vi dig råd til hvordan, du kan redigere den, så den er klar, kortfattet og hjælpsom.

Expedia sætter en ære i at bevare den ærlige og åbne diskussion mellem vores rejsende. Del din oplevelse af et hotel eller en rejse - både de gode og mindre gode - i din egen anmeldelse, eller skriv en kommentar til en anden persons anmeldelse. Vi opfordrer hoteller og rejseleverandører til at svare på anmeldelserne, så de kan forklare en situation, tydeliggøre eventuelle tvivl eller blot vise deres taknemmelighed over din anmeldelse.

Vi er taknemmelige over at have et rejsefællesskab på vores side, der består at intelligente og spændende mennesker, som elsker at rejse. Vi glæder og til at se, hvor du har været, og høre din mening om dine eventyr. Hjælp dine medrejsende med at undgå beskidte badeværelser og urimeligt dyre hotelrestauranter - så vil de belønne dig ved at dele deres billeder af fantastiske hengemte strande og afsides kroer på landet. En fordel for begge parter!

Når alle følger nogle få, enkle regler, kan vi hjælpe alle med at få en bedre oplevelse.

Etikette online

Her er et par påmindelser om, hvad der ikke er i orden i Expedia-fællesskabet:
 • Trusler om vold
 • Markedsføring af adresser på hjemmesider eller telefonnumre
 • Diskrimination
 • Trusler eller mobning

Retningslinjer for indsendelse af kommentarer

 • Hav fokus på din egen oplevelse. Vær ærlig og informativ, og giv unikke og detaljerede oplysninger. Hold dig til indhold, der er relevant for Expedia-gæster.
 • Brug korrekt grammatik, korrekt stavning og sund fornuft
 • Anmeldelser og kommentarer til anmeldelser er ikke det rette sted at bede om hjælp eller give afløb for frustrationer over Expedia. Gå venligst til Kundeservice for hjælp.
 • Sørg for, at du ikke inkluderer personligt identificerbare oplysninger om andre, såsom hele navnet, adresser, kreditkortnumre eller andre oplysninger, der ville kunne identificere en enkeltperson. Se hele vores fortrolighedspolitik her.
 • Undlad at kopiere indhold fra andre sider eller at videregive rygter. Det er ikke tilladt at kopiere og indsætte indhold fra andre websteder med anmeldelser eller kilder om rejser.
 • Kommentarer, der indeholder HTML-koder eller URL'er, kan ikke formateres korrekt på vores side.

Retningslinjer for indsendelse af billeder

 • Billeder skal være i et af disse formater: BMP, PNG, GIF eller JPEG.
 • Filstørrelsen skal være 5 MB eller mindre.
 • Billedet skal være mindst 60 pixler i højden.
 • Billedet skal være mindst 60 pixler i bredden.
 • Ingen fotografier, billeder eller materiale, der er vulgært, pornografiske, uanstændige, blasfemiske, ulovlige, stødende, krænkende, frastødende, viser nogen form for nøgenhed eller andet indhold, der ikke kan anses som værende familievenligt.
 • Vi tillader ikke billeder fra andre kilder og materiale, der er offentliggjort andetsteds. Ingen billeder, der krænker andres ret til copyright, varemærker eller anden juridisk ophavsret. Ingen logoer, titler, brand-relateret materiale, reklamemateriale eller andet indhold beregnet til kommercielle formål.

Ved at indsende indhold til Expedia bekræfter jeg, at jeg har læst og accepterer reglerne for indsendelse af anmeldelser og billeder, vilkårene for brug samt fortrolighedspolitikken.