Oplev den javanesiske madlavningskultur og indonesisk madfremstilling i Yogyakarta. Perfekt som en lærerig session for dig eller din gruppe, men samtidig nem og sjov. En indfødt javanesisk kok vil hjælpe dig med at lære kulturen, ingredienserne og hvordan du tilbereder og skaber autentiske javanesiske og nogle populære indonesiske retter.
Til at begynde med henter vores chauffør dig fra din overnatningssted for at køre til madlavningskurset, og derefter tager vi sammen til et lokalt marked med vores mentorkok i nabolaget og udvælger de friskeste ingredienser til dit måltid. Mentorkokken vil ledsage og guide dig fra den ene bod til den næste for at finde de ingredienser, der er nødvendige for madlavningskurset. Kokken hjælper dig med at identificere og udvælge de bedste lokale urter, krydderier, frisk fisk, kød, grøntsager og frugter til at gennemføre dit javanesiske madlavningseksperiment. Du vil opdage, hvilke lokale ingredienser der nemt kan findes i udlandet, især i en asiatisk købmandsbutik. Senere bruger du så de ingredienser, du har købt på morgenmarkedet.
Efter din markedstur kommer du tilbage til dit madlavningslokale og begynder at tilberede din ret. Undervisningen finder sted i det javanesiske hus i landsbyen med javanesisk kvarterstemning. Interager med dine medkokke, og opdag praktiske teknikker, mens du tilbereder forskellige retter. Derefter kan du sætte dig ned og slappe af til et måltid og smage de lækre smage af dine kreationer.
Når du er færdig, kører vores chauffør dig tilbage til dit hotel eller overnatningssted.