Den første, originale og mest populære madlavningskursus i Firenze nogensinde! Mød en af vores berømte og karismatiske kokke, og lær at lave et dejligt toscansk måltid i hjertet af Firenze!
Første skridt: en lille gåtur til Central Market for at købe ind! Du vil shoppe med kokkene på det centrale marked og samle ingredienserne til din frokost. Du vil møde slagterne, bagerne og landmændene, der sælger grøntsager fra deres haver. Du vil lære at skelne mellem ingredienser af højeste kvalitet.
Efter denne sjove oplevelse kommer du til vores fascinerende hjemlige professionelle sted, kun få skridt fra det centrale marked, hvor du får en lækker smagsprøve på typiske produkter, og du begynder at lægge hænderne på ingredienserne for at skabe dit eget måltid, drevet af vores kokkes ekspertvejledning.
Din menu kan variere lidt afhængigt af sæsonen og de friske ingredienser, der er til rådighed, men vil normalt bestå af bruschetta, forskellige slags frisk hjemmelavet pasta fra bunden (f.eks. tagliatelle og ravioli), saucer til pastaen og en dessert.
Og så spiser du selvfølgelig det måltid, du selv har tilberedt, ledsaget af to glas af et udvalg af Chianti-vin.
Et hæfte med opskrifter giver dig mulighed for at lave mad til dine venner, når du kommer hjem igen.
Og til sidst får du dit afgangsbevis!
Vegetarer er mere end velkomne på dette madlavningskursus, da de vil være i stand til at lave vegetariske opskrifter.
Bemærk venligst, at når Central Market er lukket (på søndage og helligdage), vil der i stedet være en særlig introduktion og ekstra smagsprøver på kokkeskolen.