Vin, køkken og territorium: Der er en tynd tråd, der binder magien i dette landskab ved foden af Vesuv sammen med dets gastronomiske traditioner og især med passionen for Lacryma Christi, vinen, der kommer fra dette land.
En unik oplevelse af natur og følelser, smag og traditioner fra Vesuv, som begynder med en gåtur i vinmarkerne, hvor man beundrer panoramaudsigten over Napolibugten, Sorrento og øen Capri.
Derefter besøger vi vingårdene, hvor vi introducerer dig til vores produktionsmetoder, inden vi begynder at smage på vores vine sammen med de typiske specialiteter fra dette lille hjørne af paradis på Vesuvs skråninger.
Smagning af menu
Antipasto del Vesuvio: provoloneost, typisk casatiello, salami, salt ricotta, brød med vesuviansk olie og krydderier, prosciutto crudo campano og bruschetta med træfyret brød og “del piennolo”-kirsebærtomater, serveret med Lacryma Christi del Vesuvio Bianco DOP, Rosato og Rosso.
Første ret: typisk durumhvedespaghetti med en sauce lavet med “del piennolo”-kirsebærtomater og basilikum. Pastaen vil blive ledsaget af en smagning af Lacryma Christi Riserva.
Dessert: traditionel napolitansk pastiera, en stor køkkenklassiker med Capafresca Spumante Rosato og Passito Bianco IGT.
På forespørgsel har vi menuer til cøliakere, vegetarer og veganere. I dette tilfælde beder vi om reservation et par dage i forvejen.
En dag før turen vil vores team kontakte dig via whatsapp eller e-mail. Vi giver dig alle de oplysninger, du har brug for.
Reservationer, der ankommer efter kl. 18.00, vil blive behandlet den følgende morgen efter kl. 8.00.