Dette praktiske madlavningskursus er den bedste måde at forstå italiensk mad på. Jeg inviterer dig til min ejendom på landet i nærheden af Venedig (45 minutter med tog). Jeg arrangerer madlavningskurser i små grupper for alle, der er interesserede i at lære det grundlæggende i det italienske køkken. Min undervisning vil foregå på engelsk og være en praktisk madlavningsoplevelse. Ved kursets afslutning vil du være i stand til at tilberede retter som frisk hjemmelavet pasta, såsom lasagne, kartoffelgnocchi eller risotto; som dessert vil du lære at tilberede en traditionel tiramisù (hver lektion forbereder tre opskrifter fra en liste med foreslåede retter). Tidligere erfaring er ikke påkrævet. Mine madlavningskurser vil foregå på min familiegård, en typisk Agriturismo, der primært er rettet mod gæstfrihed. Undervisningen starter kl. 10.00. Jeg vil forklare dagens menu og fortælle om historien og traditionen bag de italienske retter, vi skal lave. Så laver vi frokost og spiser sammen. God italiensk vin er et perfekt match til mine retter.
HVAD SKAL VI LAVE? EKSEMPLER PÅ ITALIENSKE OPSKRIFTER, VI KAN LAVE SAMMEN
Højdepunktet i denne madoplevelse er at lave frisk pasta. Derefter viser jeg dig, hvordan du laver klassisk italiensk mad med friske, lokale ingredienser, hvoraf de fleste er plukket i haven. Efter anmodning tilbereder vi kød, vegetariske menuer eller unikke retter af diætmæssige årsager. I hver lektion tilberedes tre opskrifter fra en liste med forslag til retter.