Starten af hovedsektionen

Spar 10% på ugens populære rejsemål!

Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Gratis afbestilling

Disse destinationer er ikke populære uden grund! Se vores udvalg af populære destinationer til sæsonens bedste priser, og book din rejse allerede i dag. Se oplysningerUgens nyhed: Favoritdestinationer

Begynder rejselysten så småt at melde sig? Har du brug for at komme lidt væk? Så kan det være et godt tidspunkt at booke din næste ferie på. Især når du tager et kig på vores store udvalg af fristende rabatter på nogle af verdens topdestinationer.

Udforsk de mest populære rejsedestinationer

Det behøver ikke at være dyrt at tage på en uforglemmelig rejse. Hos Expedia ved vi, hvilke destinationer der topper listen over steder at rejse hen grundet vores mange års erfaring. Destinationerne inkluderer funklende storbyer, solrige, kystnære hotspots, historiske byer og fjerntliggende, rustikke steder, der alle tiltrækker besøgende igen og igen. Det er den type ferier, som mange af os ønsker at opleve mindst én gang i livet. Og takket være vores vekslende udvalg af tilbud med store rabatter på de bedste feriesteder er der ingen grund til at holde dig tilbage.

Store besparelser på topdestinationer

Hos Expedia nedsætter vi priserne på populære destinationer i Europa og resten af verden hver uge. Hvor meget kan du spare? Tja, du kan forvente at få minimum 10% rabat på værelsespriser påhoteller og på pakkerejser med fly + hotel. Derudover bliver tilbuddene opdateret hver eneste uge, hvilket betyder, at det sagtens kan betale sig at tage et kig på de seneste tilbud på klassiske feriedestinationer. Det kan være, du finder tilbud på nogle af dine gamle favoritdestinationer, som du længes efter at besøge igen. Det kan også være destinationer, som du genkender fra film, bøger og velkendte fotografier, men som er steder, du endnu ikke har besøgt. Nu har du chancen.

Rejser, du kan se frem til

Takket være vores fristende, ugentlige tilbud på de mest populære destinationer har du et væld af rejser, du kan vælge imellem. Disse inkluderer:

  • Storbyferier – besøg toprestauranter, udforsk hippe kvarterer, og tag på førsteklasses shopping
  • Strandferier – giv dig selv lov til at slappe af i strandsandet ved luksusresorter uden at betale fuld pris
  • Kulturelle ferier – udforsk ikoniske ruiner og skjulte, historiske skatte

Du er måske på udkig efter en romantisk smuttur for dig og din partner eller et hyggeligt familieeventyr. Det kan også være, du trænger til en afslappende ferie eller en spændende roadtrip, hvor du sætter dig bag rattet i din udlejningsbil og besøger byer og landsbyer langs de snoede veje. Vi tilbyder alle typer af ferier, men én ting, de alle har til fælles, er, at de er 10% billigere end før. Tag et kig på udvalget, så lover vi, at du snart kan finde dit pas frem og rejse afsted til de mest populære destinationer i 2018, 2019 og fremefter.

Vilkår og betingelser

Book senest søndag kl. 23.59 CET

De viste priser er for ophold eller flyrejser på de viste datoer.

De viste priser omfatter de kampagnerabatter, der henvises til – rabatter gælder for standardpriserne på udvalgte hoteller, som fastsat og leveret af hotellerne (undtagen gældende skatter og andre gebyrer).

De viste hotelpriser er pr. værelse pr. ophold, baseret på det billigst tilgængelige dobbeltværelse, inklusive alle skatter og servicegebyrer, [men eksklusive alle gebyrer, der skal betales på eller til hotellet].

De viste pakkerejsepriser er pr. ophold baseret på de billigste flyrejser tur-retur fra de angivne lufthavne og to personer, der deler det billigste dobbeltværelse, inklusive alle skatter.

Der kan forekomme yderligere gebyrer for bagage på flyrejser og pakkerejser, herunder flyrejser med lavprisflyselskaber.

Priserne opdateres regelmæssigt og er korrekte, når de offentliggøres.

De viste priser er for ophold på de viste datoer.

Der kan være perioder, hvor tilbuddene ikke gælder. Du kan finde flere oplysninger under de specifikke flyselskaber og hoteller.

Tilbuddene afhænger af tilgængelighed og kan ophøre uden varsel. Gennemse venligst de forskellige tilbud for at bekræfte priser, tilgængelighed og gældende vilkår og betingelser for disse tilbud.

Expedias sædvanlige reservationsvilkår og -betingelser gælder.

Udbyder: 1111 Expedia Group Way W., Seattle, WA 98119, USA.